Ga naar inhoud

freeprepper

Lid
 • Aantal items

  352
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

freeprepper's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

207

Community reputatie

 1. Toch blijf ik nog vrij nuchter erover..toen met de mexicaanse griep werdt er ook overdreven alleen maar vanwegen de prikken die geld leveren,dus blijf ik nog even met beide benen op de grond staan.. Niet dat ik niets doe want je weet maar nooit
 2. Ik denk zelf dat ze het nog wel een aantal jaartjes weten te rekken,maar desondanks ben ik blij dat ik nu al begonnen ben om warme kleding aan te schaffen.
 3. Overdrijven is ook een vak hoor...dit is zo een beetje de 100ste keer dat ik dit hoor...zo snel gaat het echt niet mis jongens!!Voorbereiden is een goed iets maar laat je nou absoluut niet gek maken!
 4. Heel goed gezegd Dick!! Vaak als je iets maar vaak genoeg zegt/verteld gaan de mensen het geloven zo simpel is het,gelukkig zijn er altijd een paar die er doorheen (kunnen) prikken.
 5. Wat ik me altijd afvraag,wij zijn hier verplicht zorgkosten te betalen..hoe ga je dat doen?
 6. Zijn er dan werkelijk overal brandhaarden die kunnen escaleren?!
 7. Als dat gebeurt gaan er denk ik grote dingen gebeuren.. Dan zal ik mischien het preppen ook maar in een versnelde niveau zetten.
 8. En zo lijkt de versnelde voorbereidingen door te gaan door verschillende landen.
 9. Staat het er ergens anders? ik kan het niet vinden..
 10. http://stratrisks.com/geostrat/18922 China laat ook wat van zich horen
 11. Ik denk niet dat obama EN putin belangen heeft voor een nieuwe wereldoorlog,anders was het waarschijnlijk al losgebarsten. Toch zeggen mijn gevoelens dat het voorlopig ook echt niet zover komt,dat dit beperkt blijft tot een kleinschalig conflict.(hoopvol denken is een goed iets).
 12. Ik wou het net posten maar jullie waren me al net voor...dit foum is echt heel uptodate met het nieuws! Duimpje voor iedereen!
 13. Een hoop mensen hebben telegraaf hoog staan,en nu dit duidelijk in de krant komt te staan zal een hoop mensen gaan nadenken.
 14. Toch wel bijzonder dat ook een populaire krant erover begint...kunnen de mensen in elk geval op hun manier voorbereiden!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...