Ga naar inhoud

FKAGB

Lid niveau 2
 • Items

  1432
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Alles dat geplaatst werd door FKAGB

 1. @joking, waarom hebben jullie op de site helemaal geen informatie over wat er nu precies in Nutrilent zit. Zeker als je preppers over de streep wilt halen zul je toch echt wat meer informatie moeten geven over de inhoud van het product. Zoals ik het nu zie zit er niks meer in dan in de shakes die ik toch al dagelijks eet dus wat is dan de meerwaarde van dit product?
 2. Fysieke of geestelijke leeftijd? Daarin zit nogal wat speling bij mij namelijk.
 3. En er zijn mensen die dat kunnen waarderen hoor. Echt waar. Alleen snode snoodaards hebben er soms wat moeite mee.
 4. Rustig maar @Loreen. Adem in, adem uit. Alles zal goedkomen. Joking is gewoon aan het proberen zijn voedsel aan de man te brengen, jij kan er ook niks aan doen dat je zijn snode plannen doorkruist.
 5. En waarom denk je dat dat heel anders is dan ik gewend ben?
 6. Shit. Wilde ik net wat zeggen, maar dat was mss niet zinnig dus doe ik het maar niet.
 7. Een goede antenne is inderdaad een must wil je de signalen goed kunnen oppikken. Een balun met een eind draad erachter is dan een hele goede oplossing.
 8. Het zou natuurlijk ook kunnen dat de kwaliteit van de filmpjes gewoon slecht is. Ik weet niet welke je hebt bekeken natuurlijk. Blijft lastig om het geluid goed op een filmpje vast te leggen en dat via youtube te verspreiden. Dat zelfde geldt voor je B&O speaker. De filmpjes die ik daarvan zie doen het geluid denk ik ook geen recht. Maar, je moet een wereldontvanger niet verwarren met een dedicates speaker. De Tecsun heeft een heel goed geluid maar redt het niet bij het setje B&W speakers aangestuurd door Rotel eindversterkers in een bi-amp opstelling. Maar dat is ook het doel niet. Als je een super geluid wil uit je Tecsun sluit je gewoon de line-out (want die heeft ie dan weer wel) aan op je voorversterker en kun je het geluid via de huiskamerspeakers beluisteren.
 9. De Tecsun S-2000 heeft een bijzonder goed geluid hoor. Zo goed dat ik hem hier ook gewoon dagelijks in gebruik heb. Natuurlijk als je op de kortegolf in SSB luistert is het geluid in de verste verte niet te vergelijken met een FM omroep station maar dat heeft niks met de ontvanger te maken.
 10. Ik heb een Revo Heritage G2. Dat is echt een wereldradio. Alle functies die je wilt. Wifi, DAB streaming media. Als die stuk gaat koop ik meteen een nieuwe. Het is alleen geen wereldontvanger. Als wereldontvanger heb ik een Tecsun S-2000 Heerlijke nostalgisch uiterlijk en all mode voor wat betreft ontvangst. Redelijk portable maar niet echt iets om in de tas te doen.
 11. Het zal nu ook vaak genoeg fout gaan zonder dat wij er ooit weet van hebben. Op het moment dat we er wel weet van krijgen hebben we echt een serieus probleem.
 12. Dat zou je wel mogen hopen inderdaad. De wereld zou een stuk beter af zijn met een miljard of 5 minder mensen erop. Wat ik wel een aparte vind is dat Gates niet alleen spreekt over een natuurlijke verspreiding maar ook over bioterrorisme. Een stuk lastiger om je daar tegen te wapenen. En hoe weet Gates dat zo zeker. Is dit soms een plan wat gesmeed is in de Bohemian Grove?
 13. Dat klopt idd. Kwam bij de Jumbo vandaan en is te vinden in het vak bij de gedroogde worst en dergelijke. Erg lekker spul en volgens de ingrediëntenlijst behoorlijk basic ook. Overigens kun je het ook hier bestellen, dan krijg je nog een aardige staffelkorting. Bij de jumbo €2,50 voor 50 gram, en bij de importeur staan staffels tot een kilo voor €28,62. Dat scheelt bijna de helft ten opzichte van de prijs bij de Jumbo. http://www.bosveldbiltong.nl/
 14. Repen zien er goed uit. Sowieso zijn repen altijd goed en als je ze zelf maakt weet je precies wat erin zit. Hoe is de bite van de repen? Zijn ze krokant of juist een beetje zacht? Ik ben zelf een groot fan van Nakd repen. Deze zijn puur natuur en worden koud bereid. En Nakd is zo vriendelijk geweest precies te publiceren wat er in hun repen zit met de percentages dus zelf namaken is een fluitje van een cent. https://earlymorningoats.wordpress.com/2013/08/21/copycat-nakd-cocoa-loco-energy-balls/ Helemaal onderaan staan de verhoudingen van de verschillende repen.
 15. Een van de grote bezwaren van het beplakken van autoruiten met folie is dat hulpdiensten de ramen nog maar moeilijk kunnen inslaan als het nodig is. Als dit voor autoruiten opgaat zal het zeker en vast ook werken voor ramen thuis. Punt is inderdaad wel dat je het op de ruit moet plakken voordat deze in de sponning gaat anders sla je de boel er nog zo uit. Een lexaan voorzetraam kan ook een hele goede oplossing zijn maar neem dan wel een UV gestabiliseerde soort anders zit je binnen no time tegen een gele ruit aan te kijken.
 16. De strekking is hetzelfde alleen is de afloop van Wild beter. Maar gezien de vraagstelling zou een afloop als Into The Wild realistischer zijn.
 17. Wat ik me dan toch een beetje afvraag. Als iemand zo weinig moeite doet om de gewenste informatie te krijgen, heeft het dan zin om aan een BOB te beginnen. Ik bedoel, stel ik geef de tip dat er een bij in moet. Dan raakt de poep de ventilator, opent TS dan een topic om te vragen wat ie met de bijl moet doen? Is het niet veel belangrijker eerst wat aan de basismentaliteit te doen? Een overlever heeft dikke kans het te redden zonder BOB, puur op wilskracht. Iemand die alle informatie aangereikt wil krijgen kan nog zo'n complete BOB hebben, als je niet de juiste instelling hebt kom je nergens. In dat geval is het misschien handig om de film "Wild" te kijken @bushcraftdude
 18. FKAGB

