Ga naar inhoud

silver

Lid
 • Items

  238
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

silver won de laatste dag op 7 juli 2015

silver had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

silver's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

190

Reputatie

 1. Als je er nou 200 stuks koopt zijn ze slechts 1,88 dollar per stuk. Onderaan staan de 'bulk' prijzen. Houdt echter nog wel rekening met 'importkosten'. Grappig systeem!
 2. @tom666 Kan je uit ervaring vertellen dat het enorm lastig is om te schakelen wanneer je vanuit de operationele werkzaamheden naar leidinggevende werkzaamheden moet gaan. Waarom? Er zijn hele andere dingen en vaardigheden van belang. Er spelen hier ook hele andere belangen. Wat mij enorm geholpen heeft (geef inmiddels leiding aan 15 medewerkers) om informatie te delen met mijn direct leidinggevende. Bepaalde processen los te laten. En het bedrijf/leidinggevende keuzes laten maken. Je wilt dat ik het ene goed doe, prima dan gaat dat ten koste van het andere. Je hebt het geluk dat er al twee voorgangers geweest zijn wat je verhaal alleen maar kan sterken. Wellicht ook eens verstandig om te kijken naar soort gelijke bedrijven hoe de structuur daar georganiseerd is. Beterschap !
 3. Een satelliet telefoon is vooral een dure optie: 1500 euro aanschaf van een dergelijke telefoon, 1.50 dollar per minuut, 0.50 dollar per sms. Daarnaast is een satelliet telefoon volgens mij gewoon te traceren. Wanneer jij belt gaat dit toch via een satelliet. Zo kon Bin Laden indertijd ontsnappen door het meegeven van zijn satelliettelefoon aan een lijfwacht. Er bestaan encrypte message apps voor de iPhone zoals Babel, en voor Android SMSsecure.
 4. silver

  [Review] Dutch oven

  De voorbereidingstijd was 20 minuten Het garen zelf ongeveer 2 uur en na 45 minuten er nog een keer nieuwe briketten opgelegd.
 5. silver

  [Review] Dutch oven

  Het recept is van Gary House. Op zijn Youtube kanaal heeft hij meer dan 20 filmpjes staan over DO cooking. Het recept in de vorm van een filmpje: Het recept uitgeschreven: http://www.cooking-outdoors.com/best-dutch-oven-bbq-ribs-youll-ever-taste/ Ik moet toegeven het zijn de beste 'ribs' die ik ooit gegeten heb. Ga binnenkort zijn andere recepten uitproberen in de DO.
 6. silver

