Ga naar inhoud

Emmy

Lid
 • Items

  487
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Emmy's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

176

Reputatie

 1. Ja, daarom vraag ik me af of die zakken vanwege het metaal beschermd zijn.
 2. Over muizen gesproken: Heeft iemand het wel eens meegemaakt dat er een muis zich door het sterke materiaal van een mylarbag heen vreet? Ik heb het idee, dat die zakken wel voldoende beschermen, maar als ik hier lees, dat ze ook door plastic emmers heenkomen, dan betwijfel ik het weer.
 3. Over hoe lang over de houdbaarheidsdatum moet ik dan ongeveer denken? (Ik merk aan mezelf dat ik makkelijker denk over groente die over de datum is, dan iets waar vlees in zit, dat durf ik minder goed te proberen).
 4. Ik heb een chemisch toilet op marktplaats gekocht en via googlen gezien, dat je geen chemische troep hoeft te gebruiken, maar dat een kopje azijn in het reservoir (voor 50 toiletbeurten) volstaat.
 5. Ik heb hem ongemerkt gekregen. Geen herrie gehoord, terwijl het ding in mijn broekzak zat. Beetje verbaasd dat zo'n ouwe mobiel daar nog op in was te stellen.
 6. Het is zeker balen dat die op zich goede kooktoestellen uit de handel moeten. Aan de andere kant moeten apparaten wel 'idiot-proof' zijn. En 'idiots' zijn er in grote getalen. Je zou schrikken als je wist hoeveel mensen geen gebruiksaanwijzingen lezen en niet nadenken bij wat ze doen. Je zou ook schrikken hoeveel mensen er nog begrijpend kunnen lezen. En iemand met een laag IQ moet zoiets ook kunnen kopen: er gaat geen IQ test aan vooraf. De gevolgen (levend verbranden) zijn niet evenredig met het 'vergrijp' van geen-gebruiksaanwijzingen lezen, niet nadenken of gewoon niet veel begrijpen. Ik kan me het dus wel voorstellen, hoewel ik er van baal, want die flesjes zijn dan natuurlijk ook niet meer te koop. Tot zover even mijn mening. Wij houden de apparaten wel en gaan ze ook (als het nodig is) gebruiken. Wel heeft mijn vriend een optie bedacht om een betere luchtcirculatie te krijgen, misschien tzt. een review daarover.
 7. http://www.pit-pit.com/nl/bicarbonaat.html Bij grote(re) hoeveelheden 2,81 per kg. Goeie zaak dit, heette voorheen Gekruid. Omdat producten in mylarbags niet meer dan 10% vocht mogen bevatten (bron: LDS i.v.m. giftig worden)), vraag ik me af of ik naar aanleiding van jouw ervaringen de rijst, macaroni en de andere producten die ik als droog zag, weer open moet maken.
 8. Ik laat hem na een klusje ook graag nog even staan. Maar ingeklapt vind ik het kastje op zich ook best mooi met dat houtsnijwerk, maar mensen die niet van vintage houden, die vinden dat dan misschien weer niks. Tegen mensen die niets van preppen begrijpen, zeg ik maar dat ik van vintage hou. Dat zit niet eens zover van de waarheid vandaan, maar ik heb mijn vier mooie machines wel degelijk om te kunnen gebruiken. Veel plezier met je mooie nieuwe aankoop!
 9. Eigenlijk zonde om hem in het kastje op te bergen, hè? Zit je te kijken naar die stomme plant er bovenop en zie je niks van die mooie machine. Maar ja, anders wordt hij zo stoffig.
 10. Als je in een crisis door je tandpasta heen bent, kun je je mond ook spoelen met (opgeloste) baking soda. Zowel hier als op internet valt daar veel over te lezen. Het neutraliseert het zuur waarmee tandsteen wordt gevormd. En je kunt er nog ongelooflijk veel andere dingen mee doen, zoals brood bakken, schoonmaken etc. etc. etc.
 11. Dat wordt dinsdag naar de Jumbo. Kuddo kan ik niet geven, maar die hou je tegoed!
 12. Gaaf, ik heb je draadje 'Kijk hem eens lekker branden' in de zoekfunctie gevonden. Die had ik inderdaad gemist (soms erg weinig tijd). Top info, dat scheelt heel wat geld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...