Ga naar inhoud
GENEGEERD

Ongekende mogelijkheden voor Preppers in Portugal!


Droomhuizen Portugal

Aanbevolen berichten

Portugal is een land waar je nog steeds voor relatief weinig geld een huis of stuk land kunt kopen. Vooral in Midden Portugal kun je nog de echte koopjes tegenkomen. Juist voor Preppers en mensen die zelfvoorzienend willen gaan leven biedt Portugal geweldige kansen. Voor nog geen euro per vierkante meter kun je nog op sommige plekken land kopen of een oude boerderij en je bouwt hierop gewoon je eigen prep-plek. Earthbag building is bijvoorbeeld een fantastische oplossing om voor extreem weinig geld een huis te bouwen wat niet alleen degelijk is, maar ook nog eens bestand is tegen natuurrampen zoals overstromingen, stormen, tornado’s en noem maar op. Maar ook het plaatsen van een Eco-dome of bijvoorbeeld een Yurt is een mogelijkheid die weinig kosten met zich meebrengt. Droomhuizen Portugal is dé website als je erover denkt om een huis te kopen in Portugal. Maar ook voor het kopen van grond in Portugal ben je hier aan het juiste adres. Droomhuizen Portugal geeft daarbij verder nog tips en advies over de aankoop van een huis of land in Portugal. Welke regels zijn er? Waar moet je goed over nadenken en hoe verloopt het aankoopproces van een huis in Portugal? Je leest het er allemaal. Ook vindt je er een magazine met een aantal leuke items. Dus alle preppers verzamelen op www.DroomhuizenPortugal.nl !

 

Dit stuk is geschreven met toestemming van Mr. Gold

  • Leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
Is dit reclame of spam?

 

Greener

 

Er is uitgebreid contact geweest met deze mensen en hebben mij privé goed geholpen. Daarnaast heb ik jaren lang lopen zoeken naar een mooi stuk grond in Portugal en omdat er veel sites zijn geen "funda" voor stuken grond zoals wij dit kennen is dit een aangename verbetering voor mensen die iets willen zoeken in Portugal. Uiteindelijk is Portugal het niet voor mij geworden en zitten we met onze BOL in Spanje maar qua prijs kan je beter in Portugal zitten ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is netjes besproken met een Admin dus zie ik het niet als spam of sluikreclame.

 

Bovendien is het gewoon zo dat je momenteel in de zuidelijke landen en landen uit het voormalig Oostblok nog steeds goedkoop veel grond kunt kopen. Een makelaar kan commercieel gezien er zijn voordeel mee doen, maar ook preppers kunnen hun voordeel halen met deze informatie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Excuses als sommigen deze reclame als vervelend ervaren. Wij zijn geen makelaarskantoor maar een website waar makelaars hun stukken adverteren. Deze website kan zeer goed van pas komen voor degenen die serieus op zoek zijn naar een grondstuk in Portugal. En zo te zien is er toch een discussie uit voortgekomen. ;)

 

Het is inderdaad van belang vantevoren goed te checken voor de bouwmogelijkheden. Sommige stukken hebben al een bouwvergunning. Verder verschillen de regels vaak per gemeente en het kan zelfs ook afhangen van de grootte van het stuk. In de regel is het toegestaan om bestaande gebouwen te verbouwen en vaak ook het het gebouw uit te breiden. Als je een nieuw gebouw op het stuk wilt zetten zonder een bouwvergunning aan te vragen moet dat geen probleem zijn zolang het geen fundering heeft, dus gebouwd wordt van hout, stro/leem, of een Yurt of dome. Uiteraard is het raadzaam om dit voor de zekerheid na te vragen bij de desbetreffende makelaar.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zijn jullie je trouwens bewust van deze manier van bouwen/. Waarschijnlijk de goedkoopste en degelijkste manier om een huis te bouwen, en nog mooi ook! Earthbag building wordt het genoemd. Hier in Portugal, vlak bij ons in de buurt start in April een echte prepper met het bouwen van een Earthbag building, en hij zoekt nog vrijwilligers. Een toffe kans als je deze manier van bouwen onder de knie wilt krijgen denk ik.

Dit is hoe ze het in Panama aanpakken. Wil je meer over de prepper in Portugal weten kijk hier dan even: http://ecodomeproject.weebly.com/
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...