  220V Aanhanger

  De bijlagen doen het niet. Sowieso eens dat zonne-energie heel waardevol is. Zeker als je een wat groter paneel hebt kun je goed stroom binnen harken. Ik mijn vorige woning had ik op een autonoom 250 WP paneel constant de CV ketel, verlichting, radio en hotfill wasmachine staan. Geen gezeur en het werkt eigenlijk altijd.
 19. FKAGB

  220V Aanhanger

  Interessant. Heb je wat meer info over de gebruikte onderdelen zoals de laadregelaar, accu, omvormer etc?
 20. FKAGB

  Rokon, 2wd motor

  Mooi ding. Ik reed gisteren naar huis en onderweg zag ik een boer die met een kleine gemotoriseerde ploeg of iets dergelijks onderweg was naar een ander weiland. Hij stond op zijn gemak achterop dat ding en reed met wandelsnelheid over het fietspad. Dacht nog dat dat eigenlijk wel ideaal is. Zo'n ding ploegt (letterlijk) overal doorheen. Het kost je nauwelijks inspanning en als het terrein te ruig wordt om achterop te blijven staan laat je het ding rustig voor je uit rollen met alleen je BOB erop zodat je al je kracht kan gebruiken voor het lopen.
 21. Ergens staat me iets bij over een zak rijst van 25 jaar........ Als @Vempain deze test aandurft moeten er meer risicotesten worden uitgevoerd
 22. Ik vind dat de fabrikant nu officieel op de verpakking mag zetten "Tested on Vempain"
 23. FKAGB

  NL Alert poll

  Ik zie inderdaad dat het ook zou moeten werken op 2G. Zal wel een feature zijn van mijn telefoon dan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...