Ga naar inhoud

aardbewoner

Lid
 • Aantal items

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door aardbewoner

 1. Hoewel er vaak gezegd word niet gebruiken er zijn betere middelen vraag ik mij af hoelang kan je die bewaren ? Wat als preppen survival wordt. De poeders bederven volgens mij niet. Er is zoveel slechte informatie en de genoemde professionals blaten vaak alleen wat hun baas-universiteit voorschrijft. Wat zijn de ervaringen in oorlogs gebieden waar altijd gebrek aan moderne artikelen is ? Kan mij voorstellen dat degene die het wel weet terughoudend is Er zijn altijd idioten die het zomaar proberen, denk aan trump zijn bleekwater.Andere kant zolang het not made in china is!
 2. Het probleem overheden is te herleiden tot, er is geen keuze uit bekwame personen meer ! Een leider zou gekozen moeten worden op kennis, bekwaamheid en leiders kwaliteiten.Nu is de keuze alleen uit graaiers en onbenullen..Ook het feit dat de overheden vind dat alleen ambtenaren te vertrouwen zijn is niet alleen discriminerend maar ook dom.Hoe dom ?Bedenk dan dat in 1945 het ook ambtenaren waren die hier op "bezoek" kwamen. Ander idioot feit is dat overheden niets doen om foute,corrupte ambtenaren te verwijderen, het promotie beleid is mij al eeuwig een doorn in het oog en een bewijs waarom overheden zo dom en corrupt zijn. Dus de originele vraag " zonder een regering zouden we veel beter af zijn" kan je met JA beantwoorden. Zeker als je regering vervangt door overheid.
 3. Verdunde natriumhypochloriet is gewoon verdund bleekwater. Je kan het masker zelf daar in reinigen, nooit de filters ! Houd er ook rekening mee dat je na enige tijd de klep(pen) moet vervangen ! staat in de gebruiks aanwijzing van het masker, verschilt per type en fabrikant. Als al jaren oud is vernieuwen. Dit masker de 3m 4255+ is een weggooi masker ! Dus de kleppen zijn zeker niet gemaakt om weken mee te gaan ook al zou je het filter vervangen.
 4. Altijd interessant hoewel ik het grootste probleem altijd vind dat elk toestel een andere versie nodig heeft :( En alternatieve roms nog steeds vol staan met voor mij rotzooi.We zijn nog ver weg van een kaal OS waar je zelf gewenste aps op kan zetten. PS met al die camera's hebben ze je phone niet eens meer zo nodig.
 5. Ik kwam vandaag 28-04-2020 pas om een oud artikel van vheeswijk te lezen en zag een reactie van februari dit jaar, toen zag ik pas weer open was ! @f150 Nee waarom zou ik hier terug komen , de site was gestopt ! En nu na vier jaar weer gestart ,heel stil, ik heb er niets van gehoord.
 6. LOL mijn pensioen is E 17 per jaar bruto Ik waarschuw mijn kinderen juist NOOIT ons in huis nemen.Dan worden inkomens bij elkaar geteld en stop pa/ma bijstand omdat te veel verdient ! ALLE inkomens telt men gewoon op, dus dag huursubsidie van de kinderen enz. En wettelijk heeft een rare smaak bij mij omdat in 1940 zekere ambtenaren rare wetten maakte ! Men maakt ook nu wetten en denkt nooit aan degene die tussen wal en schip (kunnen) raken en maakt daar oplossingen voor.Dus daarom ben ik er tegen.
 7. Ach het ouderen probleem lost zich zo ook op,drijf de mensen tot zo een wanhoop dat ze zichzelf nihileren. Maak alles onbetaalbaar en onbereikbaar , geef de mensen een gevoel van teveel te zijn . Propaganda filmpjes op TV met veel jongen mensen die lachen en het beeld schetsen dat ze kunnen kopen wat ze willen. Veel documentaires over hoe duur ouderen wel niet zijn,kinderen voor hun ouders moeten zorgen ,en als ze dat doen afstraffen met kortingen. Dan grijpen vele (hopelijk) de zwarte pil. Ik cynisch welnee babyboomer.
 8. De (echte)aanstichters krijg je nooit,altijd wel een lullo die ervoor opdraait of betaald word.Tegen het media circus is niet te vechten,en die monteren beelden zo dat het hun uitkomt zegt de geintervieuwde iets wat niet erin past, krijg je een voice over c.q. een ander die wel passend commentaar levert. De frisse oorlogen ! Die nu woedde zijn natuurlijk alleen om bepaalde groepen meer macht te geven,groot machten vechten nu eenmaal niet op hun eigen stukje aarde.Ook religies worden druk gemaakt/misbruikt voor macht spelletjes, die helaas vele in de ellende storten.Het trieste voorbeeld zien wij elke dag op de buis.En helaas kan je hiertegen niet preppen. Propaganda , zwijgplicht ,brood en spelen houden dit systeem intact .
 9. @lewieke ja ja JA JA je vrouw maar op zich wel een moraal booster , en een persoon die je vertrouwd. @prepass verstandig antwoord , mee eens. Over de uitrusting hoeven we niets te zeggen want die had je al voor die week bij je. Tenzij het zo,n luie stoel vakantiereis was, en je alleen je creditcard bij je had.Dan ben je zoals de amerikanen zeggen "your screwed".
 10. Vergeet niet dat met een inktjet geprint materiaal niet water bestendig is! Zelf zet ik al mijn files elke 5 jaar om in de dan geldende norm, nu odt. Want inderdaad het niet meer kunnen lezen van oude formaten IS een steeds groter wordend probleem.loop zelf nog te twijfelen om er ook ascii kopieën van te maken ,die worden tot nu toe altijd gelezen. Boeken zou het mooiste zijn maar helaas gebrek aan ruimte verhinderd dat.Zou geen verkeerd idee zijn om preppers bibliotheken te hebben op centrale plaatsen.
 11. Vertrouwen in mensen heb ik weinig, nul voor regeringen , ambtenaren, goeroes , geloof voorzeggers en journalisten .Het is altijd zo geweest dat de hardst schreeuwende gehoord en geloofd word ,vandaar dat ik altijd zeg in ongeluk situaties , wie hard kan roepen heeft de minste hulp nodig.
 12. Is prima hulpmiddel, maar bedenk ook wat te doen zonder stroom !
 13. Heel interessant en nuttig om te weten . Urine altijd voorhanden Maar houd het wel bij rode kool.
 14. Denk de hoofd reden simpel is. Nu is de regering in naam verantwoordelijk. Men schuift dat hiermee naar de particuliere markt,die nu alleen geld zien natuurlijk. En als het dan eens mis gaat kunnen de nabestaande van de slachtoffers daar hun “recht” halen.Mits die een geschikte telefoon en abonnement hadden natuurlijk.
 15. Gebruiks voorwerpen zijn vrijgesteld ! dus maak BV. een asbak van je goud Koop ook geen munten betaal je meer voor, koop los goud bij een echte handelaar, liefst in luxemburg scheeld de 6% btw.
 16. aardbewoner

