Ga naar inhoud

frank1964

Lid
 • Aantal items

  1996
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Alles dat geplaatst werd door frank1964

 1. @walrus Ik ben hier gekomen om technieken aan te leren, kennis te verwerven voor wanneer er een SHTF zou zijn. De magnitude daarvan is van te voren voorspelbaar, Maar ik zal er alles aan doen om zo ver mogelijk te komen. Dat is vooral mijn drijfveer om hier te zijn, naast het ontmoeten van geweldige mensen. Wat is jouw drijfveer, jouw motivatie?
 2. Ik vind het helemaal niets om over te lachen. De houding van deze man staat voor het gedachtegoed van velen en dat beangstigd mij. plak daar het filmpje aan vast van infowars wat daarna komt en het plaatje is compleet. https://www.youtube.com/watch?v=3PcKdEgIc5s&feature=youtu.be Helaas ben ik het met deze inhoud deels wel eens, maar meer vanuit het perspectief dat alle deelnemers, moslim of christen gebruikt worden in een groter spel wat ze niet overzien. Pers de mensen in een religie of voed ze met overtuigingen, verwijderd ze van hun bron en ze doen bijna alles. Dienen ze meestesr die ze niet kennen en deze wrijven in hun handen terwijl de pionnen op het veld verdeeld worden. Dit gaat fout lopen..... edit, het filmpje van infowars is alweer ruim een maand oud, inmiddels beginnen de spanningen op te lopen.
 3. Heel graag ! Dit gaat nergens over @Raycoupe Mod: idd. graag on-topic blijven. Draadje opgeschoond van +30 post off-topic berichten.
 4. @Mrsjones heb je voldoende zwemvesten ingeslagen? Die steen gaat namelijk neerploffen in het Caraibische gebied
 5. Ik bemoei me normaal nooit met forumdiscussies, niet mijn ding. Maar hier mis je toch wel een stukje van de essentie. Veel mensen hier zijn niet meer anoniem en kennen elkaar meer of minder. Heuse vriendschappen zijn hier onstaan. Dus ja, je hebt gelijk met de anonieme wolven die meehuilen in het bos, maar het is maar de vraag wie deze wolven zijn......
 6. . Goed dat je dit weer eens onder de aandacht brengt, een CME kan zomaar een heel andere wereld scheppen...... Mensen geloven er niet zo in wanneer ik hier wel eens over spreek, maar het hoeft maar 1 shot te zijn en we zijn terug naar de middeleeuwen voor een lange tijd....
 7. Toch weer apart dat op bevrijdingsdag, de mensen elkaar in de haren vliegen op het forum. Wellicht wordt het door het onderwerp opgeroepen. Ik heb ooit een boek gelezen, vele jaren geleden. Het boek heette dodenschemering over een Eiland. Lang voordat we ooit van bootvluchtelingen gehoord hadden, ging het verhaal over vluchtelingen die met bootjes de oversteek waagden vanaf Afrika naar Groot Britanie. Het scenario komt ongeveer overeen met wat er nu gebeurd. Ook in het boek was strijd over wat nu menselijk was en wat nuchter verstand. Bottomline is, dat in het boek, toen er een kritieke massa was ontstaan van vluchtelingen en deze gingen vinden dat ze meer rechten moesten krijgen, er burgeroorlogen uitbraken, die de complete economie uiteindelijk ontwrichtte. Ver gezocht? wellicht, maar wel bijzonder dat de huidige problematiek, destijds zo treffend is vastgelegd. Ik ga geen discussie aan over wat menselijk is of niet, ieder heeft daar zijn eigen mening over. Ik ga ook niet extra preppen omdat dit probleem lijkt te ontstaan. Wel stel ik me vragen. Waar ligt het quotum van mensen die Europa op menselijke wijze kan herbergen? Waar ligt het quotum bij de economische druk dit dit oplevert? Wat doen we wanneer de mensen die hier opgevangen zijn op een meer volwaardige wijze deel uit willen maken van een maatschappij die momenteel niet eens in staat is de eigen mensen aan het werk te houden? Het is makkelijk roepen dat we tolerant moeten zijn wanneer we alles zelf wel hebben, maar wat met de mensen die nu al onder druk staan? Ikzelf ben van mening dat hier shit van kan komen wanneer er geen grens getrokken word. Niet alleen door wat er binnen komt, maar ook door wat er van oorsprong woont. Het voordeel van deze storm is dat we nu de wolken al aan zien komen, hopelijk drijft het over.......... Oh ja, vergelijkingen met Hitler Duitsland vind ik op een forum altijd fout, of je het nu wel of niet zo bedoeld. Deze shit was en is ernstig genoeg dat zelfs insinuaties niemand sieren.
 8. frank1964

  Impact van TTIP

  @dR3 Dat is een interpretatie op een vraag die ik stel. Ik vind dat je het allemaal veel moeilijker maakt dan nodig, wat overigens wel een mening is. Maar wellicht onbewust heb je mijn vraag toch min of meer beantwoord . Je vraagt om onderbouwing. Ik denk dat die in het stuk van Charlie voldoende te vinden is. Wanneer ik er morgen tijd voor heb zal ik de stukken er graag voor je uitlichten om e.e.a. te verduidelijken. Overigens ben ik altijd oprecht, maar me ook bewust dat dit anders geinterpreteerd kan worden. 1 van de beperkingen van een forum....
 9. frank1964

  Impact van TTIP

  Ik mis eigenlijk nog steeds een inhoudelijke reactie op de nadelen van dit verdrag. Zie je ze niet, of wil/kun je ze niet zien?
 10. ok, ik zal bekennen.......
 11. Ik kan er vanuit privacy overwegingen niet te veel op ingaan. Maar laten we zeggen dat 2x de Balkenende norm blijven verdienen in een bedrijf dat zorg bied, terwijl er bezuinigd moet worden op de werkvloer, niet verteerbaar is. Overigens heeft dat niets met nijd te maken of stukjes taart, maar meer met de onvoorstelbare ongelijkheid tussen mensen die hulp nodig hebben en dat niet meer ( kunnen) krijgen en de salarissen van diegene die mede verantwoordelijk zouden moeten zijn voor de continuiteit van deze zorg.
 12. Breek me de bek niet open. Een raad van bestuur die bij elkaar meer kosten dan bijna 20 van mijn collega's zou zich dood moeten schamen.... echter, daar hebben de dames en heren niet zoveel last van helaas....... Wat mij betreft mogen ze net als hun salaris... door vieren gedeeld.
 13. frank1964

  SyRi

  Waar blijft die ene alles oplossende zonnevlam
 14. @f150 Wat dacht je van de combinatie? Jezelf opblazen terwijl je besmet bent
 15. @Keyser Suze Ik moet eerst nog bijkomen van de 641 Mlj die we Brussel gaan betalen.........
 16. Mooi naast elkaar gezet @f150 dat polariseert behoorlijk zo..
 17. Helaas als kind wel, toen wisten we nog niet beter. De laatste jaren echter zeker niet meer.
 18. hier in huis wordt niet gevaccineerd ook niet verplicht.
 19. Ik lees m zojuist pas @Keyser Suze, top schrijven. ben benieuwd naar de reacties..... En dan bedoel ik natuurlijk die van de mensen die het verschil kunnen maken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...