Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

silver

Lid
 • Aantal items

  238
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

silver won de laatste dag op 7 juli 2015

silver had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

190 Uitstekend

Over silver

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Wat een verrassing!! Ik had verwacht nooit meer in te kunnen loggen op dit forum... maar toch... @Floshtf inderdaad; ben ook erg benieuwd naar het hoe- en wat..
 2. Een ieder die dit forum tot een succes heeft gemaakt, BEDANKT voor zijn of haar in zet. In omnia paratus
 3. Als je er nou 200 stuks koopt zijn ze slechts 1,88 dollar per stuk. Onderaan staan de 'bulk' prijzen. Houdt echter nog wel rekening met 'importkosten'. Grappig systeem!
 4. Wanneer ik wat in Nederland koop maak ik ook regelmatig gebruik van de volgende site: http://www.goudvergelijken.nl Hier kan je ook de zilveren munten met elkaar vergelijken.
 5. @tom666 Kan je uit ervaring vertellen dat het enorm lastig is om te schakelen wanneer je vanuit de operationele werkzaamheden naar leidinggevende werkzaamheden moet gaan. Waarom? Er zijn hele andere dingen en vaardigheden van belang. Er spelen hier ook hele andere belangen. Wat mij enorm geholpen heeft (geef inmiddels leiding aan 15 medewerkers) om informatie te delen met mijn direct leidinggevende. Bepaalde processen los te laten. En het bedrijf/leidinggevende keuzes laten maken. Je wilt dat ik het ene goed doe, prima dan gaat dat ten koste van het andere. Je hebt het geluk dat er al twee voo
 6. Een satelliet telefoon is vooral een dure optie: 1500 euro aanschaf van een dergelijke telefoon, 1.50 dollar per minuut, 0.50 dollar per sms. Daarnaast is een satelliet telefoon volgens mij gewoon te traceren. Wanneer jij belt gaat dit toch via een satelliet. Zo kon Bin Laden indertijd ontsnappen door het meegeven van zijn satelliettelefoon aan een lijfwacht. Er bestaan encrypte message apps voor de iPhone zoals Babel, en voor Android SMSsecure.
 7. @Greener Bedankt voor het delen ! Ga hem vanavond is even kijken.
 8. silver

  [Review] Dutch oven

  De voorbereidingstijd was 20 minuten Het garen zelf ongeveer 2 uur en na 45 minuten er nog een keer nieuwe briketten opgelegd.
 9. silver

  [Review] Dutch oven

  Het recept is van Gary House. Op zijn Youtube kanaal heeft hij meer dan 20 filmpjes staan over DO cooking. Het recept in de vorm van een filmpje: Het recept uitgeschreven: http://www.cooking-outdoors.com/best-dutch-oven-bbq-ribs-youll-ever-taste/ Ik moet toegeven het zijn de beste 'ribs' die ik ooit gegeten heb. Ga binnenkort zijn andere recepten uitproberen in de DO.
 10. silver

  [Review] Dutch oven

  Goedenavond, Door de leuke inkoopactie van de Prepshop ben ik verleid om een DO aan te schaffen. Na een aantal jaren vis gerookt te hebben leek het mij ook leuk om is wat nieuws te proberen. Dus de introductieactie kwam als geroepen. De aankoop en verzending verliepen zonder enig probleem. Na 4 dagen had ik dan vorige week vrijdag de Dutch Oven binnen. Ik heb gekozen voor de kleinste variant 'slechts 3 liter'. Aangezien ik in mijn eentje ben. Deze DO van Valhal outdoor komt in een kartonnen doos. Ondanks dat deze pan 3 liter inhoudt heeft weegt hij toch tegen de 5 kilo aan. Wat een
 11. In de hongerwinter van '43 kocht mijn opa voor een gouden tientje een mut tarwe, gerst, rogge. De boeren namen destijds weinig aan (lees geen guldens). Dit bewijst voor mij al meer dan genoeg dat tijdens een SHTF er wel degelijk gebruik gemaakt gaat worden van alternatieve betaalwijzen. Ruilhandel is te omslachtig. Stel: jij hebt veel eten en drinken maar je lucifers zijn op en je hebt geen andere mogelijkheden meer om vuur te maken. De hele straat heeft geen behoefte om voedsel te ruilen voor lucifers. Want wat moeten zij met voedsel? Zij hadden wel genoeg lucifers...........
 12. Ik denk dat je het als een piramide constructie moet zien: In het minst erge geval is dat de Euro aan zijn einde komt : Dan zullen andere munteenheden belangrijk worden bij een bakker. Dus wellicht dat je dan uit de voeten kan met je Dollars, Roebel of Yuan. Echter wanneer er een wereldwijde crash plaats vindt zullen ook deze munteenheden geraakt worden: dan komt zilver en goud pas om de hoek kijken. Dus ja ik bezit wat Dollars, Roebels en Yuan.
 13. Ik ga liever voor een kwalitatief beter product. Mijn EDC rugzak was kapot; ik maakte gebruik van een Deuter AC 18l rugzak. Dit was een prima rugzak. Echter heb ik er toen voor gekozen om een canvas pack te kopen. Niet van Duluth maar van Frost River (deze komt ook uit Minnesota, 10 oz canvas) https://www.frostriver.com/shop/sojourn-pack/ Is hij het geld waard t.o.v. een gemiddelde rugzak? Jazeker, de kwaliteit is vele malen hoger. Maar of dat iets kwalitatief beter is wil niet zeggen dat het jouw doel beter dient. Ik wilde een onverslijtbare tas met nostalgisch uiterlijk en dat is gelukt
 14. Als machthebber zou je dan juist het goud in je portefeuille willen houden ipv het verpanden. Blijkbaar gelooft die Maduro er nog in dat hij de situatie te boven kan komen met dat geld om het op een later tijdstip terug te kopen. Anders had hij het goud wel verkocht in plaats van verpand.
 15. Kies (of zet) je studie om in een duale/deeltijd variant. Je houdt meer tijd over waarbij je kan werken en geld verdienen.Wat je vervolgens weer investeert in goud/zilver en dit zonder rente terug hoeven te betalen... ps. zo doe ik het al 7 jaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...