Ga naar inhoud

Stonehenge Prepper

Lid
 • Aantal items

  229
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Stonehenge Prepper's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

29

Community reputatie

 1. 3 tot 6 maand. Wordt tussen de regels door verteld dat nodig is om het nieuwe situatie aan te passen. Ik kreeg een rare nasmaak toen ik overheid meneer hoorde spreken.
 2. Ik vind E107,- flink geld, om in een potentiƫle bubbel te storten. Dat minen lijkt mij wel interessant, maar moet je een flinke computer voor hebben las ik. Maakt niet uit wat je doet, of het is de overheid of een ander tussen persoon die toch weer aan je verdient. Je kunt beter een LETS groep beginnen xd.
 3. Wat raar is, dat er ook gevallen bekent zijn van niet gebruikte rekeningen van kinderen. Dus dit is wel meer dan een storing lijkt het.
 4. Net langs pin automaat geweest, geen afwijking, Dus direct maar alle geld eraf gehaald ..
 5. En je moet minmaal voor 500 euro afnemen, anders kost het zon,n 50 euro aan administratie kosten.
 6. Ik hoop het... Ben al bezig met boodschappenlijst maken voor treetjes groente en vlees in blik producten en flessen water.
 7. 'Wat vandaag in Cyprus gebeurt, zie ik morgen hier gebeuren' http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11105/Jan-Bennink/article/detail/3413784/2013/03/22/Wat-vandaag-in-Cyprus-gebeurt-zie-ik-morgen-hier-gebeuren.dhtml De Volkskrant
 8. China maar gaan proberen xd.
 9. Cyprus is verworden tot ratten in lab bak.
 10. @Mike, Met z,n allen assimileren in een moderne seculiere wereld is naar mijn mening niks mis mee. Maar goed, dit is weer zo,n discussie waar geen eind aan zit.
 11. Ik denk niet dat wij zo belangrijk zijn haha.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...