Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Stonehenge Prepper

Lid
 • Aantal items

  229
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

29 Uitstekend

1 Volger

Over Stonehenge Prepper

 • Titel
  Survivor
 1. 3 tot 6 maand. Wordt tussen de regels door verteld dat nodig is om het nieuwe situatie aan te passen. Ik kreeg een rare nasmaak toen ik overheid meneer hoorde spreken.
 2. Ik vind E107,- flink geld, om in een potentiƫle bubbel te storten. Dat minen lijkt mij wel interessant, maar moet je een flinke computer voor hebben las ik. Maakt niet uit wat je doet, of het is de overheid of een ander tussen persoon die toch weer aan je verdient. Je kunt beter een LETS groep beginnen xd.
 3. Wat raar is, dat er ook gevallen bekent zijn van niet gebruikte rekeningen van kinderen. Dus dit is wel meer dan een storing lijkt het.
 4. Net langs pin automaat geweest, geen afwijking, Dus direct maar alle geld eraf gehaald ..
 5. En je moet minmaal voor 500 euro afnemen, anders kost het zon,n 50 euro aan administratie kosten.
 6. Ik hoop het... Ben al bezig met boodschappenlijst maken voor treetjes groente en vlees in blik producten en flessen water.
 7. 'Wat vandaag in Cyprus gebeurt, zie ik morgen hier gebeuren' http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11105/Jan-Bennink/article/detail/3413784/2013/03/22/Wat-vandaag-in-Cyprus-gebeurt-zie-ik-morgen-hier-gebeuren.dhtml De Volkskrant
 8. China maar gaan proberen xd.
 9. Cyprus is verworden tot ratten in lab bak.
 10. @Mike, Met z,n allen assimileren in een moderne seculiere wereld is naar mijn mening niks mis mee. Maar goed, dit is weer zo,n discussie waar geen eind aan zit.
 11. Ik denk niet dat wij zo belangrijk zijn haha.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...