Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 02/14/15 in alle zones

 1. Een sneaky boot holster voor zoals de naam al zegt in je laars. Je kunt hem met de rvs clip natuurlijk ook gewoon aan een riem of in je broekzak dragen. De sheath bestaat uit 3,5 mil tuigleer en de kleur is een mix van vier kleuren.
  4 punten
 2. Tom, Een bijl (en messen ook) mag je eigenlijk nooit met een machine slijpen. Het staal wordt dan te warm en verliest direct zijn "gehardheid" / "temper". Dit gebeurt reeds bij 220 °C. En die temperatuur bereik je nagenoeg meteen, bij het eerste contact tussen het staal en het snel ronddraaiende slijpwiel. Als je met een vergrootglas naar de snede zou kijken, kun je dat zelfs zien. Omdat het staal dan een blauwige kleur krijgt. Dan kun je het ook direct weggooien ... Komt niet meer goed. Slijpen doe je met de hand, dat is echt het beste. Of hooguit met een ouderwets voet/pe
  2 punten
 3. Beste prepvrienden, Hierbij wil ik een eerste aankondiging maken van een nieuw SMS alert systeem dat we hebben ontwikkeld: Zebralert.com. De aanleiding hiervoor was het draadje "Waarschuwingssysteem preppersforum". Onze doelstelling hierbij was: maak een systeem voor (wereldwijde) SMS alerts, waarbij iedereen een groep (alert service) kan aanmaken en berichten versturen aan geinteresseerden, zonder dat je elkaar je mobiele nummer hoeft te geven. Voorbeeldje: Klaas volgt altijd intensief de bewegingen in de financiële wereld en maakt op Zebralert een groep "Bankrun Europa" aan. Iedere
  1 punt
 4. hier komt na 70 jaar bij vele huizen nog steeds de stuc van de muur en de voegen komen los en vallen eruit door het zout in de stenen van de overstroming.
  1 punt
 5. Wim Ruska overleden [video=youtube_share;-ZZKbIS04-E] Hele interessante ontmoeting met Martin Simek, en Wim Ruska, Mijn Judo idool. Waarom gaat het met eerlijke mensen vaak niet zo goed? Man wat een pech had deze man met de gebeurtenis in Munich 1972. Hij was op zn top en won. Geen erkenning. Zonde zonde zonde. Groot respect voor deze man gehad altijd. [video=youtube_share;jqngqGjiweg]
  1 punt
 6. Ik vind het ook een fantastisch idee. Ik heb me aangemeld voor de test groep (maar te laat voor het bericht van half 9). Ben erg benieuwd naar het verdere verloop. Ik hoop dat er goede alertgroepen worden opgezet.
  1 punt
 7. Serieuze sheath voor combat knife als Ka Bar 1217. Deze sheath bestaat uit 6 lagen leer en is overall 1,8 cm dik. Een sheath als dit is redelijk veel werk.
  1 punt
 8. Ja hoor, valt mee hoor: Applicatie is gebouwd op CakePHP als een extra laag met functionaliteiten bovenop de API van MessageBird.com via waar de berichten worden verstuurd. Zit er inderdaad nog niet in, maar staat wel op de roadmap, zie onderaan https://zebralert.com/features bij Roadmap > Extended groups. ZA is nu ontwikkeld volgens de MVP methodiek (ook wel Lean development genoemd) wat er op neerkomt dat we zo simpel mogelijk starten en dat eigenlijk het hart van het systeem goed moet werken. Bij software zijn altijd tientallen extra functionaliteiten te bedenken, maar he
  1 punt
 9. Testosteron is the root of all evil. Fixed it for Wodan.
  1 punt
 10. @Dr.Prepper account aangemaakt en aangemeld bij de testgroep. Top initiatief!
  1 punt
 11. Goed initiatief! Ik zal meteen even kijken op de website
  1 punt
 12. Dit lijkt me een hele mooie ontwikkeling, en denk dat ik het zeker ga gebruiken om te beginnen met de test groep. Ook handig voor de journalisten van het Nood Netwerk Lifeblog ? @Communicator
  1 punt
 13. @Dr.Prepper Klinkt leuk, maar ik kan verder nog niets op de site. Hoe kan ik een account aanmaken? Ik wil wel meehelpen met testen in bepaalde groepen die voor mij handig lijken. Ook een waarschuwing bij bepaalde SHTF situaties.
  1 punt
 14. Wow! Dat is een mooie initiatief, ik ben gelijk enthousiast. Ik kan alleen nergens een account aanmaken op de zebrasite, er staat alleen 'coming soon'.
  1 punt
 15. Nooit gedacht dat mannen problemen zouden hebben met een vrouw met een orale fixatie....
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...