Ga naar inhoud

boerbartus

Lid niveau 2
 • Items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

boerbartus won de laatste dag op 30 april 2022

boerbartus had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Holland
 • Interesses
  Werken op het land
 • Beroep
  Boer
 • Nieuwsbrief
  Ja

boerbartus's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

23

Reputatie

 1. Ben zelf uitsluitend melkboer dus kan er helaas niet veel over zeggen. Het schijnt als je ze goed onderhoud dat het een van de simpelste groentes is om zelf te verbouwen.
 2. Kan mezelf totaal niet plaatsen in religieus slachten (of religie in het algemeen, maar ik las dat die discussie niet echt word gewaardeerd). En ik snap dat het je inkomsten zijn , maar je moet niet vergeten dat het levende wezens zijn en geen producten. Een dier de keel doorsnijden en leeg laten bloeden omdat het in een boek staat laat totaal geen respect zien voor hetgeen waar je van leeft.
 3. Dubbel. Aan de ene kant weet een dier dat zijn hele leven in de stal heeft gestaan niet beter, en ontneem je dus een ander dier wat vrij is een prachtleven. Heb zelf geen slachtvee dus kan er moeilijk over oordelen. Vind het prima als het gewoon humaan gebeurd (pin door de kop), maar dingen als Halal slachting dat gaat wat mij betreft gewoon te ver.
 4. Excuses voor mijn reactie, was nogal kort door de bocht. Het ligt mij inderdaad niet, maar wat je zegt klopt.
 5. Gamen? Dat doe je toch als je niks beters te doen hebt? Waarom niet wat bijdragen aan de maatschappij. Kansloze hobby, desalniettemin ziet het er mooi uit.
 6. Ik had mezelf voorgenomen on-topic te blijven (zoals duidelijk gemaakt in PM) maar helaas. Je bent normaal door mij benadert met de vraag om op vriendelijke voet verder te gaan, blijkbaar kon dat niet omdat je nog steeds op je teentjes was getrapt dat ik wat boos reageerde. Laten we het vanaf nu dan ook weer on-topic houden. Bartus
 7. Alles is mogelijk, als je er maar werkt van maakt hé....
 8. Had hem al door haha! Houd ik wat tijd vrij rond 6-9 juni. @appelflapje Het zal wel.
 9. Lijkt me leuk om een keer bij te zijn. Zal dan wel Nunspeet worden, Vlaanderen is me te ver.
 10. Blijf het vreemd vinden. Ieder zijn ding.
 11. Daar kunnen we inderdaad naar kijken ja! Ben nog nieuw op dit forum dus geen idee hoe alles in zijn werking gaat hoor. Anders kom ik een keer naar zo'n meeting toe waar ik wel is wat over heb gelezen!
 12. Je kan er wel om lachen maar ik zie dit toch als een aardig serieuze zaak.. Is nogal wat geld in gaan zitten. Beetje vreemd.
 13. Ik ben momenteel bezig met het uitgraven van een gracht voor mijn erf. Daarna ben ik van plan een hek te plaatsen op eigen grond met een alarmsysteem. Laat maar weten of jullie willen zien hoe het is geworden via foto's e.d.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...