Ga naar inhoud

proppert

Lid
 • Aantal items

  129
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door proppert

 1. beter rauwe melk rechtsstreeks van de boer drinken, dat doen wij sinds kort, en ik begreep dat je daar 3 maanden op kan leven zonder dit aan te hoeven vullen met groenten. ik kan dat hier zo halen bij een boer, desnoods op de fiets en tis nog supergezond ook. tegen die tijd dat et wat lastiger word om wat te halen bij de super, adopteer ik een beest van die man.
 2. He luitjes, mischien de site http://www.voedingisgezondheid.nl eens doorlezen. Das van een ex vegetariër en zijn menu , gebaseerd op de oude tradities van oude volksstammen snijd tenminste houd. Komt er kortgezegd op neer dat je juist onbewerkte produkten moet eten en dus ook onbewerkte melk drinken. Daar word en blijf je tenminste gezond bij. Ik doe dit nu een paar weken en merk al aardig verschil in mijn kop maar ook in mijn lijf. Er is ook een forum bij die site http://www.westonprice.nl En dat van die waterverspilling vind ik ook erg ver gezocht. Water verdwijnt gewoon weer op het oppervlak door de aarde zeeft heen, word et weer opgepompt en hupsakee, klaar voor de volgende ronde. Wel na blijven denken.....
 3. beter eten volgens het westonprice principe. voedingisgezondheid.nl
 4. uhm, ik ben een computerleek en zou ook graag dat zinnige overzichtje op mn apple computer willen downloaden. hoe ga ik dat aanpakken? tips?
 5. mischien geeft outdorado.com nog een betere korting als je er wat meer afneemt. ik kreeg ook een leuke korting omdat ik er meer afnam.
 6. heb gister nog zon ding opgevoerd. dan gaan de vliegen iets makkelijker de pijp uit. gewoon de weerstand eruit knippen die tussen de 2 polen zit van het racket. zijn filmpjes van op u tube.
 7. ik las net een vaag berichtje over pvc dat dit schadelijk zou zijn. kan wezen maar ik zit in de watervoorzieningen van land en tuinbouw. en dat is toch echt allemaal van dat blauwe hogedruk pvc. en niet tyleen of pe. wat jullie hier laten zien en bespreken is allemaal ordinaire waterafvoer pvc. maar neem je het goeie spul (blauw/grijs) dan kun je er met een trekker overheen rijden. meestal kun je dit spul kopen bij bedrijven die in de tuinbouw de regeninstallaties aanleggen. daar heb je ook goede lijm voor die 100% goed afdicht. gaat ook tot 16 bar. en ik las over van die pijpen die niet ingegraven zo in de berm worden geknikkerd, nou die worden wel opgehaald door de reinigingsdienst van rijkswaterstaat en anders door de bermenmaaiers. ik zou et wel 10 cm ingraven en niet bij een lichtmast of verkeersbord want als ze die platrijden gaat jou pijpie ook bij het vuilnis. afijn, veel succes met preppen.
 8. gaan eten volgens het westonprice.nl principe, dat zou zeer goed voor je zijn. rauw melkse producten en rauwe eieren van beesten die gras en kruidgevoerd zijn. mensen met ervaring hier? dan heb je die preparaten ook minder nodig lijkt me.
 9. tja, er zijn mensen die denken dat ze et beter gaan doen als een ander. toch wel typisch dat alle banken zich schuldig maken aan zelfverrijking. dus in mijn optiek gaat dit em ook niet worden, tkan ff duren maar dan zijn de idealisten van nu de zakkenvullers van straks. jammer, ze kunnen beter bijbels gaan bankieren, zoals God dit bedoelt had. geen rente en die flauwekul meer, dan vaart iedereen er wel bij!!! en bij diefstal, dubbel terugbetalen en oplichting 4 maal terugbetalen. dan krijg je pas een economie.
 10. in Noorwegen en Zweden zijn er wel enkele groepen. die verlangen trouwens wel dat je zelf een inkomen hebt en dit deelt met de commune. hoe dat ze dit precies vormgeven weet ik ook niet maar soms staat er een oproepje op die placement site.
