Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

bushcraftdude

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

33 Uitstekend

Over bushcraftdude

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  somewhere in the bush
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. @scratsh zal hem bekijken het was niet mijn intentie om te jatten haha
 2. @rumble FEMA bestaat niet in nederland maar je moet het zien als de internerings kampen voor asielzoekers
 3. @Tom sorry voor mijn titel ik had het er iets te snel neergezet en was het vergeten aan te passen, In NL moet je het je voorstellen stel je voor in amerika word het onrustig en dan in een keer stort het financiele systeem in daar (duurt vast niet zo heel lang meer), De beurzen gaan naar beneden die klappen vallen dan niet alleen in Amerika maar ook in nederland, heel veel mensen verliezen hun baan raken werkloos kunnen hun rekeneningen niet meer betalen en ja dan sta je op straat. Ik denk dat de overheid dan met het idee komt voor kampen voor de daklozen/ zwervers want het is niet mooi als die over straat zwerven dat geeft slecht beeld ze ongewenst en anders. Als je dit als stap een ziet dan ligt de fundering voor de nederlandse fema kampen er al, in tijden van werkloosheid en crisis krijgt de overheid altijd de schuld er komen opstanden criminaliteit stijg (dit is niks nieuws Engeland opstanden en ferguson) en dan kan de overheid een drastisch besluit nemen: staat van beleg afkondigen, de krijgswet dus nou ja en de mensen waarvan de staat dan denkt ''die zouden ons wel eens tegen kunnen werken'' komen in de gevangenis gevangenis raakt vol maar kijk daar de redende engel kampen vol met daklozen daar kunnen ook nog wel wat criminelen bij.
 4. Hallo preppers, Ik zat onlangs op het internet te kijken en toen ontdekte ik de FEMA kampen. Het schijnt dus dat een soort speciale concentratie kampen zijn die zijn gevestigd door heel amerika, deze kampen zijn bedoeld om ''tegenstanders van de staat'' op te sluiten in staat van beleg. Maarja deze kampen zijn uitgerust met guillotines en er liggen in de kampen en elders wel een miljoen kunstof doodskisten(ra ra waar die voor worden gebruikt) Het amerikaanse leger traint steeds vaker en openlijk op het uitbreken van opstanden er zijn 1.6 miljard kogels gekocht 1.6MILJARD!! das miet normaal. As we speak worden er daklozen naar de fema kampen gestuurd, het lijkt misschien niks een paar daklozen, maar het begint altijd klein kijk naar de wo2. en voor je het weet is amerika een dictatuur! http://www.franklinterhorst.nl/FEMA%20kampen.htm https://youtu.be/4h20gAa9-Fc
 5. sorry ben net nieuw snap er nog niet zo veel van...
 6. Wat zijn de echte essentials in een bug out bag?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...