Ga naar inhoud
GENEGEERD

Kanker in een shtf situatie


Aanbevolen berichten

Een link die ik u niet wil onthouden als preppers al was het alleen al dat je er mee op de hoogte bent, immers magere Hein:( zal dan ook gewoon blijven komen, dus de story (in de medische wereld omstreden);

 

LUCHTGEDROOGDE ABRIKOZENPITTEN HELPEN WEL DEGELIJK TEGEN HOEGENAAMD ELKE VORM VAN KANKER.

 

NA NU EEN DIK JAAR ACTIEF TE ZIJN IN DE PROMOTIE VAN ABRIKOZENPITTEN WILLEN WIJ U JUIST NÚ, NU DE REGERING ACTIE AAN HET ONDERNEMEN IS TEGENOVER, ÓÓK NATUURGENEESMIDDELEN, U TOCH EENS INFORMEREN VAN HET WEL EN WEE EN WAT WIJ ZOAL VERNEMEN VAN MENSEN DIE DAADWERKELIJK DE PITTEN GEBRUIKEN

 

LEES DE REST VAN DE STORY OP BOINNK

 

En dan nog deze ook goed, maar minder aktueel;

 

De Asperge is een uitermate gezonde groente, dát is geen geheim. Je kunt de Asperge bijna een kruid noemen, zóveel mensvriendelijke eigenschappen heeft deze plant. En als het niet zo lekker was dat hij als groente werd gegeten…

 

Het onderstaande artikel is gebaseerd op een Engels artikel over deze krachtige werking van asperges. De bijzondere krachtige eigenschappen van deze groente, staan hieronder in het artikel. Maar wist je dat van de 12 meest opgediende bruidsmaaltijden in China, asperges te vinden zijn in 10 ervan..?

LEES VERDER OP WantToKnow.nl

 

Dus zeg niet dat dit mijn visie is, maar als prepper is dit wel info die je mee kunt nemen in een SHTF (en uiteraard nu ook al.)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Hum, ik sta altijd weigerig tov al te zweverige toestanden. Maar het feit is, dat als je zulke pitten eet en geen teveel aan blauwzuur binnenkrijgt, ze waarschijnlijk wel gezond zijn... Net als vele andere noten en zaden.

 

En dat de medische wetenschap voornamelijk gedreven is door geldzucht en niets anders, dat weet ieder verstandig mens.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Pas toch op met dit soort 'kwakzalverij' berichten op een vrij serieus forum.

Er zouden mensen kunnen zijn die het zowaar geloven ...

 

Een stuk of 1000 perzik - of abrikoos-pitten en amandelen zijn voor de Prepper hooguit geschikt om de cyanide

eruit te koken en destilleren, om t.b.v. de SHTF een effectieve zelfmoordpil te maken ...

 

Maar die kant wil ik niet op.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

Overigens een leuk feitje, iedereen heeft al eens kanker gehad. De kankercellen zijn alleen op tijd opgeruimd door het lichaam.

 

"Bij een kankercel gaan er eigenlijk vier dingen fout:

 

een kankercel deelt zich ongeregeld en ongeremd, zonder rekening te houden met zijn omgeving.

kankercellen gaan na de deling niet tijdig dood ( Glossary Link apoptose) maar blijven doorleven. Zowel de oude als de nieuwe kankercel blijft dus leven, en het kopiëren (verdubbelen) van die slechte cellen blijft maar doorgaan.

kankercellen worden niet volwassen en specialiseren zich niet in de taak die ze uit zouden moeten voeren (ongedifferentieerde cellen).

kankercellen blijven niet op hun plaats maar gaan op reis door het lichaam (embryonale Glossary Link migratiedrang)."

 

Bron

 

Als @Keyser Suze hier iets op heeft aan te merken dan hoor ik dat graag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij, als de SHTF situatie lang genoeg duurt, gaan we terug naar de middeleeuwen en worden een heleboel ziektes wederom dodelijk...

 

Zo krijgen we wel weer een sterkere maatschappij, de zwakken sterven en de sterken overleven.

 

Mijn moeder is overleden door kanker, doch was ze een sterke vrouw. Maar omdat pijnstillers geen effect meer had en na jaren pijnlijden had ze gekozen voor een vorm van euthanasie: geen water meer toedienen en in constante slaap brengen.

