Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

CMFC1988

Lid
 • Aantal items

  1050
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

CMFC1988 won de laatste dag op 25 november 2015

CMFC1988 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1379 Uitstekend

Over CMFC1988

 • Titel
  Diehard Prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Schade valt hier ook mee, alle dakpannen liggen er nog op terwijl de wind aardig op het dak heeft staan inbeuken. Gister reed ik rond half 3 het bos in met beschermende kleding uiteraard, daar stonden al wat bomen in een onnatuurlijke hoek, en veel grote takken en kronen die afgebroken waren. Heb ook nog een aantal mensen het bos uitgestuurd die met honden aan het lopen waren, en aangeraden op een andere plek even de hond uit te laten gezien de vele takken die al naar beneden waren gekomen. Aangezien ik normaal gesproken op het dak werk is er vanochtend besloten om vandaag het werk te laten vo
 2. Een goede vriend van mij zit in de bager, en heeft meegewerkt aan dit project. En het ziet er leuk en vindingrijk uit, maar het eiland is al aan het verzakken en blijft dat doen. Het opgespoten zand wordt ook door wind en water weg gespoeld, een oplossing is damwanden in de bodem slaan. Maar dat vergt een hele hoop tijd en geld en staal.
 3. Zo kan je de straalstromen volgen en een schatting maken wat het weer gaat worden.
 4. Ook een handige weer kaart die ik gebruik ;) https://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/level/orthographic=-352.93,41.62,333
 5. Heb mezelf ook al voorbereid : Alles wat weg kan waaien op de grond zetten. Motorzaag ketting geslepen/stokzaag klaar gezet voor eventuele takken die op scherp staan. Hoge laders klaar gezet voor het geval we het dak op moeten. Ratel takel klaar gezet om eventueel bomen weg te krijgen. Regenpak klaar gelegd om misschien even de storm te ervaren buiten ? Tien dakpannen klaar gelegd voor het geval er een paar afwaaien, maar dat betwijfel ik aangezien ik elke pan van een panhaak voorzien heb Gopro's aan de laders om eventuele destructie vast te
 6. Illuminati en NWO zijn 2 verschillende dingen, met beide verschillende doelen. De Illuminatie is de grootste vijand van de jezuïeten en het Vaticaan, en de NWO vijanden zijn toch wel elke wakkere burgers die weten dat de politiek niet meer geleid wordt door democratie.
 7. Leuk om dit draadje zo te lezen met tips en tricks van andere, zelf heb ik een aantal jaren voor Shimano Benelux en Shimano service centers gewerkt. Toen de tijd was ik een redelijk fiets fanaat iets wat weg geebt is, maar de afgelopen 2 jaar weer helemaal terug gekomen is. Het begon bij mij rond november 2018 toch weer erg te jeuken, toen kwam ik een mooie GT (me favoriete merk) tegen en ik kon het niet laten om hem te kopen. Wou een kruising hebben van een wielren/mtb dus zodoende heb ik die toen ook opgebouwd, en ondertussen tot heden vandaag heb ik er nog 4 gt's bij gekocht. De meeste van
 8. Is nog in aanbouw zal ook een foto posten als het klaar is, dan ligt het hele dak vol met panelen.
 9. De bovenste is de Meindl Performance GTX en die daaronder is de Woodwalker S3 met stale neus gebruik ik als werkschoen/zaagschoen.
 10. @Rataplan Zelf ook een paar jaar geleden Meindls gekocht en inderdaad een heel fijn merk, en als ze goed onderhouden worden gaan ze ook lang mee. Loop in verband met mijn werk ook gemiddeld 10/15 km per dag dus daar heb ik toen ook meindls voor aangeschaft, liep eerder op grisport werkschoenen maar kon die om 9/10 maanden nieuwe halen omdat ze op waren. Eerder liep ik altijd op m90 kisten en heb ik ook nog magnums gehad, maar de keuze die ik nu gemaakt heb stap ik letterlijk en figuurlijk niet snel van af.
 11. Ja dan herinner ik het me wel goed, wel tof dat die nog steeds up en running is. Toen je die kocht had die eigenlijk veel kilometers erop staan of valt dat mee ? Ben namelijk ook op zoek naar een camper project met een goeie vriend, willen er zelf na eigen ontwerp opbouwen. Om op ze minste met 4 tot 5 mensen in de bus te kunnen slapen, en evenveel downhill fietsen mee te nemen.
 12. Werken die anti diefstal stickers eigenlijk ook als een soort van magneet ? Is natuurlijk een condensator dus ben wel benieuwd of dat ook invloed heeft op een kompas.
 13. In het bezit van een oude ME bus toch ? Of haal ik nu iemand anders door elkaar.
 14. Mocht je hulp willen hebben met een SC of een locatie, schroom dan niet en spreek me aan ! Heb het namelijk erg gemist ?
 15. Zonnepanelen zijn inderdaad een interessante systemen voor preppers, ben een kleine 2 jaar geleden de panelen wereld binnengerold om de wereld een stukje beter te maken. En ik verbaas me dagelijks over de technieken die erbij komen, en de mogelijkheden die een paneel met zich mee brengt. Toen ik begon in het wereldje waren de maximale opbrengst per paneel zo een rond de 280 watt piek per uur, en nu zie ik al panelen voorbij komen die richting de 350 watt piek per uur aan. Zelf ben ik van mening dat er meer werk van het opslaan in accu's gemaakt moeten worden, dan kan je pas de efficiency van
×
×
 • Nieuwe aanmaken...