Ga naar inhoud

freeprepper

Lid
 • Aantal items

  352
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door freeprepper

 1. Toch blijf ik nog vrij nuchter erover..toen met de mexicaanse griep werdt er ook overdreven alleen maar vanwegen de prikken die geld leveren,dus blijf ik nog even met beide benen op de grond staan.. Niet dat ik niets doe want je weet maar nooit
 2. Ik denk zelf dat ze het nog wel een aantal jaartjes weten te rekken,maar desondanks ben ik blij dat ik nu al begonnen ben om warme kleding aan te schaffen.
 3. Overdrijven is ook een vak hoor...dit is zo een beetje de 100ste keer dat ik dit hoor...zo snel gaat het echt niet mis jongens!!Voorbereiden is een goed iets maar laat je nou absoluut niet gek maken!
 4. Heel goed gezegd Dick!! Vaak als je iets maar vaak genoeg zegt/verteld gaan de mensen het geloven zo simpel is het,gelukkig zijn er altijd een paar die er doorheen (kunnen) prikken.
 5. Wat ik me altijd afvraag,wij zijn hier verplicht zorgkosten te betalen..hoe ga je dat doen?
 6. Zijn er dan werkelijk overal brandhaarden die kunnen escaleren?!
 7. Als dat gebeurt gaan er denk ik grote dingen gebeuren.. Dan zal ik mischien het preppen ook maar in een versnelde niveau zetten.
 8. En zo lijkt de versnelde voorbereidingen door te gaan door verschillende landen.
 9. Staat het er ergens anders? ik kan het niet vinden..
 10. http://stratrisks.com/geostrat/18922 China laat ook wat van zich horen
 11. Ik denk niet dat obama EN putin belangen heeft voor een nieuwe wereldoorlog,anders was het waarschijnlijk al losgebarsten. Toch zeggen mijn gevoelens dat het voorlopig ook echt niet zover komt,dat dit beperkt blijft tot een kleinschalig conflict.(hoopvol denken is een goed iets).
 12. Ik wou het net posten maar jullie waren me al net voor...dit foum is echt heel uptodate met het nieuws! Duimpje voor iedereen!
 13. Een hoop mensen hebben telegraaf hoog staan,en nu dit duidelijk in de krant komt te staan zal een hoop mensen gaan nadenken.
 14. Toch wel bijzonder dat ook een populaire krant erover begint...kunnen de mensen in elk geval op hun manier voorbereiden!
 15. Beter hadden wij het ons niet kunnen wensen na ons artikel gisteren over de “gebroken geweertjes” Terwijl de veiligheidsraad in New York bijeenkomt om te praten over een snel naderende escalatie in Oekraïne tussen het regeringsleger en ( Russische ? ) infiltranten in het oosten van het land, een conflict dat met wat pech ook nog over zou kunnen slaan naar andere delen in Europa, maakt men zich in Amstelveen zorgen of de zgn. “blauwe bus” waarmee een stel non valeurs tijdens koningsdag door het dorp worden getransporteerd wel zou kunnen draaien bij banketbakkerij Koolhaas . Meer op http://www.geennieuws.com/2014/04/oekraine-oorlog-dreigt-en-in-amstelveenkan-de-bus-wel-draaien/ Toch wel een goed stukje.
 16. waarom zouden we op dit moment in opstand komen?Recht op uitkering,we hebben nog steeds voedselbanken,volgens mij nu ook zelfs kledingbanken,het eten blijft relatief goedkoop in de winkels. Vertel het maar aan sommige landen in afrika en dergelijke... Ga je naar de zeer dichtbije toekomst kijken tja dan heb je waarschijnlijk wel een reden om in opstand te komen aangezien alles wordt afgebroken (stap voor stap) en wordt vernietigt,je moet voor jezelf op komen maar die kans geven ze ons niet vanwege de vele en te dure belastingen waarvan sommige zelfs verplicht!
 17. Toch snap ik het nog niet helemaal waarom catalonie zich wil splitsen,ze zijn anders, geen manana cultuur maar als je hier kijkt is iemand die in limburg woont toch ook geheel anders dan iemand in hartje rotterdam. Catalanen kunnen 'beter' werken en moeten schijnbaar opdraaien voor de rest of spanje maargoed wie zegt dat ze het onafhankelijk het gaan redden..
 18. Ze dreigen wel vaker daar hoef je echt niet bang voor te zijn..blaffende honden bijten niet zoals eerder gezegd..
 19. Het zal wel loslopen..ik ga in elk geval rustig slapen..(ook ik weet dat ik dit serieus moet nemen maar tot nu toe verloopt het met allerlei 'sissers').
 20. Ik dacht dat de storm weer was gaan liggen maar blijkbaar niet dus...dank voor de berichten en de nauwlettendheid Dick
 21. freeprepper

  België

  weet niet of dit al langsgekomen is http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/04/mainstream-media-zwijgen-over-rellen-in-brussel/
 22. http://www.tatoott1009.com/2014/03/24/animals-leaving-yellowstone-what-do-they-know-we-dont-know/ Dieren schijnen te vluchten voor iets bij yellowstone..? Is op meerdere sites te zien en lezen.
 23. Dat snap ik wel,maar zelfs al zou het vliegtuig nog vliegen en niet op de radar zichtbaar zijn,blijft dat in deze tijd niet onopvallend/onzichtbaar.(hoewel dat zeiden we toendertijd ook met new york)..
 24. Dick Berlijn z'n theorie is nog steeds plausibel denk ik: http://www.welingelichtekringen.nl/o...-den-haag.html Dat is gewoon weer zo een doomdenk gedachte..een broodje aap verhaal..tuurlijk is het een raar verhaal rond dat vliegtuig maar in geen enkel mogelijkheid dat dat ding op den haag stort...gaat never nooit niet gebeuren..blijf wel fris nadenken en leef niet teveel in de angst
×
×
 • Nieuwe aanmaken...