Ga naar inhoud

blaster

Lid
 • Aantal items

  231
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

blaster's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

50

Community reputatie

 1. Het opvullen van het aow gat van de polen roemenen bulgaren enz mag wat kosten.
 2. kom op kans dit artikel kan toch niet nieuw voor je zijn,zoek ook eens interne devaluatie op,dan zie je wat er echt aan de hand is in Europa.
 3. tering wat zijn ze gek geworden met een boevenbus naar je verplichte vrijwilligerswerk,moet niet gekker worden,kan helaas wel.
 4. kopen kopen kopen!zilver is een bijproduct bij het winnen van koper,door nieuwe materialen is er al minder vraag naar koper en de economische ellende versterkt de vraag ook niet,echt tastbaar zilver word dus schaars kopen kopen!en natuurlijk een zilveren cal 12 kopen,gewoon omdat het kan.
 5. Is zelfs een wet voor noemen ze remigratiewet zoek maar op.geschiet wel op vrijwilligenbasis,maar bijstanders in mijn woonplaats moeten ook verplicht vrijwilligerswerk gaan doen.zoek het maar uit ben nu te lauw.binnen nu en een jaar of 10 moeten alle buitenlanders die hier wonen en een te groot aow gat hebben verplicht terug,omdat er dan gewoonweg geen geld meer voor is,en nu?nergens in de wet staat dat belastingbetalers dat verplicht moeten aanvullen.,maar het gebeurd nu wel.niet meer economisch gebonden?dan word u heen gezonden!
 6. Bij me opa op ze bureau stond een miniatuur spoor en kiepwagen,dit was om met mankracht een dijk te maken,co2 neuraal dijken verhogen door dwangarbeiders gaat het helemaal worden in 2015:D
 7. ik stem op de partij,van vragen staat vrij;)en ik vind het echt een lul ,maar gewoon voor de humor.echt alles mag je in dit land vragen geen grap,er is nog nooit iemand veroordeeld voor het stellen van een vraag;)en niemand heeft het door,echt super dit.Bedenk zelf maar een vraag,die strafbaar zou kunnen zijn in Nederland.
 8. Als de fed echt de rente gaat verhogen,dan hebben we een probleem,omdat veel bedrijven en overheden zich daar tegen verzekerd hebben.niks wijst erop dat ze hun koers zullen wijzigen.Doelbewust maakt de fed heel de wereld kapot.Lees je maar eens in,in het indekken tegen rente verhogingen,en je zal zien dat de prijs voor deze verzekering iets harder stijgt dan goud of zilver;)en puntje bij paaltje zullen ze niet uitkeren,omdat ze dan bankroet gaan.
 9. kan iemand hier vertellen,hoeveel de amerikanen aan rente moeten gaan betalen als,hij van 0 naar 1%gaat?want de schuld is nog nooit zo hoog geweest.
 10. taxing time,s are here;) zolang elke aow ert net zoveel kost als iemand in de bijstand,gaan we helemaal aan het gas.aow is een omslagstelsel,hoevaak hoor je dit in de media,en denk je echt dat we 4 miljoen aow ers kunnen betalen,met maar 6 miljoen mensen die fulltime werken,het is een grote grap we zijn allang op de fles
 11. Denk toch dat de toekomt me gelijk gaat geven,geld is tegenwoordig niet meer dan spiegel en kraaltjes gebeuren,in een nieuw jasje.Grond en grondstoffen daar gaat het nu om.
 12. China is dollars aan het dumpen,Rusland dreigt het te doen,en meer dan 50% van al het betalingsverkeer is al niet meer in dollar,s.De wereldreservemunt zou ook maar tijdelijk zijn,net als het kwartje van kok, de dollar als wereldreservemunt is door wanbeleid, giga schulden maken. niet meer houdbaar.1januari 2015 gaat de FED de rente verhogen,en zal het land snel de afgrond inzinken,daarom moet de bevolking ontwapend worden,omdat ander niemand meer gebruik wil maken van de diensten van de overheid daar;ik zie ze al protesteren daar met spandoeken met wy pay taxe,s erop:eek: gaat een gezellig jaar worden.
 13. Dit is een link naar een organisatie,die veel te vertellen heeft,en ook soms slecht nieuws brengt.Heb gelukkig nog vakantie dagen te goed effe een reisje plannen:D http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2014/03/06/executive-order-blocking-property-certain-persons-contributing-situation
×
×
 • Nieuwe aanmaken...