Ga naar inhoud

Geert T

Lid
 • Aantal items

  48
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Geert T's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

23

Community reputatie

 1. Geert T

  Cordon

  oh jammer, de serie volg ik ook, telefacts gemist., wel goede serie
 2. inderdaad Frontline was het voor de kat (tegen vlooien en teken). elke 3maand in de nek doen. Niet goedkoop maar beter als elke keer teken moeten verwijderen
 3. onze kat brengt ook elke dag gemiddeld 2van die beestjes mee naar huis. (brrrr) Deze bijten zich niet vast omdat de kat 3maandelijks een middel (weet de naam niet vanbuiten) in zen nek krijgt tegen teken/vlooien maar reizen wel mee naar binnen. Met dit weer is het dus 'savonds altijd checken of er teken op de kat zitten. Het nadeel van vlak langs een bos te wonen. Heb wel de indruk dat het er dit jaar veel meer zijn dan vorig jaar.
 4. nog liever dat ze de gaskraan dichtdraaien dan schaliegas, hetzelfde met elektriciteit, van mij mogen ze alle kerncentrales sluiten en een beperking van stroom invoeren. Maar zoals gewoonlijk denken de meeste mensen enkel NIMBY
 5. en zonet het eerste bericht gelezen van Hacking "van de bitcoint site" of zoiets, voor 1,2milj bitcoins virtueel gestolen, de eigenaars zullen deze waarschijnlijk niet meer terugzien.
 6. maarja wat doe je dan, je wilt 25.000 euro bijeen sparen voor een nieuw dak op je huis te laten leggen. oke, op de bank staat je geld nie veilig, ben ik het wel mee eens maar die 25.000euro onder je matras lijkt me toch ook een behoorlijk risico.. nuja maargoed dat ik niet veel heb :-D kunnen ze niet veel afnemen (buiten het dak boven mijn hoofd)
 7. hmm, nu nog maar een hele karton tonijn in blik inslaan nu het nog "enigzins" niet te veel besmet zal zijn, of doen zoals iedereen en er niet bij nadenken. . . . .
 8. even een grove berekening 15minuten aan 2000Watt = 0.5kWh zal iets van een 0.12€ zijn
 9. na enkele jaren kun je dan wel eens beestjes terugvinden in de pasta. Door gebruik te maken van mylar bags en oxygen absorbers zorg je dat er geen zuurstof bij de pasta kan. Nu weet ik niet wat het vochtgehalte is van "witte pasta" / "volkorenpasta"
 10. misschien ook interesse, ligt eraan wat er uit de bus komt
 11. mij lijkt het nogal moeilijk om er een exact bedrag van 10.000euro op te plakken. stel iemand heeft 2hypotheken lopen 2000euro maandelijkse lasten van enkel de hypotheek, nog wat andere vaste kosten zoals stroom gas water .... ge moet toch ook wel een minimum bedrag hebben om een periode te overbruggen moest ge bijvoorbeeld u job verliezen. of gaat ge dan u goud terug verkopen. --> vermogensspreiding, OK. Alleen in welke mate vind ik moeilijk in te schatten
 12. hm dus mijn 30kg volkorenpasta ligt dus waarschijnlijk giftig te worden ipv te bewaren..
 13. woow geen discriminatie van de belgen, top :-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...