Ga naar inhoud

Summ

Lid
 • Items

  673
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Summ

 1. Opgegeven.... Hopen dat ik eruit word gekozen. Ik wil nu wel eens in het echt zien voor mezelf of dit nu echt of nep is.
 2. Aangemeld maar nooit meer wat van gehoord. Deze topic mag wat mij betreft gesloten worden. Dan maar aanmelden voor "The Island".
 3. Eerste twee afleveringen gezien.... Echt leuk om te zien.
 4. Ik kon het gisteren ook niet laten . 2x firesteel 1x houtlijm 1x lijnklem en wat lekkers Heerlijk de action.
 5. Sowieso het mes, de lucifers en de first aid kit. Ik twijfel over de laatste. Pot of filter.... Pot kun je water vervoeren, water koken, eten maken. Filter kun je direct water drinken. Toch de pot
 6. Hier mijn feedback. Het eerste wat me opviel. * Zwitsers zakmes * Multitool * Klapmes * Draadzaag Dit zijn 4 mogelijkheden om te zagen (indien er op het zwiters zakmes een zaag zit?) Is dat niet wat teveel? En in feite zou je tentharingen kunnen weglaten. In de natuur zijn veel stevige stokken te vinden die je als haring kunt gebruiken. Mooie BOB!
 7. 0 Sterren, je bent nooit voorbereid wat er echt gaat komen bij een grote SHTF. 1 Sterren bij stroom of water storing etc.
 8. Sluit ik me bij aan... Het is een superbijl!
 9. Leuke foto's! De nek mes op de foto... welke is dat? Merk en type?
 10. Zover ik weet is dit inderdaad voor de normale burger. En ik weet voor de rest nog helemaal niks, wel dat ze mijn aanmelding binnen hebben gehad. En wanneer ik wat te horen krijg weet ik ook niet...
 11. Heb je toevallig een adresje voor diegene met een magnesiumblok?
 12. Beetje jammer deze reacties. @Gamble zelf al eens aan zo'n programma mee gedaan? Dus jij weet hoe dit programma in elkaar zit? @Survival Mode ga er lekker bij zitten zou ik zeggen. Misschien kunnen we ook gewoon positief zijn en de andere kant van dit bekijken? En zeggen:"Summ, wat leuk! Als jij doorkomt kunnen misschien horen hoe zo iets nou echt in elkaar zit."
 13. Dag medeprepperts, Ik weet niet of dit draadje al bestaat (ik kon het namelijk niet vinden). Maar ik heb een interessant reclame van een nieuw programma gezien. Het heet The Ship. Soort van Robinson alleen dan voor iedereen. http://www.rtl.nl/the-ship/#!/ Ik heb me in ieder geval aangemeld. Vind dit echt reuze interessant en leuk om te proberen/doen . Wat zijn jullie (POSITIEVE) gedachten hierover? Summ out!
 14. Ik dacht dat deze prepper hier al wel wat bekender was? Mijn BOB is namelijk gebaseerd op zijn systeem... qua organisatie dan. De mijne is veel lichter en andere spullen.
 15. http://www.dagactie.nl/186-delige-tooltrolley?n=dm&o=cust Is dit wat? Ik kan zo snel op internet namelijk geen reviews vinden? Heeft hier iemand ervaring mee?
 16. Zelf ben ik erg geordend en ben ook erg van de lijstjes. Maar hier zeg ik toch ook nee tegen. Ik zou eerder een gelockte topic aanmaken waar alle actieve preppers een lijst kunnen inleveren met hun skills, waarvoor ze voorbereiden en wat ze geprepped hebben. Dit zodat je dan beter kunt opzoeken wie wat kan en waarom ze preppen. Dit houd het ook anoniem maar toch leuk. (Ik weet niet of dit eerder is gezegd, heb de eerste en laatste pagina's maar gelezen)
 17. Inderdaad wat is het gewicht? Ook zie ik vaak dat veel BOB's een uitgebreide viskit hebben. Ikzelf heb alleen de BCB kit van de Prepshop. Lijkt me meer dan genoeg, toch? Zo niet, wat is de reden voor zo'n uitgebreide kit? Cammo kleuren vallen snel op in het dagelijkse leven, daarom heb ikzelf geen cammo items. Tijdens een SHTF word je daardoor misschien ook wel sneller een target? Maar goed het is maar een mening
 18. Ik ben ook opzoek naar een betaalbare katana (met redelijke kwaliteit). Zou dit misschien wat kunnen wezen? http://www.shogun.nl/zwaarden/john-lee/katana/john-lee-dragon-katana.html
 19. Inderdaad en deze zullen vast niet positief zijn .
 20. Haha, wat toevallig. Deze wil ik binnenkort ook nog gaan kopen .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...