Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 08/08/14 in alle zones

 1. @Keyser Suze Mooi gemaakt! Echter toch even klein beetje azijn pissen, als je deurtjes gaat maken is het goed daar een schoor in te maken. Dat heb je ook gedaan, alleen is je bovenste schoor net verkeerd. Hij hoort van je scharnierzijde omhoog te lopen, in jou geval: Zo: of zo (OF de zwarte OF de rode): De schoor rechtsboven geeft niet veel stevigheid, de kracht gaat naar beneden. Verder, super mooi gemaakt en trek je niets van mij aan!!
  2 punten
 2. Nieuwe schutting geplaatst en voor twee dwerg konijnen van de kinderen een flink hok, volledig geïsoleerd (behalve de deur natuurlijk), gaas in de bodem gegraven. De kippen hebben rondom een ingegraven stuk gaas van 60 cm diep. Het zijn twee Sussex kippen en twee Barnevelders kriel - allemaal raszuiver gisteren gekocht van hobby fokkers. We hebben zelfs al twee eieren! De schutting en de verblijven hebben pittig wat zweet, hout, schroeven, lijm, vloeken en euri's gekost, maar de moeite waard. De achtertuin was een beetje een loos stuk, nu heeft het een dubbel functie. Volgende project: de rest van de achtertuin vlakken en betegelen. Eerst moed verzamelen, de tegels heb ik reeds.
  1 punt
 3. Oekraïne. Wonen daar niet de vriendjes van de EU? Of willen ze dat we eerst hun gasrekening betalen voordat ze weer gas gaan doorvoeren? Was een goed idee van Hans van Baalen, Guy Verhofstadt en de andere genieën van de EU om daar in dat wespennest te gaan roeren en de boel op te hitsen! Is democratie brengen trouwens het doen omvallen van een gekozen regering? Tuurlijk was die corrupt, maar corruptie is in die contreien nou eenmaal nationale volkssport. En is het door het installeren van die neonazi's beter geworden? Waar bemoeit de EU zich in godsnaam mee? Lang leve Van Baalen en lang leve mijn Zibro's en de bijbehorende driehonderd liter peut!!!
  1 punt
 4. ja, dit is zonder koeling. het ligt gewoon bij de action in de schappen en op het etiket staat niets vermeld over gekoeld bewaren.
  1 punt
 5. Dat ziet er piekfijn uit Keyser! Mooie ruime verblijven! Ik kan ook melden dat wij enorm veel plezier beleven aan de kippen in huize communicator. Het zijn erg lieve en vrij tamme kippen. We laten ze wel eens los in de tuin struinen als wij zelf ook buiten zitten en dat vinden ze geweldig! eten uit de hand en leggen vrijwel elke dag een heerlijk vers ei. Ook onze kinderen zorgen graag voor de kippen wat het een gezinsaangelegenheid maakt. Mijn tuin is dusdanig goed afgeschermd van de buitenkant dat ik me werkelijk geen zorgen hoef te maken over marters. Om deze reden heb ik dan ook geen gaas onder het kippenhok gemaakt. Straks als we weer verder gaan met de tuin en een buitenverblijf voor de konijnen maken komt daar uiteraard wel gaas onder te zitten.
  1 punt
 6. Wauw, mooi ding @Keyser Suze, later ga ik ook kippen en konijnen nemen,de kippen voor de kakelverse eieren iedere dag, en de konijnen omdat ik me anders zo alleen voel ( kijk maar naar mijn Nick ). Overigens, rauwe eieren kun je wel een half jaar na de THT datum bewaren in de diepvries. Misschien wist je het al maar dan weet je het nu nog een keer .
  1 punt
 7. Wauw, echt super gedaan!!
  1 punt
 8. Ha KS een heel mooi project en het kerst diner is ook direct veilig gesteld. PS wanneer kom je bij mij bouwen? Ik heb een hok voor mijn schoonmoeder nodig.
  1 punt
 9. @lewieke, bedankt voor de antwoord. Ik geloof alleen dat het bij " jullie " een stuk goedkoper is. Daarom dacht ik binnenkort een weekend het Vlaamse landschap een x te bewonderen. En excuus dat deze kaaskoppige nederlandse hollander niet permanent op de hoogte is van de geografische en politieke gevoelens in ( durf het bijna niet te zeggen) Belgie.
  1 punt
 10. Klasse Keyser, werkelijk een zeer mooi hok. Je hebt er duidelijk over nagedacht. Niet recht toe, recht an, maar speels en nog functioneel ook. Echt mooi. En dat tegelen, dat valt ook wel mee... als je weet waar je op letten moet
  1 punt
 11. Hmm dat is mooi geworden. Gelukkig zal je de moeite snel vergeten en alleen aan het profijt denken.
  1 punt
 12. Oei oei oei, lieverd toch, wat een vooroordelen hoe je dit bericht opstelt en wat komt het onaardig hier binnen bij mij. Dat ik vrouwlief aankijk om zoiets te bakken, heeft ermee te maken dat het haar hobby is om glutenvrije producten te bakken, en ik ervan geniet hoeveel plezier ze daarin heeft. Je denkt dat ik niet zelf kan bakken, maar dat heb je mis. Ik heb jaren voor mezelf brood gebakken, zelf gekneden, later broodbakmachine gebruikt, taarten gebakken en nog veel meer. Ik ben een van de coeliakie patiënten die zonder hulp zijn eigen weg heeft moeten zoeken. Mijn dokter zei alleen, je hebt een coeliakie allergie. Je mag geen tarwe meer, that's it. Ik was toen net 20 jaar (zonder ouders meer). Sta je dan voor de schappen in de AH, huilend omdat je inziet dat je meerendeels van de producten niet meer mag. Ik heb er een hele studie van gemaakt om mezelf op te peppen. Ik heb me als geen ander er goed doorheen geslagen en vooral mijn kennis gedeeld op fora's, want ik hou er nou eenmaal van anderen mensen te helpen. Maar iets wat ik heb geleerd van het bakken van brood e.d. is dat ik het helemaal niet zo lekker kan maken als vrouwlief, en misschien komt dat alleen al door de liefde die ze erin stopt.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...