 

Hoop niet dat ik het straks ook krijg aangezien het in de familie zit, maar mocht het zo zijn, geen chemo of bestraling, daar zwak je nog meer van af en als je dan net al zo verzwakt was, ga je eerder dood door de behandeling dan door de ziekte alleen.

 

Voor veel dingen kun je preppen maar tegen kanker niet helaas... Het zit in je genen of je het krijgt of niet. Sommigen "zondigen" er wat op los en krijgen nooit wat en anderen leven zonder die zonden en krijgen het wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kanker is inderdaad een familiaal. Er zijn bloedlijnen waarin het bijna totaal niet voorkomt. Wat ik wel weet is, dat wanneer ik erdoor getroffen zou worden, ik niet zou kiezen voor de bestaande behandeling met chemo. Onlangs is gebleken vanuit onderzoek, dat chemo het krijgen van kanker sterk bevordert. Ik zou gokken op het onderzoek van een Italiaanse oncoloog, ( naam ff kwijt) die ontdekt heeft dat kanker niets meer is dan een reactie van het lichaam op een losgeslagen Candida infectie. Deze schijnt eenvoudig te behandelen te zijn met natrium-bicarbonaat. Ik weet niet of het klopt, maar tijdens een SHTF denk ik dat daar makkelijker aan te komen is dan aan andere middelen. Overigens schijnt canabis ook een onderzocht werkend middel tegen kanker te zijn, so light up the joint :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo krijgen we wel weer een sterkere maatschappij, de zwakken sterven en de sterken overleven.
Haha Jij bent super ! Wat begrijp jij onder zwak en sterk?

Laat me je even helpen. In de strikte vorm gaat Darwinisme niet op voor mensen al zijn er tuurlijk wel die er graag me dwepen. Als je weet dat het gros van genialiteit gepaard gaat met enige vorm van autisme dan zou jij als ik het goed begrijp die liever niet zien overleven. Wel dan hoop ik voor jou dat je bekent bent met meerdere vormen van de wetenschap. Of het worden echt wel donkere tijden na een shtf.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

Geweldige site inderdaad, puur voor vermaak dan:

 

Reactie op artikel: "Kanker is 99 procent overleefbaar zonder chemo, met chemo 2,5 procent."

Reactie op vorige reactie: "Zijt U gans fris in uwen bolleke ofzo? Wij in België noemen zo iemand ne ZOTTEKOP!"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er bestaat ook zoiets als de Hoxsey theraphyNu wat je leest op wiki is per definitie niet de waarheid. Je moet hier onder verstaan dat de wereld der geneeskundige producten ( Petro/ Chemie) niet opgezet is met alternatieve geneeswijze. Alternatief staat dan voor alles wat niet gecommercialiseerd kan worden. Of het wel of niet werkt laat ik hier in het midden. Toch zou ik na een positieve test op kanker eerst is goe nadenken en waarschijnlijk toch kiezen voor het alternatieve en niet voor de gemo. Maar das mijn keuze.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha Jij bent super ! Wat begrijp jij onder zwak en sterk?

Laat me je even helpen. In de strikte vorm gaat Darwinisme niet op voor mensen al zijn er tuurlijk wel die er graag me dwepen. Als je weet dat het gros van genialiteit gepaard gaat met enige vorm van autisme dan zou jij als ik het goed begrijp die liever niet zien overleven. Wel dan hoop ik voor jou dat je bekent bent met meerdere vormen van de wetenschap. Of het worden echt wel donkere tijden na een shtf.

 

Heb al een aantal reacties van je gelezen op diverse draden en vind persoonlijk dat je je nogal als een dramaqueen gedraagt met je betweterigheid en nu is het persoonlijk gericht en laat ik je dit zeggen ter ondersteuning wat ik bedoel met "de zwakken sterven en de sterken overleven" ====>

 

De zieke mensen met ziektes waar ze normaal gesproken aan dood behoren te gaan die maar in leven worden gehouden met medicijnen en machines (kunstmatig) en tegelijkertijd uitgemolken kunnen worden door de belasting. Ja jammer voor die mensen die AIDS hebben gekregen, hadden ze maar een rubbertje moeten gebruiken of niet vreemd moeten gaan. Sure, met medicijnen kunnen ze net zo oud worden als normale mensen, maar ze worden toch een beetje als een risicogroep gezien. En het is menselijke eigenschap om andere mensen die anders zijn dan henzelf te discrimineren. Het begrip komt altijd later, vaak te laat. (en dat AIDS-voorbeeld was dus extreem voorbeeld, maar zo is het wel)

