Ga naar inhoud

aardbewoner

Lid niveau 2
 • Items

  68
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  amsterdamned
 • Beroep
  retired

aardbewoner's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

13

Reputatie

 1. Hoewel er vaak gezegd word niet gebruiken er zijn betere middelen vraag ik mij af hoelang kan je die bewaren ? Wat als preppen survival wordt. De poeders bederven volgens mij niet. Er is zoveel slechte informatie en de genoemde professionals blaten vaak alleen wat hun baas-universiteit voorschrijft. Wat zijn de ervaringen in oorlogs gebieden waar altijd gebrek aan moderne artikelen is ? Kan mij voorstellen dat degene die het wel weet terughoudend is Er zijn altijd idioten die het zomaar proberen, denk aan trump zijn bleekwater.Andere kant zolang het not made in china is!
 2. Verdunde natriumhypochloriet is gewoon verdund bleekwater. Je kan het masker zelf daar in reinigen, nooit de filters ! Houd er ook rekening mee dat je na enige tijd de klep(pen) moet vervangen ! staat in de gebruiks aanwijzing van het masker, verschilt per type en fabrikant. Als al jaren oud is vernieuwen. Dit masker de 3m 4255+ is een weggooi masker ! Dus de kleppen zijn zeker niet gemaakt om weken mee te gaan ook al zou je het filter vervangen.
 3. Altijd interessant hoewel ik het grootste probleem altijd vind dat elk toestel een andere versie nodig heeft :( En alternatieve roms nog steeds vol staan met voor mij rotzooi.We zijn nog ver weg van een kaal OS waar je zelf gewenste aps op kan zetten. PS met al die camera's hebben ze je phone niet eens meer zo nodig.
 4. LOL mijn pensioen is E 17 per jaar bruto Ik waarschuw mijn kinderen juist NOOIT ons in huis nemen.Dan worden inkomens bij elkaar geteld en stop pa/ma bijstand omdat te veel verdient ! ALLE inkomens telt men gewoon op, dus dag huursubsidie van de kinderen enz. En wettelijk heeft een rare smaak bij mij omdat in 1940 zekere ambtenaren rare wetten maakte ! Men maakt ook nu wetten en denkt nooit aan degene die tussen wal en schip (kunnen) raken en maakt daar oplossingen voor.Dus daarom ben ik er tegen.
 5. @lewieke ja ja JA JA je vrouw maar op zich wel een moraal booster , en een persoon die je vertrouwd. @prepass verstandig antwoord , mee eens. Over de uitrusting hoeven we niets te zeggen want die had je al voor die week bij je. Tenzij het zo,n luie stoel vakantiereis was, en je alleen je creditcard bij je had.Dan ben je zoals de amerikanen zeggen "your screwed".
 6. Vergeet niet dat met een inktjet geprint materiaal niet water bestendig is! Zelf zet ik al mijn files elke 5 jaar om in de dan geldende norm, nu odt. Want inderdaad het niet meer kunnen lezen van oude formaten IS een steeds groter wordend probleem.loop zelf nog te twijfelen om er ook ascii kopie├źn van te maken ,die worden tot nu toe altijd gelezen. Boeken zou het mooiste zijn maar helaas gebrek aan ruimte verhinderd dat.Zou geen verkeerd idee zijn om preppers bibliotheken te hebben op centrale plaatsen.
 7. Vertrouwen in mensen heb ik weinig, nul voor regeringen , ambtenaren, goeroes , geloof voorzeggers en journalisten .Het is altijd zo geweest dat de hardst schreeuwende gehoord en geloofd word ,vandaar dat ik altijd zeg in ongeluk situaties , wie hard kan roepen heeft de minste hulp nodig.
 8. Is prima hulpmiddel, maar bedenk ook wat te doen zonder stroom !
 9. Heel interessant en nuttig om te weten . Urine altijd voorhanden Maar houd het wel bij rode kool.
 10. aardbewoner

  Echt vs namaak

  In deze tijd is vaak "echt" ook rotzooi,gemaakt in dezelfde chinese fabriek. Prijs is allang geen maatstaf meer voor de kwaliteit helaas. En met de huidige internet winkels weet je ook nooit waar die het gekocht hebben. Elk land heeft zijn eigen normen,zelf in europa, meet men met verschillende maten.
 11. Ach alles al in huis als goede prepper Geeft wel aan wat er gebeurd als het eens echt mis gaat,reken er niet op dat er nog wat is. En al je nog wat kan pakken of je er mee thuis komt !
 12. Hoop dat je een bericht hebt gehad,anders zie ik de toekomst somber in rond de hoofdstad.
 13. Wat ik altijd nog mis is informatie om op de prettigste manier eruit te stappen ! Voor als iemand een (straling) ziekte heeft en toch gegarandeerd doodgaat al dan niet na een lange of korte marteling. Of soort gelijke omstandigheden. Persoonlijk heb ik gekozen voor de hypoxie manier in een kleine ruimte met co2 absorber,dit om de adem impuls te onderdrukken die door het co2 gehalte word veroorzaakt. Door het lage co2 gehalte heb je ook het verstikking gevoel niet. En vergeet geen lijkzak als je ergens in een kelder of schuilplaats zit,een lijk lekt aardig en daarmee door de schuilplaats of de trap op moeten is vragen om besmetting. Of je bent zelf te zwak om te dragen en moet het overschot opslaan. Geen prettig onderwerp maar wel nodig om nu al over na te denken.
 14. Deze kisten zijn zelfs goedgekeurd voor gebruik met explosieven in nederland. Ook worden ze wel degelijk gebruikt als munitie kist.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...