Ga naar inhoud

Stonehenge Prepper

Lid
 • Aantal items

  229
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Stonehenge Prepper

 1. 3 tot 6 maand. Wordt tussen de regels door verteld dat nodig is om het nieuwe situatie aan te passen. Ik kreeg een rare nasmaak toen ik overheid meneer hoorde spreken.
 2. Ik vind E107,- flink geld, om in een potentiële bubbel te storten. Dat minen lijkt mij wel interessant, maar moet je een flinke computer voor hebben las ik. Maakt niet uit wat je doet, of het is de overheid of een ander tussen persoon die toch weer aan je verdient. Je kunt beter een LETS groep beginnen xd.
 3. Wat raar is, dat er ook gevallen bekent zijn van niet gebruikte rekeningen van kinderen. Dus dit is wel meer dan een storing lijkt het.
 4. Net langs pin automaat geweest, geen afwijking, Dus direct maar alle geld eraf gehaald ..
 5. En je moet minmaal voor 500 euro afnemen, anders kost het zon,n 50 euro aan administratie kosten.
 6. Ik hoop het... Ben al bezig met boodschappenlijst maken voor treetjes groente en vlees in blik producten en flessen water.
 7. 'Wat vandaag in Cyprus gebeurt, zie ik morgen hier gebeuren' http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11105/Jan-Bennink/article/detail/3413784/2013/03/22/Wat-vandaag-in-Cyprus-gebeurt-zie-ik-morgen-hier-gebeuren.dhtml De Volkskrant
 8. China maar gaan proberen xd.
 9. Cyprus is verworden tot ratten in lab bak.
 10. @Mike, Met z,n allen assimileren in een moderne seculiere wereld is naar mijn mening niks mis mee. Maar goed, dit is weer zo,n discussie waar geen eind aan zit.
 11. Ik denk niet dat wij zo belangrijk zijn haha.
 12. Is toch te bizar voor woorden, is het zelfde als de watervoorziening bedrijven geen water meer levert. De EU verknalt het ook echt voor zich zelf hoor :S..
 13. De moslims haten de imperialisten ( wij dus) ook.. 4e en 5e generatie turken voelen zich nog steeds Turks. Hun werken ook niet echt mee aan multiculturele samenleving.
 14. Die zoon van de verlichte leider denkt inderdaad dat hij een warlord is of zo. Nog gevaarlijker dat zijn papa..
 15. De generatie die de oorlog moeten gaan voeren is ook de patat generatie.. Ik denk eerlijk gezegd, dat niemand zin heeft om oorlog te voeren. Weinig jongeren is nog met politiek en idealen bezig, dan bijv, de ouderen ( 50 plus partij, ouderen activisme) . Oorlog is passé, cyber war is nog wel fun..
 16. Trouwens, je bent 1 land nog vergeten.. De USA . Met name de zuidelijke staten.
 17. Gaat niet gebeuren voorlopig. Maar goed, ik heb ook geen glazen bol.
 18. Wat is volgens jouw de beste optie? Om het probleem op te lossen in Cyprus. Min Fin van Cyprus is gedecimeerd, plan is afgeschoten door de kamer van Cyprus. Alleen de EU gaat enkel akkoord met de 10 miljard regeling. Dus ik denk wel dat de EU nu buiten beeld is.
 19. Beste Raycoupe bedankt voor de uitleg. Mijn doel is om water op te slaan, en te consumeren tijdens een SHTF. Ik zelf ben ook van plan om de pet flessen van 2 liter te gaan gebruiken. Wat ik uit je verhaal begrijp is dat je je watervoorraad moet gaan bijhouden, bijvoorbeeld om de 10 maanden water te verversen. 2 druppels bleek water per liter, is dit de goede verhouding?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...