Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

QuickFix

Lid
 • Aantal items

  1133
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

QuickFix won de laatste dag op 1 maart 2015

QuickFix had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

862 Uitstekend

Over QuickFix

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Noord-Brabant
 • Interesses
  Techniek, muziek en wildkamperen
 • Beroep
  Senior Software Engineer
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Klopt; de groepen doen het stiekem nog. Ik wilde het, voordat het forum definitief ging sluiten, al testen door een eigen groep aan te maken.
 2. @zippo op naar naar post nummer 1313!
 3. Kennen jullie dat gevoel van misselijkheid in je maag? Een dergelijk gevoel dat je krijgt wanneer je verliefd bent... ...of wanneer je iets ontnomen wordt dat je aan het hart ligt.
 4. De PrepShop staat los van het forum, dus die blijft gewoon bestaan. Dit forum gaat straks op "Read-only" oftewel: alleen lezen; nieuwe reacties en posts kunnen dan niet meer geplaatst worden.
 5. Geen idee, maar zou het kunnen zijn dat alleen het runnertje vervangen is?
 6. Leuke truuk, maar de laatste keer dat ik een auto had die nog zo'n knopje aan de bovenkant van de deur had, is volgens mij toch alweer zo'n 20 jaar geleden. Toch een mooie tip om te onthouden.
 7. Exact, maar ook strijkijzers: wie heeft er niet z'n vingers gebrandt, nádat mama tien keer gewaarschuwd heeft.
 8. Ik vind het anders vrij naïef. Als, let wel: als het zo is dat mijn kinderen in contact kunnen komen met een gevaarlijk "Voorwerp", omdat bijvoorbeeld mijn werkgever daar in voorzien heeft, dat in potentie voor het grijpen zou kunnen liggen door mijn "Ondachtzaamheid" of hun "Handigheid", dan ja: dan mogen ze het aanraken in mijn bijzijn en in een gecontroleerde omgeving en krijgen ze enige uitleg, zodat het niet meer "Spannend" is. De nieuwsgierigheid van een kind kan soms levensgevaarlijk zijn, zeker met bepaald "Gereedschap" en ik wil hiet niet op mijn geweten hebben da
 9. Ja, die goeie oude tijd, hè? (Grapje dames!) Ik heb nu een flitsende techjob, maar ben oorspronkelijk "Ambachtelijk" geschoold (al zijn al die formules wel wat verwatert).
 10. Anders maak je toch je eigen topic getiteld: "Erny's TV Top Tips"? Ruimte genoeg op het forum hoor.
 11. Het waardeloze aan NL Alert (of eigenlijk Cell broadcasting) vind ik, maar dat heb ik volgens mij al eerder gezegd, is dat niet alle mobiele telefoons het ondersteunen, dus als je nog met een oudere iPhone rondloopt, dan heb je gewoon pech gehad als de SHTF.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...