 

Hopelijk heb ik je hiermee je vraag beantwoord. Zelfs gehandicapten kunnen nog een vorm van functie betekenen. Maar in veel gevallen, worden er kinderen geboren die nooit een normaal leven kunnen leiden (en daar wil ik de mongolen ook niet tegen het hoofd aanstoten, die doelgroep bedoel ik dus ook niet) en dan komt de wetenschap die er zijn graantje uit wil slaan met experimentele chirurgische ingrepen, op de ouders inpraten voor sentimentaliteit zodat ze koste wat het kost het kind in leven willen laten (een tweede kans gunnen).

Allemaal heel nobel en goed, maar echt volledig normaal worden ze nooit. Tenzij je een mutanten-groep na een shtf wil organiseren!

Om nog een extreem voorbeeld op te geven: Die Kelly van de Veer, van BigBrother, die jongen die zich volledig heeft laten ombouwen tot vrouw. "Haar" mentaliteit is dat van een nicht! Een relnicht wel te verstaan! Al ziet ze er nu uit als een vrouw en hij voelt zich nu als een vrouw, een volledige vrouw zal hij nooit worden dus komt dat vingertje weer al wijzend tevoorschijn. Tenzij je een stuk ducktape op zijn mond plakt of zijn stembanden doorsnijd, zou je mischien niets merken (mischien nog aan de adamsappel)...

 

Persoonlijk vind ik dat veel van de huidige wetenschap vergeten mag worden, want het merendeel heeft er voor gezorgd dat de wereld naar de klote gaat!

 

En die Darwin kan de pot op met zijn praatjes, heb er mijn eigen beginselen over, nu, deze eeuw, deze tijd. Ik heb me kapot gelachen toen een beginsel van Albert Einstein teniet werd verklaard. Mijn spreuk van de dag: Alles kent zijn eind...

 

En vaak is het zo met overhitte discussies sprake van een misvatting. Ik denk, mijn fout, dat ik niet volledig was met mijn antwoord en dat realiseerde zich tot jouw reactie. En daar niets mis mee, ik kan ook fouten maken. Anders mogen ze mij ook wel een spuitje geven aangezien ik enigszins autisme heb, zoals eigenlijk iedereen dat heeft... :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Vantazzy Als je een mening hebben ziet als betweterigheid nou so be it. Maar al bij al vind ik je antwoord deze keer wel meer dan goe. Nu ik heb geen tv en weet dus ook niks betreffende een of andere soap. Maar moest wel even lachen met je verwijzing naar mutanten na een SHTF. Daar moet je niet tot een SHTF voor wachten want elke mens met blond haar, blauwe ogen, rood haar enz... Is een mutatie volgens de evolutie biologie. Maar neem het vooral niet persoonlijk en sorry wanneer ik weer eens zo direct reageerde.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Vantazzy Als je een mening hebben ziet als betweterigheid nou so be it. Maar al bij al vind ik je antwoord deze keer wel meer dan goe. Nu ik heb geen tv en weet dus ook niks betreffende een of andere soap. Maar moest wel even lachen met je verwijzing naar mutanten na een SHTF. Daar moet je niet tot een SHTF voor wachten want elke mens met blond haar, blauwe ogen, rood haar enz... Is een mutatie volgens de evolutie biologie. Maar neem het vooral niet persoonlijk en sorry wanneer ik weer eens zo direct reageerde.

 

Op zich houd ik er wel van als mensen direct zijn, dan ben je verzekerd op eerlijkheid. En dat waardeer ik wel zeer van je. Mischien dat ik iets te overhaast heb gereageerd, iedereen heeft recht op een eigen mening. En nu heb ik heel veel respect voor je! :)

 

Ja, rood haar... Afstammelingen van de vikingen die hun bloed hebben verspreid door al die verkrachtingen tijdens hun strijdtochten... Southpark heeft daar ook een parodie van gemaakt, best vermakelijk eigenlijk.

 

Nog veel plezier hier op het forum en vooral jezelf blijven, want je bent best leuk met je uitspraken en meningsuitingen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...