Ga naar inhoud

Stonehenge Prepper

Lid
 • Items

  229
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Stonehenge Prepper's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

29

Reputatie

 1. 3 tot 6 maand. Wordt tussen de regels door verteld dat nodig is om het nieuwe situatie aan te passen. Ik kreeg een rare nasmaak toen ik overheid meneer hoorde spreken.
 2. Beste Raycoupe bedankt voor de uitleg. Mijn doel is om water op te slaan, en te consumeren tijdens een SHTF. Ik zelf ben ook van plan om de pet flessen van 2 liter te gaan gebruiken. Wat ik uit je verhaal begrijp is dat je je watervoorraad moet gaan bijhouden, bijvoorbeeld om de 10 maanden water te verversen. 2 druppels bleek water per liter, is dit de goede verhouding?
 3. verifiëren 1 liter water stap 1: Fles schoonmaken met baking soda, natijd schoonspoelen met water. stap 2: water vullen tot aan de nek van de fles. Stap 3: 2 druppels bleek water, 20 minuten in laten werken. (Om bacterien te doden) Stap 4: 1 mespunt ascorbinezuur, 2 minuten in laten werken. (Om chloor, chloor smaak/geur te elimineren) Stap 5: dop wat gereinigd is opdraaien. Nog op of aanmerkingen? Vragen dat ik nog heb: Houdbaarheid van het behandelde water? Houdbaarheid verstreken, filteren met een katadyn. Zodat water wel drinkbaar is?
 4. hoe lang gaat water mee met druppel chloor per liter? En wat voor merk chloor moet ik gebruiken? Als het bijv, 10 jaar oud is, kan ik het filteren met een katadyn?
 5. 1. Katadyn 2. gevriesdroogd voedsel 3. communicatie middelen 4. zilver en goud 5. verdediging middelen.
 6. Probeer er achter te komen waarom het slecht gaat in de wereld. Welke groep mensen erachter zit in deze financiële ellende etc etc. Vraag veel dingen af, hoe wat en waarom.
 7. Ik kan goed met mijn eenzaamheid overweg, alleen moet meer prepper skills leren. Verder ben ik goed in in overzien van situatie,s.. Vooruit zien van problemen en daarop kunnen anticiperen, risico management dus. Heb nog genoeg dingen te leren xd. Hoop in de toekomst ook crosfitt en craf maga (kosten houd mij tegen) te kunnen doen, en bushcraft. Want mij gaaf om later in de bossen te kunnen overleven in zweden of zo.
 8. Ik vind het helemaal niet gek, dat evangelisten geloven in zombie,s . Ze geloven sowieso al in 1 hehe Tijdens de grote verdrukking, komen de doden (zombie,s) tot leven..
 9. Ik heb de fout gemaakt, dat ik het teveel vertelt in mijn omgeving. En ben nu ongeveer een jaar gestopt met preppen, nu wil ik in het geheim weer oppakken. Het moet low profile of je moet met een groep doen, en dat laatste gaat niet lukken mijn FFF (Friends, famellie, fools) kring. De fff,ers, denken dat ik gestopt ben, en daar ben ik blij om..
 10. Zou maar een militante groep achter je aan hebben jagen met je fancy broek .. De slechteriken zitten vol afgunst en hebzucht. Ik denk jij post SHTF, dat je niet te mooi spul aan moet hebben.
 11. Bouwvakkers werkbroek waar je schuimplaatsje in kan doen voor in het knie gedeelte. Met daaronder fatsoenlijk werkschoenen. Is dat niet een goede broek en schoenen voor tijdens SHTF?
 12. Leger camo heb je niks aan, je moet jager camo hebben met blaadjes en takjes voor in het bos. http://www.mossyoak.com/ Urban camo is normale kleding die je bij de C&A koopt. Camo gaat niet om de camo, maar dat je niet opvalt in de omgeving. En in het filmpje heb ik ze allemaal geraden .. Slechte camo dus. Oja, geen camo BOB. Gewoon een normale eastpack tas of zo.. Super sterk..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...