Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

blaster

Lid
 • Aantal items

  231
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door blaster

 1. Het opvullen van het aow gat van de polen roemenen bulgaren enz mag wat kosten.
 2. kom op kans dit artikel kan toch niet nieuw voor je zijn,zoek ook eens interne devaluatie op,dan zie je wat er echt aan de hand is in Europa.
 3. tering wat zijn ze gek geworden met een boevenbus naar je verplichte vrijwilligerswerk,moet niet gekker worden,kan helaas wel.
 4. kopen kopen kopen!zilver is een bijproduct bij het winnen van koper,door nieuwe materialen is er al minder vraag naar koper en de economische ellende versterkt de vraag ook niet,echt tastbaar zilver word dus schaars kopen kopen!en natuurlijk een zilveren cal 12 kopen,gewoon omdat het kan.
 5. Is zelfs een wet voor noemen ze remigratiewet zoek maar op.geschiet wel op vrijwilligenbasis,maar bijstanders in mijn woonplaats moeten ook verplicht vrijwilligerswerk gaan doen.zoek het maar uit ben nu te lauw.binnen nu en een jaar of 10 moeten alle buitenlanders die hier wonen en een te groot aow gat hebben verplicht terug,omdat er dan gewoonweg geen geld meer voor is,en nu?nergens in de wet staat dat belastingbetalers dat verplicht moeten aanvullen.,maar het gebeurd nu wel.niet meer economisch gebonden?dan word u heen gezonden!
 6. Bij me opa op ze bureau stond een miniatuur spoor en kiepwagen,dit was om met mankracht een dijk te maken,co2 neuraal dijken verhogen door dwangarbeiders gaat het helemaal worden in 2015:D
 7. ik stem op de partij,van vragen staat vrij;)en ik vind het echt een lul ,maar gewoon voor de humor.echt alles mag je in dit land vragen geen grap,er is nog nooit iemand veroordeeld voor het stellen van een vraag;)en niemand heeft het door,echt super dit.Bedenk zelf maar een vraag,die strafbaar zou kunnen zijn in Nederland.
 8. Als de fed echt de rente gaat verhogen,dan hebben we een probleem,omdat veel bedrijven en overheden zich daar tegen verzekerd hebben.niks wijst erop dat ze hun koers zullen wijzigen.Doelbewust maakt de fed heel de wereld kapot.Lees je maar eens in,in het indekken tegen rente verhogingen,en je zal zien dat de prijs voor deze verzekering iets harder stijgt dan goud of zilver;)en puntje bij paaltje zullen ze niet uitkeren,omdat ze dan bankroet gaan.
 9. kan iemand hier vertellen,hoeveel de amerikanen aan rente moeten gaan betalen als,hij van 0 naar 1%gaat?want de schuld is nog nooit zo hoog geweest.
 10. taxing time,s are here;) zolang elke aow ert net zoveel kost als iemand in de bijstand,gaan we helemaal aan het gas.aow is een omslagstelsel,hoevaak hoor je dit in de media,en denk je echt dat we 4 miljoen aow ers kunnen betalen,met maar 6 miljoen mensen die fulltime werken,het is een grote grap we zijn allang op de fles
 11. Denk toch dat de toekomt me gelijk gaat geven,geld is tegenwoordig niet meer dan spiegel en kraaltjes gebeuren,in een nieuw jasje.Grond en grondstoffen daar gaat het nu om.
 12. China is dollars aan het dumpen,Rusland dreigt het te doen,en meer dan 50% van al het betalingsverkeer is al niet meer in dollar,s.De wereldreservemunt zou ook maar tijdelijk zijn,net als het kwartje van kok, de dollar als wereldreservemunt is door wanbeleid, giga schulden maken. niet meer houdbaar.1januari 2015 gaat de FED de rente verhogen,en zal het land snel de afgrond inzinken,daarom moet de bevolking ontwapend worden,omdat ander niemand meer gebruik wil maken van de diensten van de overheid daar;ik zie ze al protesteren daar met spandoeken met wy pay taxe,s erop:eek: gaat een gezellig ja
 13. Dit is een link naar een organisatie,die veel te vertellen heeft,en ook soms slecht nieuws brengt.Heb gelukkig nog vakantie dagen te goed effe een reisje plannen:D http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2014/03/06/executive-order-blocking-property-certain-persons-contributing-situation
 14. Als de pleuris maar niet uitbreekt tijdens de atoomtop,dat zou pas gek zijn,Rusland de handschoen toegooien op Nederlandse bodem.Zou nog gekker zijn,als ze eerst China ook effe link maken,met weten waarin ze verklaren dat China geen recht meer heeft op Amerikaanse schulden.Heel de wereld word tegen mekaar opgezet,en voor het einde van de maand zijn de machtigste mensen allemaal in ons kleine kikkerlandje.maar zal wel goed komen,de Nederlandse bank bestaat ook al 200 jaar,dus we kunnen hier wel tegen een stoodje:D dit ken zo fout gaan,dat willen we geeneens weten.
 15. Zo slecht staan we er voor 3000000 miljoen krijgt elke maand ze aow en 350000 staan te trappelen om het ook te krijgen,ja we hebben al 3 en half miljoen 50 plussers.Dit zijn de te betalen verplichtingen in de toekomst die de val van Nederland zal inluiden,want het is een omslagstelsel.Dus de wekende in 2014 betalen voor de aow ers in 2014.En heel veel van het werk dat de mensen nu doen,zal in de toekomst verdwijnen gebeurd nu al als iemand met pensioen gaat,word er meestal geen vervanging ingehuurd,noemen ze natuurlijk verloop,ik noem het een demografische ramp.Technisch zijn we door de hoge b
 16. Dromen zijn te koop deze kost nog geen 20000 euro is een link naar een site met goedkoop vastgoed in europa. http://www.huisenaanbod.nl/index.php?p=detail&L=Portugal&P=Centro&R=&AdvId=1873727&Max=20000.00&order=sortRand&orderstyle=DESC&loopvorig=4&loopvolgend=4&sLand=Portugal&Koophuur=K
 17. Ik heb toch veel tijd,ik ga er wel staan met ,met een boord,met de tekst;dit mag niet.
 18. Dit is een link naar youtube, deze man weet alles over groepsgedrag en denken,volgens hem bestaat cultuur vooral uit taal,en kan je door taal alles sturen.vb inkomensafhankelijke aow kan je pas invoeren,als de mensen er mee bekend zijn.Heb uren naar ze lezingen liggen luisteren,werkt heel goed om in slaap te vallen,en je Engels gaat er enorm van voorruit,want dit is echt de koning van de woordenschat.
 19. Leuke uitzending,vond vooral de oudere man prachtig,gebruikte alleen regenwater en had geeneens vuilniszakken in huis;)niks kopen is geen afval.
 20. een bitcoin heeft waarde omdat hij nu met veel computerkracht gemaakt moet worden,in het begin niet,maar dat voordeel is maar voor een kleine groep,hoeveel energie denk je dat het kost om een gram goud te maken,geloof me het kan;) geen grap het kan echt.
 21. Is toch wat veranderd in 100 jaar tijd. Amending our Terms of Use: Member states of the League of Nations From Wikipedia, the free encyclopedia Between 1919 and 1939, a total of 63 countries became member states of the League of Nations. The Covenant forming the League of Nations was included in the Treaty of Versailles and came into force on 10 January 1920. The League of Nations was dissolved on 18 April 1946, when its assets and responsibilities were transferred to the United Nations. The League’s greatest extent was from 28 September 1934 (when Ecuador joined) to 23 Febr
×
×
 • Nieuwe aanmaken...