Ga naar inhoud

aardbewoner

Lid
 • Aantal items

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  amsterdamned
 • Beroep
  retired

aardbewoner's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

12

Community reputatie

 1. Hoewel er vaak gezegd word niet gebruiken er zijn betere middelen vraag ik mij af hoelang kan je die bewaren ? Wat als preppen survival wordt. De poeders bederven volgens mij niet. Er is zoveel slechte informatie en de genoemde professionals blaten vaak alleen wat hun baas-universiteit voorschrijft. Wat zijn de ervaringen in oorlogs gebieden waar altijd gebrek aan moderne artikelen is ? Kan mij voorstellen dat degene die het wel weet terughoudend is Er zijn altijd idioten die het zomaar proberen, denk aan trump zijn bleekwater.Andere kant zolang het not made in china is!
 2. Het probleem overheden is te herleiden tot, er is geen keuze uit bekwame personen meer ! Een leider zou gekozen moeten worden op kennis, bekwaamheid en leiders kwaliteiten.Nu is de keuze alleen uit graaiers en onbenullen..Ook het feit dat de overheden vind dat alleen ambtenaren te vertrouwen zijn is niet alleen discriminerend maar ook dom.Hoe dom ?Bedenk dan dat in 1945 het ook ambtenaren waren die hier op "bezoek" kwamen. Ander idioot feit is dat overheden niets doen om foute,corrupte ambtenaren te verwijderen, het promotie beleid is mij al eeuwig een doorn in het oog en een bewijs waarom overheden zo dom en corrupt zijn. Dus de originele vraag " zonder een regering zouden we veel beter af zijn" kan je met JA beantwoorden. Zeker als je regering vervangt door overheid.
 3. Verdunde natriumhypochloriet is gewoon verdund bleekwater. Je kan het masker zelf daar in reinigen, nooit de filters ! Houd er ook rekening mee dat je na enige tijd de klep(pen) moet vervangen ! staat in de gebruiks aanwijzing van het masker, verschilt per type en fabrikant. Als al jaren oud is vernieuwen. Dit masker de 3m 4255+ is een weggooi masker ! Dus de kleppen zijn zeker niet gemaakt om weken mee te gaan ook al zou je het filter vervangen.
 4. Altijd interessant hoewel ik het grootste probleem altijd vind dat elk toestel een andere versie nodig heeft :( En alternatieve roms nog steeds vol staan met voor mij rotzooi.We zijn nog ver weg van een kaal OS waar je zelf gewenste aps op kan zetten. PS met al die camera's hebben ze je phone niet eens meer zo nodig.
 5. Ik kwam vandaag 28-04-2020 pas om een oud artikel van vheeswijk te lezen en zag een reactie van februari dit jaar, toen zag ik pas weer open was ! @f150 Nee waarom zou ik hier terug komen , de site was gestopt ! En nu na vier jaar weer gestart ,heel stil, ik heb er niets van gehoord.
 6. LOL mijn pensioen is E 17 per jaar bruto Ik waarschuw mijn kinderen juist NOOIT ons in huis nemen.Dan worden inkomens bij elkaar geteld en stop pa/ma bijstand omdat te veel verdient ! ALLE inkomens telt men gewoon op, dus dag huursubsidie van de kinderen enz. En wettelijk heeft een rare smaak bij mij omdat in 1940 zekere ambtenaren rare wetten maakte ! Men maakt ook nu wetten en denkt nooit aan degene die tussen wal en schip (kunnen) raken en maakt daar oplossingen voor.Dus daarom ben ik er tegen.
 7. Ach het ouderen probleem lost zich zo ook op,drijf de mensen tot zo een wanhoop dat ze zichzelf nihileren. Maak alles onbetaalbaar en onbereikbaar , geef de mensen een gevoel van teveel te zijn . Propaganda filmpjes op TV met veel jongen mensen die lachen en het beeld schetsen dat ze kunnen kopen wat ze willen. Veel documentaires over hoe duur ouderen wel niet zijn,kinderen voor hun ouders moeten zorgen ,en als ze dat doen afstraffen met kortingen. Dan grijpen vele (hopelijk) de zwarte pil. Ik cynisch welnee babyboomer.
 8. De (echte)aanstichters krijg je nooit,altijd wel een lullo die ervoor opdraait of betaald word.Tegen het media circus is niet te vechten,en die monteren beelden zo dat het hun uitkomt zegt de geintervieuwde iets wat niet erin past, krijg je een voice over c.q. een ander die wel passend commentaar levert. De frisse oorlogen ! Die nu woedde zijn natuurlijk alleen om bepaalde groepen meer macht te geven,groot machten vechten nu eenmaal niet op hun eigen stukje aarde.Ook religies worden druk gemaakt/misbruikt voor macht spelletjes, die helaas vele in de ellende storten.Het trieste voorbeeld zien wij elke dag op de buis.En helaas kan je hiertegen niet preppen. Propaganda , zwijgplicht ,brood en spelen houden dit systeem intact .
 9. @lewieke ja ja JA JA je vrouw maar op zich wel een moraal booster , en een persoon die je vertrouwd. @prepass verstandig antwoord , mee eens. Over de uitrusting hoeven we niets te zeggen want die had je al voor die week bij je. Tenzij het zo,n luie stoel vakantiereis was, en je alleen je creditcard bij je had.Dan ben je zoals de amerikanen zeggen "your screwed".
 10. Vergeet niet dat met een inktjet geprint materiaal niet water bestendig is! Zelf zet ik al mijn files elke 5 jaar om in de dan geldende norm, nu odt. Want inderdaad het niet meer kunnen lezen van oude formaten IS een steeds groter wordend probleem.loop zelf nog te twijfelen om er ook ascii kopieën van te maken ,die worden tot nu toe altijd gelezen. Boeken zou het mooiste zijn maar helaas gebrek aan ruimte verhinderd dat.Zou geen verkeerd idee zijn om preppers bibliotheken te hebben op centrale plaatsen.
 11. Vertrouwen in mensen heb ik weinig, nul voor regeringen , ambtenaren, goeroes , geloof voorzeggers en journalisten .Het is altijd zo geweest dat de hardst schreeuwende gehoord en geloofd word ,vandaar dat ik altijd zeg in ongeluk situaties , wie hard kan roepen heeft de minste hulp nodig.
 12. Is prima hulpmiddel, maar bedenk ook wat te doen zonder stroom !
 13. Heel interessant en nuttig om te weten . Urine altijd voorhanden Maar houd het wel bij rode kool.
 14. Denk de hoofd reden simpel is. Nu is de regering in naam verantwoordelijk. Men schuift dat hiermee naar de particuliere markt,die nu alleen geld zien natuurlijk. En als het dan eens mis gaat kunnen de nabestaande van de slachtoffers daar hun “recht” halen.Mits die een geschikte telefoon en abonnement hadden natuurlijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...