 11. wat is het bereik van zon 'groot' of 'klein' pakket? anders heb ik wel interesse in een 5 pakketten.... mits et een beetje bereik heeft. kheb wat vrienden die niet op deze site zitten en wel preppen.
 12. en dan red je et ook niet met wat zakjes zaad denk? voordat dit wat vruchies gaan geven, dan snap ik wel dat je aan de 90% komt. en die emp-bom is er volgens mij al op verschillende plaatsen in het midden oosten....
 13. wel eens van lzv gehoord? ze worden hier ook steeds langer...
 14. nouwe, ik woon hier aan de merwede, en als het een metertje hoger staat ist veel. niet gelijk schrikken.....
 15. ik ben er ook op zoek naar. liefst met foto van de plant, welk deel dat je moet gebruiken en hoe dat je dit klaar maakt. ik vind bovenstaande boeken nog niet erg overtuigend of kan ze niet vinden. houd zowieso niet van engelstalige boeken. en ben ook geen kookwonder, kan net een ei bakken en dat ist dan wel, iemand ervaring met anneke bleeker?
 16. zweden, of harz gebied in duitsland, lijkt me perfect, veel ouwere mensen, die kun je vaak nog een kunstje van leren, lekker met de caravan, zon uittocht zal echt niet van de ene op de andere dag er voor zorgen dat de weg vol staat, maar als het wat ondeugender gaat worden moet je gewoon bijtijds gaan. hoe langer je wacht, hoe meer gespuis er langs de weg gaat lopen en je bestelen.
 17. weet u zeker dat lood niet tegen electro straling werkt? lood geleid toch ook als een jecco?
 18. ik woon aan de merwede en de dijk ligt een aantal metertjes boven nap, das dan weer handig, we zijn er over bezig om een bootje aan te schaffen, maar door ander werk gaan we mischien op dn duur verhuizen, en dan let ik er wel op dat ik boven nap woon en een prepbestendig huisje koop. wel handig dat kaartje.
 19. hoorde dit op de radio afgelopen week, ik meen bnr, tis te bizar voor woorden, ze zijn er mee bezig om er een wapen aan te hangen zodat ie ook kan schieten, en een machine schiet aker zuiverder als een mens.....
 20. heb ik ook over na zitten denken. om bijvoorbeeld van die noppenfolie van de radiator met dat zilverlaagje tegen een muur en plafond in een kamertje te maken en aan aarde te leggen, maar of et werkt? er is weinig over te vinden op internet. je zou bijvoorbeeld een soort van loodbehang moeten hebben, wel wat dunner als dat spul wat op je dak ligt, anders is het veel te duur en niet te tillen...
 21. kheb me dit ook afgevraagd, maar eigelijk vind ik het wel een beetje vreemd. je krijgt hierdoor heel veel reacties die inhoudsloos zijn om maar een upgrade van je status te krijgen. het form word daardoor steeds langdradiger en de overzichtelijkheid verdwijnt ook wel een beetje. oke, het kan best gezellig zijn maar ik vind dat er echt veel inhoudsloos gezwets tussenzit. dus voor mij mogen die statussen eraf. (als ik ook een mening mag hebben.....)
 22. als er wat meer mensen een wifizender op een makkelijke plaats hebben staan en zodoende zon testje kunnen doen, laat dan ff hier weten hoe dat gegaan is? bij mij hangt ie in mn (veel te kleine) meterkast dus helaas. wel ga ik er een klok opzetten zodat ie snachts niet zend (en ook geen stroom verbruikt) en mn dat testje van die magnetron had ik ook gelezen. ik had ook ergens gelezen dat je een goede magnetron hebt als je er een telefoon in legt en je deze niet kan bellen (als de magnetron nog gewoon uit staat natuurlijk ) maar wat daarvan waar is weet ik ook niet, bij mij ging ie gewoon over, dus ik kook mn hersens langzaam als ik voor dat deurtje blijf staan
 23. nou ja, als die hongerige mensen zin krijgen, dan helpen ze die honden en ganzen ook eerst wel ff naar die eeuwige jachtvelden en nemen verder de hele toko over lijkt me
×
×
 • Nieuwe aanmaken...