MyronPrps Geplaatst: 15 juni 2015 Delen Geplaatst: 15 juni 2015 Voor diegenen die erg graag hun eigen voorraad repen willen maken, ik heb ze vandaag ook zelf gemaakt en volgde dit recept: http://diyready.com/homemade-survival-bars/ even een speciale mention voor @Stuudje je hebt nodig: 2cups haver 1cup suiker 3eetlepels water 3eetlepels honing 2,5 cup aan melkpoeder een pakje Jello. haver suiker en melkpoeder bij elkaar in: Jello met honing en water in een pannetje en aan de kook: Dit allemaal bij elkaar ingooien en mixen! water toevoegen als het nodig is, je moet er net goed mee kunnen kleien voor perfect resultaat (mijne waren iets vochtig) daarna op de bakplaat en in stukken snijden: Tadaaaaaaa survivalrepen met in dit geval sinaasappel smaak 3 Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Stuudje Geplaatst: 15 juni 2015 Delen Geplaatst: 15 juni 2015 Oh, super simpel te maken zeg. Goed gevonden, goed gedaan!!! En hoe smaakten ze? Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
MyronPrps Geplaatst: 16 juni 2015 Auteur Delen Geplaatst: 16 juni 2015 Oh, super simpel te maken zeg. Goed gevonden, goed gedaan!!! En hoe smaakten ze? Ik vond ze erg lekker, het leuke is ook dat de pudding poedertjes in allerlei smaken te krijgen zzijn dus ik kan nog meer experimenteren:) Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Raycoupe Geplaatst: 16 juni 2015 Delen Geplaatst: 16 juni 2015 @MyronPrps: Zo'n leuk recept is zijn eigen topic waard. Misschien laten afsplitsen door een mod? Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
MyronPrps Geplaatst: 16 juni 2015 Auteur Delen Geplaatst: 16 juni 2015 @MyronPrps: Zo'n leuk recept is zijn eigen topic waard. Misschien laten afsplitsen door een mod? @Mods haha (weet eigenlijk niet of dat ook echt een mention is) Wil wel een nieuw topic aanmaken hoor, kan ik er nog wat meer over vertellen. 1 Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
QuickFix Geplaatst: 16 juni 2015 Delen Geplaatst: 16 juni 2015 @Mods haha (weet eigenlijk niet of dat ook echt een mention is) Nee, helaas niet; hier moet nog echt het edele handwerk om de hoek komen kijken, dus... @Cyberbeer @netuyas @leidseprepper @Kungfufox @Chinook @Changing the mindset @Greener @lewieke @Vlinder 1 Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
lewieke Geplaatst: 16 juni 2015 Delen Geplaatst: 16 juni 2015 Nee, helaas niet; hier moet nog echt het edele handwerk om de hoek komen kijken, dus... @Cyberbeer @netuyas @leidseprepper @Kungfufox @Chinook @Changing the mindset @Greener @lewieke @Vlinder U vraagt wij draaien. Zalig toch van die gasten die initiatief tonen. :-) Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
MyronPrps Geplaatst: 16 juni 2015 Auteur Delen Geplaatst: 16 juni 2015 Ik heb ze vandaag meegenomen naar mn werk en ze smaken heerlijk, ze kunnen dus in elke smaak waarvan je het pudding/jello poeder kunt vinden. Volgende SC lijkt het me erg leuk om ze in een DO te maken als gezamenlijke activiteit. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Gast Heksenboot Geplaatst: 17 juni 2015 Delen Geplaatst: 17 juni 2015 Ik heb ze vandaag meegenomen naar mn werk en ze smaken heerlijk, ze kunnen dus in elke smaak waarvan je het pudding/jello poeder kunt vinden. Volgende SC lijkt het me erg leuk om ze in een DO te maken als gezamenlijke activiteit. In Zeeland hebben ze straks een 18 liter DO, dan kan je een repenfabriek beginnen. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
FKAGB Geplaatst: 17 juni 2015 Delen Geplaatst: 17 juni 2015 Repen zien er goed uit. Sowieso zijn repen altijd goed en als je ze zelf maakt weet je precies wat erin zit. Hoe is de bite van de repen? Zijn ze krokant of juist een beetje zacht? Ik ben zelf een groot fan van Nakd repen. Deze zijn puur natuur en worden koud bereid. En Nakd is zo vriendelijk geweest precies te publiceren wat er in hun repen zit met de percentages dus zelf namaken is een fluitje van een cent. https://earlymorningoats.wordpress.com/2013/08/21/copycat-nakd-cocoa-loco-energy-balls/ Helemaal onderaan staan de verhoudingen van de verschillende repen. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
MyronPrps Geplaatst: 17 juni 2015 Auteur Delen Geplaatst: 17 juni 2015 Repen zien er goed uit. Sowieso zijn repen altijd goed en als je ze zelf maakt weet je precies wat erin zit. Hoe is de bite van de repen? Zijn ze krokant of juist een beetje zacht? Ik ben zelf een groot fan van Nakd repen. Deze zijn puur natuur en worden koud bereid. En Nakd is zo vriendelijk geweest precies te publiceren wat er in hun repen zit met de percentages dus zelf namaken is een fluitje van een cent. https://earlymorningoats.wordpress.com/2013/08/21/copycat-nakd-cocoa-loco-energy-balls/ Helemaal onderaan staan de verhoudingen van de verschillende repen. Juist een beetje zachter(vind ik zelf fijner) als je je ze krokant wil voeg je wat minder toe. @Heksenboot PrepBars is geboren:) Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
joking Geplaatst: 21 juni 2015 Delen Geplaatst: 21 juni 2015 Haha dit ziet er ook nog best lekker uit Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
GodelEscherBach Geplaatst: 22 juni 2015 Delen Geplaatst: 22 juni 2015 Wow, ziet er interessant uit. Hoe bepaal je de houdbaarheid van zoiets? Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Stuudje Geplaatst: 22 juni 2015 Delen Geplaatst: 22 juni 2015 Wow, ziet er interessant uit. Hoe bepaal je de houdbaarheid van zoiets? Ik doe zelfgemaakte repen in de vriezer. Ik haal ze eruit als ik op pad ga. Quote Link naar reactie Delen op andere sites Meer opties om te delen...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.