Ga naar inhoud
GENEGEERD

Kansen meer dan verdubbelen met een ................. Tondeuze ?


Kans

Aanbevolen berichten

Ik heb drie dochters, die zijn redelijk blond, en een is echt blond met nu al haren tot bijna op der kont.

Een van mijn eerste, ongetwijfeld ondankbare, actie zal zijn even met de tondueze over het bolletje gaan.

 

Ik maak me geen illusie, blond lang haar zal, op bepaalde figuren, als het echt uit de hand loopt ongeveer eenzelfde aantrekkings kracht hebben als een verse bakker die brood staat te bakken terwijl de rest van de wijk al een week niet heeft gegeten...

 

Daarnaast ook vanuit hygiene zal dit wenselijk zijn denk aan luizen enz.

De warme mutsen liggen al klaar.....

 

Prep ze

Kans

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Ik heb gelezen dat blonde meisjes in Zweden nu al hun haar zwart verven om dezelfde reden, maar dan nog in een ROL (Rule OF Low) dus alles onder controle.

Mischien een tip, schaf hoofddoeken aan voor vrouwen nu bij de Hema.

Zelf heb ik in mijn BOB een bedouine sjaal voor aanpassen aan de omgeving (wel effe oefenen om hem op te doen)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb gelezen dat blonde meisjes in Zweden nu al hun haar zwart verven om dezelfde reden, maar dan nog in een ROL (Rule OF Low) dus alles onder controle.

Mischien een tip, schaf hoofddoeken aan voor vrouwen nu bij de Hema.

Zelf heb ik in mijn BOB een bedouine sjaal voor aanpassen aan de omgeving (wel effe oefenen om hem op te doen)

 

Zelfislamisering zou Wilders dat noemen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi TyrionLannister, heeft hier niets mee te maken maar alles met overleven in een vijandige omgeving.Dus in een SHTF scenario.

Het bericht is op allerlei kranten verschenen naar aanleiding van een zweeds onderzoek. Heb het ook niet zelf verzonnen maar dat is gewoon de praktijk.

Uit de krant HLN;

 

Vooroordelen

"Mijn informanten zijn tienermeisjes die in de buitenwijken wonen", licht de onderzoekster haar werkwijze toe. "Zij zien zichzelf als Zweeds, ook anderen zien hen als dusdanig. Maar het zijn Zweden in wat we als een migrantenwijk kunnen omschrijven. Dus worden ze als 'anders' gezien, met andere opvattingen over seksualiteit en intimiteit. Deze meisjes worden in vraag gesteld of vallen buiten de norm door bijvoorbeeld met een man samen te wonen zonder getrouwd te zijn. Dit kan tot vooroordelen leiden dat Zweedse meisjes zich seksueel provocatief gedragen. Ook kledij doet het misverstand ontstaan dat ze 'makkelijk' te krijgen zijn." HLN

 

Ik wil er nu en hier niet verder op in gaan, maar op andere forums was ik expert in het verdedigen van de westerse waarden en heb beschikking over info die je niet wilt weten.

Maar zoals gezegd niet nu aan de orde, was ook niet de insteek van het topic.

 

Groet

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Kans ze kunnen het haar toch ook nog verven en kort knippen? Die mutsen op een kaal hoofd gaan jeuken, helemaal als er weer stekeltjes doorkomen. Bovendien neem je de tondeuze vast niet mee in je bol tas...

 

ja ik zou het ook gewoon kort knippen en verven, jeuken valt overigens wel mee, ik zet mn tondeuse op de kortste stand scheer mn knakker en heb met een pet of muts weinig last van jeuk.

ennuh.. wat hebben mensen op dit forum met eunuch's nu lees ik het hier al en zaterdag noemde onze eigen Mr Gold mij een Eunuch.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Dick Berts

Hoi Kans, Zeker nu ik je ontmoet heb, weet ik dat je een heel sociale vent bent, die alleen maar het allerbeste voor zal hebben met zijn dochters. Toch schrik ik een beetje van je opmerking, dat je je dochters bij een shtf direct kaal gaat scheren. Als het bijna volwassen vrouwen zijn, dan kun je ze zoiets wel met klem adviseren, maar verder moet je niet gaan. Het is en blijft hun lichaam. Kans begrijp me niet verkeerd, ik begeef me op glad ijs, zeker via schriftelijke communicatie, maar ik denk dat je het wel van me kunt hebben, als ik deze zaak even giga op scherp stel. Is wat jij voorstelt eigenlijk niet een soort mini verkrachting, want er wordt inbreuk gemaakt op het zelfbeschikkingsrecht dat een mens over zijn eigen lichaam dient te hebben. En heeft het zin? Ook kaalgeschoren vrouwen kunnen -juist!- heel aantrekkelijk zijn. Flink aandringen ja, dwingen nee, maar wellicht heb je het zo ook niet bedoeld. En als je het wel zo bedoeld hebt, dan doe je dat met de beste bedoelingen, maar dat is onvoldoende voor een positieve uitkomst. Het verhaal van Simson uit de Bijbel, die al zijn kracht verloor toen hij kaal werd geschoren, kan ook voor vrouwen, meisjes gelden, als ze zich er doodongelukkig bij voelen. Dat komt de survival ook bepaald niet ten goede.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad zal lang haar niet de ideale situatie zijn tijdens een langdurige SHTF situatie, waar hygiene onstandigheden niet optimaal zijn. Ik had ook al besloten om het er bij mij af te scheren, mocht dit nodig zijn..... Meteen ook handig ivm herkenning, want je wordt niet direct/snel meer herkend.....voor de leden die me hebben gezien zal een glad koppie even 2x kijken zijn denk ik.......... :D

 

@Kans; ik snap je idee helemaal. Ik vraag me alleen af of je de "waardigheid" van de dames niet aantast. Ze hebben niet voor niets gekozen voor lang haar. Ze zullen het dan al lastig genoeg krijgen en je eigen identiteit in een lastige situatie is dan misschien best belangerijk voor ze....?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kans, ik snap je beredenatie, maar ik denk dat het zn doel kwa onaantrekkelijk maken voorbij schiet. als het echt een zieke maatschappij is geworden, zal sex, net als eten wellicht een zeldzaam artikel zijn geworden. Dan maakt het feit vrouw te zijn alleen al dat je mogelijk prooi zult zijn. Ok, misschien overleven er veel meer vrouwen en dan zijn wij het haasje ;)

Ik denk dat haar korter in alle opzichten beter is tijdens een SHTF. Luizen en ander ongedierte krijgen minder kans, het is makkelijker te bestrijden en het haar is veel makkelijker te onderhouden. Bijkomend, lang haar bied bescherming tegen kou, zolang het droog is.

Ik onthoud me van de psychische compenent in dit verhaal. Maar praktisch denk ik dat je de waarde niet moet overschatten van het millimeteren . Gewoon kort kan ook.

Overigens stelt hierboven iemand, de vrouwen, die verdedigen we en hoewel ik weet dat menig vrouw haar mannetje staat tijden SHTF, ben ik wel zo ouderwets dat ik ook vind dat dat echt een mannen taak is, er staan voor je gezin en geliefden.

 

 

Edit: Velen van ons kennen inmiddels ook wel een vrouw die er met haar korte koppie nog steeds leuk uitziet dus tja.......

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...