Ga naar inhoud
GENEGEERD

Extreme Survival Game


White Eagle

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 1 maand later...
  • 5 maanden later...

Ikzelf kwam deze toevallig tegen op het internet en vertoont wel overeenkomsten met de openingspost en het is hier in Nederland!

 

1.jpg.4627af8fed8edc303c75b9421c9c2369.jpg

 

http://prisonescape.nl/

 

De Prison Escape is een unieke beleving waarin je drie uur lang een gevangene bent in een echte gevangenis. Samen met 130 medegevangenen wordt jij in de Noordsingel gevangenis te Rotterdam opgesloten. Je hebt 1 duidelijk doel: ontsnap uit de gevangenis!
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
Ikzelf kwam deze toevallig tegen op het internet en vertoont wel overeenkomsten met de openingspost en het is hier in Nederland!

 

1.jpg.4627af8fed8edc303c75b9421c9c2369.jpg

 

http://prisonescape.nl/

 

Een prison escape is ook heel leuk om een keer te doen, maar is bij lange na niet zo uitdagend is als een Extreme Survival Game. Twee weken geleden ben ik middels een bedrijfsuitje opgesloten met een paar collega's in een oude gevangenis in Utrecht centrum. We wisten binnen het uur te ontsnappen, dus wat dat betreft is het wel een leuke oefening. Wat wel pijnlijk naar voren kwam is dat je er alleen komt door allemaal tegelijk samen te werken en te focussen op de oplossingen... :) In een SHFT situatie geldt dat net zo goed, al spreek ik niet uit ervaring....

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

[ATTACH=CONFIG]21478[/ATTACH]

Zelf net terug van het weekend georganiseerd door extreme survival en preppen.

Was een geweldig weekend waarin wij als groep van 5 man de jagers waren en twee vluchtelingen moesten opsporen door 3 provincies heen.

Helaas was de organisatie niet zo goed geregeld en het zoekgebied te groot (pak em weg 125km breed), maar we hebben wel genoten en zijn vooral ons eigen ding gaan doen.

Vrijdagavond begonnen om 21:00 en rond 01:00 aangekomen op het eerste kamp een paalkampeerplek in staphorst. Daar in het donker zelfgemaakte onderkomens en tentjes gemaakt en tot een uur of 5 rond het vuur gezeten.

'Dag' daarna rond half acht er alweer uit en kamp opbreken. Rond half 9 kwam een instructeur een kleine basis bushcraft cursus geven welke voor 2 mensen uit de groep een leerzaam item was, aangezien deze vrijwel geen ervaring hadden met bushcraft en survival.

Tegen 11 ging de jacht weer verder, maar 2 uur later wisten we al dat het onbegonnen werk zou zijn en vertrokken we maar naar het volgende basiskamp.

Daar aangekomen (kampeerterrein staatsbosbeheer in Bant, heel erg aan te raden) hebben we de middag doorbracht met verhalen, trainingen en het lesgeven in bepaalde technieken zoals mesgebruik, vuurmaken, edc samenstellen etc.

In de avond kregen we een locatie door waar de vluchtelingen ongeveer moesten zitten. Inmiddels zaten we al lekker bij een warm kampvuur en hadden we er eigenlijk nog weinig zin in.

Tegen 10 uur besloten we om 2 uur te gaan slapen (want we hadden nog niet echt slaap gekregen) en dan als verassing alsnog proberen de vluchtelingen op te sporen.

We zijn uiteindelijk heel dichtbij de vluchtelingen gekomen welke op slechts enkele meters afstand zich verborgen hielden voor ons, maar helaas is het ons niet gelukt ze in het donker te vinden.

We zijn nog 2 uur op locatie aanwezig geweest en toen teruggekeerd naar kamp en het warme kampvuur.

Om half acht zijn we aan een nieuwe poging begonnen, doch is het de vluchtelingen gelukt om de eindstreep te halen.

Dit soort weekenden zijn zeer geslaagd en zeker aan te raden als groep om basis en kennis te vergroten.

Uiteindelijk leer je jezelf pas echt kennen als je het ineens moet doen ;)

[ATTACH=CONFIG]21479[/ATTACH]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast ancestral-viking

ik denk dat de adrenaline volop door je lijf giert .....

je probeert aan iemand te ontsnappen en je weet niet wie of waar ze opduiken,

iedereen die je tegen komt kan je tegenstander wezen ....

en de vraag is hoe extreem ver ga je in dit spel ?

smeer jij jezelf in met modder om je geur te neutraliseren ?

gebruik je camo om niet op te vallen ?

 

ik zou heel ver gaan in dit spel ......:p

 

bedankt @Gamble voor dit korte fragment :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...