  Echt vs namaak

  In deze tijd is vaak "echt" ook rotzooi,gemaakt in dezelfde chinese fabriek. Prijs is allang geen maatstaf meer voor de kwaliteit helaas. En met de huidige internet winkels weet je ook nooit waar die het gekocht hebben. Elk land heeft zijn eigen normen,zelf in europa, meet men met verschillende maten.
 17. Ach alles al in huis als goede prepper Geeft wel aan wat er gebeurd als het eens echt mis gaat,reken er niet op dat er nog wat is. En al je nog wat kan pakken of je er mee thuis komt !
 18. Hoop dat je een bericht hebt gehad,anders zie ik de toekomst somber in rond de hoofdstad.
 19. Ook is het te verwachten dat sommige "nederlanders" in overheids dienst voor de andere partij zijn. Misschien zelfs wel gepland voor dat doel. Over het nut kan je kort zijn angst en terreur zaaien is vaak het enige doel.Wat op zich uitstekende propaganda kan zijn.Zie al de valse vlag operaties,om een bepaalde gedachten op te wekken.Dus behoren dit soort acties tot de hedendaagse realiteit (helaas)
 20. Wat ik altijd nog mis is informatie om op de prettigste manier eruit te stappen ! Voor als iemand een (straling) ziekte heeft en toch gegarandeerd doodgaat al dan niet na een lange of korte marteling. Of soort gelijke omstandigheden. Persoonlijk heb ik gekozen voor de hypoxie manier in een kleine ruimte met co2 absorber,dit om de adem impuls te onderdrukken die door het co2 gehalte word veroorzaakt. Door het lage co2 gehalte heb je ook het verstikking gevoel niet. En vergeet geen lijkzak als je ergens in een kelder of schuilplaats zit,een lijk lekt aardig en daarmee door de schuilplaats of de trap op moeten is vragen om besmetting. Of je bent zelf te zwak om te dragen en moet het overschot opslaan. Geen prettig onderwerp maar wel nodig om nu al over na te denken.
 21. Deze kisten zijn zelfs goedgekeurd voor gebruik met explosieven in nederland. Ook worden ze wel degelijk gebruikt als munitie kist.
 22. Uitleg simpel : op 5-1-14 zette peter2010 hier een foto en vroeg aan willem 123 of hij belangstelling had. niets meer gelzen en geen reactie op PB. Dus vandaar mijn bericht hier dat ik er wel belangstelling voor heb.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...