Ga naar inhoud

Wesp

Lid
 • Aantal items

  212
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Wesp won de laatste dag op 15 december 2014

Wesp had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Rotterdam Oost
 • Interesses
  Gevarieerd en wisselend
 • Nieuwsbrief
  Ja

Wesp's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

128

Community reputatie

 1. Poeh he 53 euro? Toch even dit overleggen als je tenminste in het zuiden woont. Ik haal meestal 4 a 5 jerrycans tegelijk. 3 voor me BOL en twee thuis. En gelijk chocolaatjes halen in Baarle Nassau. https://www.uwtuinendier.com/webshop/qlima-kristal-petroleum-20lt/1KK9K
 2. Lijkt me ook niet dat een storm uit het westen koude hier veroorzaakt terwijl de wind al geruime tijd uit het noord-oosten komt.
 3. Een groep bedrijven en instanties die daarvan op de hoogte moeten zijn ivm verhoogde alert en waakzaamheid. politie brandweer ziekenhuizen vliegvelden havenbedrijf openbaar vervoer beveiliging drinkwaterbedrijf energiecentrales enz enz. De lijst is lang. Meestal wordt het landelijke dreigingsniveau gevolg maar vaak krijgen we een voormelding. Sommige instanties zijn favoriet bij aanslagen.
 4. Ik kan zeggen dat bij ons op het werk niets bekend is over dreigingsverhoging. En wij zitten toch bij de top 10 die hier mee te maken krijgen. Mocht het veranderen laat ik het weten.
 5. Wesp

  [Review] Dutch oven

  Leuke review. Op mijn BOL staan er inmiddels 2 DO's op me te wachten. Heb ze nog niet gezien of gebruikt. Ben benieuwd. Hier een handig recepten en tips PDF die je kan uitprinten. http://www.qvist.nl/media/Qvist_buitenkookboek_2012-1_NL.pdf @JohnVonSchutz
 6. Wederom iemand met een theorie. Zou kunnen. Maar waarom zou Poetin die raketten verplaatsen naar de grens als ze intercontinentaal zijn?
 7. Nou zeg, zijn de meeste hier het erover eens dat het een strijd is tussen nazistische oekrainers, gesteunt door het westen, aan de ene zijde en seperatisten aan de andere zijde..... blijken er nu toch 220 russische militairen te zijn omgekomen daar en dat de weduwen zwijggeld hebben gekregen. Zou weer een leugen kunnen zijn maar het programma over lading 200 van een paar maanden geleden klinkt hetzelfde. Toch geen boter op hun hoofd, die Russen?
 8. En hoe heeft dit geleidt tot de dood van Bin Laden? Want daar ging het over. Dat Frans81 er de nukes bijhaalt omdat een aantal leden het verhaal van een topjournalist over Bin Laden niet gelooft, leid hier alleen maar tot off topic. Overigens weer goede info BP.
 9. Als dit een TOP journalist is waarom komt de info dan via zerohedge. We zouden MSM toch kritisch bekijken. Je brengt het alsof je het 1 op 1 aanneemt.
 10. Ik vraag me af waarom het ene niet waar is en het andere wel?
 11. @kww76, houd er wel rekening mee dat als je iets koopt van een particulier, dat de gemeente tijdens de verkoop het bestemmingsplan mag wijzigen. Gevolg is dat je een koopcontract tekent maar dan nog niets bezit. Eerst een negatiefverklaring halen bij de gemeente. Kosten 25 euro. Pas als je dan van de notaris een oke krijgt maak je het geld over naar de vorige eigenaar. Als dat gedaan is wordt het opgestuurt naar de gemeente en wordt het ingeschreven in het grondboek. Dan pas is het officieel. Hoevaak wij niet gevraagt hebben of het al van ons was of niet. bouwen op tuingrond is ongeveer 60 m2 maar per Bundesland verschilt het aantal m3. Ff navragen. Succes
 12. Voor de liefhebbers van virussen, uitbraken, vampierachtigen, demonen en overleven raad ik aan....seizoen 1 van The Strain. Ik heb ik 3 dagen 13 delen gekeken. Pfff het liet me niet meer los. Open einde, dus vervolg komt er aan. Ik kon er niks over vinden dus bij deze. Uitgekomen in 2014. Veel plezier ermee
 13. Het interview van zondag met Kasparov in Buitenhof over het gevaar van de persoon Putin is dat ook propaganda? De documantaire van gisteravond in Brandpunt over lading 200, over de transporten van russische dode soldaten uit de oekraine en de moeders die bedreigt worden om er niet over te praten, is dat ook propaganda? Als er op zerohedge een anti vs scheet gelaten wordt staat het hier op het forum maar hierover hoor je niks. Dat is pas propaganda.
 14. Dus jij bent van mening dat de schietpartij in Sarajevo, wat de algemeen aangenomen aanzet was tot WO1, onder invloed van de VS is gepleegd. En dat uit de WO1 een gefrustreerde oostenrijkse korporaal kwam lopen die later WO2 startte, gestuurd en beinvloed werd door de VS? Uhhhh?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...