Ga naar inhoud

silaska

Lid
 • Items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  fretteren, aquaponics ontwerpen
 • Beroep
  dierverzorger
 • Nieuwsbrief
  Ja

silaska's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. natuurlijk kan ik dat Zelf eet ik voornamelijk: moriowormen, meelwormen, krekels, sprinkhanen, miereneieren, agaveworm, bamboeworm, cicada, sagolarven, waxworm, schorpioen en nog veel meer. Zelf kweek ik moriowormen, meelwormen, krekels en sprinkhanen de rest koop ik via een site: http://www.insecteneten.nl/nl/ ik bestel ook via andere sites maar voornamelijk bij deze. (Als ik ze via internet bestel zijn ze gevriesdroogd.) het bereiden van de insecten hangt af van wat je maakt het verschilt namelijk per recept. en ik eet elke dag wel insecten: in mn havermoutkoekjes, mn kaasstengels en nog veel meer
 2. ik eet wekelijks insecten, bestel ze gewoon via internet (wel natuurlijk gevriesdroogd) en ze zijn gewoonweg heerlijk.
 3. Haha lol ik dacht al
 4. maar daar zit zo weinig vlees aan
 5. mij lijkt het juist een eer om met de dienstplicht mee te doen, mijn grootvader zei ook altijd het leger dat vormt je echt je krijgt niet alleen structuur maar je weet tegelijk hoe je, je moet gedragen tegenover andere want dat kent de jeugd van tegenwoordig niet, en daar ben ik het eigenlijk ook met hem eens.
 6. ik vindt het juist lekker om in de kou te kamperen ( wel in scandinavie dan hé ) persoonlijk vindt ik het ook fijner om dan te kamperen omdat het rustiger is in de gebieden waar ik kampeer ook zie je meer van het wildleven en kan je leuk spoorzoeken zelf ga ik altijd met een groepje vrienden en ben ik er achter gekomen dat het handig is om extra sokken en zakdoekjes mee te nemen. (je kan die zakdoekjes voor alles gebruiken, echt een heerlijke wonderproduct en je hebt er letterlijk nooit genoeg van )
 7. De graafgroen beurs was opzicht wel leuk, er waren veel zeepkraampjes, je kwam lekker eten en kwam veel informatie vinden met name tuinieren, zeepproducten, voedsel en zelf informatie voor begrafenissen (wat ik wel raar vond net zoals die aurofoto's :S) maarja de prijs van het kaartje vond ik wel redelijk en ik vind het echt leuk dat de preppers forum er ook stond.
 8. hekseboot je maakt me nu echt nieuwsgierig
 9. dit is dan misschien wel een handige site: http://www.zeeniveau.nl/ hier kan je kijken hoever je boven of onder zeeniveau woont (ik woon 3,3- N.A.P.)
 10. je kan Nutella van 5KG ook bij kaufland net over de grens in duitsland kopen, ze hebben daar heel veel producten die je makkelijk kan preppen (zeer goedkoop)
 11. oke die onderkleding kan apart wezen in het oog van buitenstaanders maar het is gewoon zo in het geloof en trouwens elk geloof heeft wel zo z'n aparte kanten maarja. voor de rest vindt ik dat ze ook zulke dingen in nederland moeten doen en het hoeft niet perse de mormonen te wezen die deze stappen zetten maar de regering kan ook is een keer hun hersens gebruiken en voedsel opslaan voor de mensen die het nodig hebben als er iets gebeurd, en niet alleen voedsel maar ook extra dingen zoals kleding, rolstoelen etc.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...