  [Review] Dutch oven

  Goedenavond, Door de leuke inkoopactie van de Prepshop ben ik verleid om een DO aan te schaffen. Na een aantal jaren vis gerookt te hebben leek het mij ook leuk om is wat nieuws te proberen. Dus de introductieactie kwam als geroepen. De aankoop en verzending verliepen zonder enig probleem. Na 4 dagen had ik dan vorige week vrijdag de Dutch Oven binnen. Ik heb gekozen voor de kleinste variant 'slechts 3 liter'. Aangezien ik in mijn eentje ben. Deze DO van Valhal outdoor komt in een kartonnen doos. Ondanks dat deze pan 3 liter inhoudt heeft weegt hij toch tegen de 5 kilo aan. Wat een kolos ! Uitgepakt Vandaag aan het begin van de middag de DO ingebrand. De oven op 150 graden voor een half uur hierna even het was laagje eraf vegen en daarna insmeren met zonnebloem olie. Dit nog een kwartier laten staan in de oven hierna was hij klaar voor gebruik. Er zat in de doos geen gebruiksaanwijzing bij; echter op internet is dit eenvoudig terug te vinden. Na het inbranden besloten om hem maar gelijk uit te proberen. Op internet had ik al wat goede recepten gezien voor het bereiden van spareribs. Zie de foto's hieronder voor een impressie: Conclusie: Wanneer je de DO in je handen hebt voelt het als een 'machtige' pan. Die wel even meegaat wanneer je hem goed onderhoudt. De extra verkrijgbare accessoires zoals een lidlifter en kolentang zijn wel erg fijn om te gebruiken. De lidlifter doet zijn werk goed en zorgt ervoor dat je het deksel netjes omhoog kan tillen en de as niet in je DO kan vallen. De kolentang is makkelijk wanneer je gebruik maakt van briketten om deze op en af het deksel te halen. Wanneer je hem voornamelijk in een oven gebruikt zal je dit niet nodig hebben. Het recept wat ik er in gemaakt hebt smaakte erg goed ! De reacties waren ook erg goed. Het is wel even goed opletten hoeveel briketten je gebruikt. Zo heb ik mij gehouden aan de tabel die op Prepshop.nl staat. Echter wanneer ik mij hieraan houdt wordt het warmer dan omschreven. Dit verkortte de gaartijd aanzienlijk. Dus pas je kolen hoeveelheid aan op het model oven wat je hebt. Het schoonmaken van de pan ging wat moeilijker dan gewend. Mijn 'normale' pannen maak ik vaak schoon met gewoon wat zeepsop terwijl dit met een DO ten zeerste wordt afgeraden. Dus ben ik aan de slag gegaan met een afwasborstel en heet water. Uiteindelijk was de pan goed schoon. Hierna de pan laten drogen en nog even met zonnebloem olie de DO ingesmeerd om roestvorming te voorkomen Al met al ben ik blij met deze aankoop. Ik heb erg veel zin om zelf te experimenteren. Een ding weet ik zeker: wanneer je het verknoeid ligt het niet aan de pan maar aan je eigen kookkunsten...
 7. Ik ga liever voor een kwalitatief beter product. Mijn EDC rugzak was kapot; ik maakte gebruik van een Deuter AC 18l rugzak. Dit was een prima rugzak. Echter heb ik er toen voor gekozen om een canvas pack te kopen. Niet van Duluth maar van Frost River (deze komt ook uit Minnesota, 10 oz canvas) https://www.frostriver.com/shop/sojourn-pack/ Is hij het geld waard t.o.v. een gemiddelde rugzak? Jazeker, de kwaliteit is vele malen hoger. Maar of dat iets kwalitatief beter is wil niet zeggen dat het jouw doel beter dient. Ik wilde een onverslijtbare tas met nostalgisch uiterlijk en dat is gelukt. De hogere prijs (100 euro) vond ik het waard. Belangrijk is dat jij je de vraag stelt 'what's in it for me?' Waarom zou je zo'n jas nodig hebben? Ik denk wanneer je het afzet tegen ander soort jassen dat je op een aantal aspecten terecht komt als: kwaliteit, duurzaamheid, looks en toepassing. Neem nu is een andere jas in gedachten van 200 euro. Vind je het die 150 euro die anorak kost waard op de aspecten die hierboven staan? Als je antwoord met Ja, dan moet je gaan voor die jas. Als je het de meerwaarde niet waard vindt of ook maar twijfelt; Niet doen. Succes
 8. @tom666 gefeliciteerd !! En heel veel succes met je nieuwe job.
 9. Goedemorgen, helaas meld ik mij af. Ben zojuist gebeld door mijn werkgever dat ik moet komen opdraven vanwege ziekte. Fijne middag in ieder geval !!
 10. Hoi Samu, Ook voor mij zijn er ook geen beperkingen.
 11. Wanneer ik op Funda zoek krijg ik 13 resultaten en waar vind jij die koude oorlog en WW2 bunkers?
 12. Beste mensen, 4 april lukt zowieso niet. 18 april misschien (heb misschien een likeur makerij bij Rutte in Dordt).
 13. Meestal ben ik werkzaam in het weekend. Echter wie weet kan ik wel wat schuiven.. Ben benieuwd!
 14. Ik neem aan als je voorbereid op een situatie wat jij schetst ga ik er vanuit dat je er rekening mee houdt in je scenario en plan. Natuurlijk neemt het neemt niet weg dat het goed is om te waarschuwen. Echter in mijn ogen als je hier geen rekening mee houdt moet je afvragen of dat je het zowieso gaat overleven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...