Ga naar inhoud

hacatta

Lid
 • Items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

hacatta's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. ik gebruik het voor het gedroogte voedsel,ik heb er een paar van de nederlandse site net bestel om eerst maar te proberen.
 2. Hoi,de mason jars in nederland zijn echt heel duur. Nu kreeg ik een tip van iemand om ze van amazon.de te gaan kopen,en het is echt een heel stuk goedkoper daar. Maar nu vraag ik me af zou ik hier voor douane kunenen krijgen? Toch heb ik het idee dat zelf met douane het nog steeds goedkoper is, Alvast bedankt.
 3. dat zijn handige!ik smeer vaak zalf op mijn handen en wel dan kan ik ze een tijdje niet gebruiken dus dit zou daar erg handig voor zijn. Maar zijn ze niet te dik om te voelen of het fruit en groente droog is of niet?
 4. Ik ook niet,blijf er dan maar ver van weg. Ik wist niet dat dat zo erg zou zijn. Maar zouden gewone plastic wegwerphandschoenen dan ook werken? het word anders wel heel duur.
 5. wel het zijn de eerste vaccum zakken die ik heb gekocht dus weet het verschil tussen kwaliteit nog niet,maar ze zijn van het zelfde merk als mijn vacuumsealer. https://www.allpax.nl/vacumeermachine-f-110.html De zuurstof absorberders is speciaal voor het bewaren van eten gemaakt,origineel voor het leger ontworpen omdat het eten zo snel bederven. De handschoenen om het zo hygiënisch mogelijk te houden,ik heb eczeem en dus wil vaak mijn handen niet helemaal schoon worden.
 6. wow die potten zijn duur zeg,ik experimenteer nog wel even met hak potten.
 7. Mijn moeder gaf me gister een hak pot en daar heb ik de bloemkool in gedaan met een zuurstof absorber,net gecheck en hij is vacuum getrokken. Dus maar even aankijken of dit goed werkt,ik heb namelijk nog rond de 400 zakken en nog 2 rollen zonden om nieuwe al te kopen. En dan maar aleen de scherpe producten in potten doen.
 8. Ik heb mijn droger nu bijna 2 weken en heb al aardig wat gedaan. Maar de spercibonen en bloemkool blijven maar mijn vacuum zakken lek prikken. Ik heb ze al meerderen keren opnieuw geseld maar het luckt gewoon niet. Nu heb ik op youtube gezien dat het ook vaak in glazen potten word gedaan,maar wij hebben geen mason jars hier zover ik gezien heb. Welke gebruiken jullie? Ook zat ik naar weggooi handschoenen te kijken voor tijdens het bereiden en op bergen maar de meeste zijn licht gepoedert ,maakt dat uit? Alvast bedankt!
 9. de druiven zijn goed gelukt. Heb er nu appel met kaneel in,en heb perziken en champions gekocht die flink in de aanbieding waren. Ik had niet eens aan de eieren gedacht!zal ik zeker proberen. Leuk om zelf pannkoeken mix te maken.
 10. ik heb alles met een vacuumer,seal machine gedan in kleine porties als een snack. Ze waren nog niet open geweest. Heb er nu druiven in op hoop van zegen!
 11. Ik had het precies zoals weckonline gedaan,het voelde ook als beschrijven,de bananen had ik zelfs 4 uur langer gedaan. Ik heb zuurstof absorbeerders besteld maar die komen over 2 weken binnen. Het groente en fruit is ook voor 12 papegaaien bedoeld die we in huis hebben en die vonden de smaak van citroen niet zo geweldig en hoewel het idee van de vitamine c goed is ,zou ik het niet voor hun portie kunnen gebruiken.
 12. Lol hier moest ik goed om lachen. Maar ik ben vegetarisch dus vlees drogen doe ik niet. Maar ik had peer en bananen gedroogd voor 16 uur en nu 2 dagen later zijn aan het bederven. Wat doe ik fout?ik laat ze goed afkoelen voor ik ze vacuum verpak.
 13. Hallo allemaal, Ik ben net lid geworden en ik heb een paar vraagjes over het drogen,en als iemand dat weet dan zijn de mensen hier dat wel. Ik heb een paar dagen geleden een sedona droger gekocht en een vacuüm machine. Ik heb lucht absorbeerders besteld maar die zijn nog niet binnen. Een paar uur geleden was ik op internet aan het zoeken naar informatie over het drogen. Ik kwam op een stuk terecht waar uit gelegd werd ,dat wanneer het niet goed gedroogd was en dan opgeslagen dat er een gif in kan vormen dat dodelijk is. Nu ben ik hier best wel bang voor,hoe kan ik dit voorkomen? Ik heb geen idee wanneer het goed gedroogd is of niet,mijn banaan en peer worden niet broos klopt dit? Ik heb een tuin waar ik aardig wat uit haal en ik koop graag goede aanbiedingen op om geld te sparen ,vandaar het drogen. Ook zou ik graag willen weten hoe lang het houdbaar zou zijn. Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...