Ga naar inhoud

blaster

Lid
 • Items

  231
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

blaster's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

50

Reputatie

 1. Dromen zijn te koop deze kost nog geen 20000 euro is een link naar een site met goedkoop vastgoed in europa. http://www.huisenaanbod.nl/index.php?p=detail&L=Portugal&P=Centro&R=&AdvId=1873727&Max=20000.00&order=sortRand&orderstyle=DESC&loopvorig=4&loopvolgend=4&sLand=Portugal&Koophuur=K
 2. Leuke uitzending,vond vooral de oudere man prachtig,gebruikte alleen regenwater en had geeneens vuilniszakken in huis;)niks kopen is geen afval.
 3. Hoop dit jaar een walnootboom en struik te kunnen kopen,zit nu helaas op zwartzaad.
 4. Ik keek naar je post,en dacht gelijk die slaapt onder een brug;) maar alle gekheid op een stokkie,knap gedaan.
 5. Laatst had me vogel,weer het scherm van me laptop onder gescheten,nu heb ik een kapot scherm en gelukkig is dat beest,zo vlug als water,me maatje heeft het scherm er helemaal afgehaald,en nu kijk ik op een los tft,je:D
 6. zijn in Nederland zat tuindersverenigingen,door de vergrijzing komen er plekken vrij,deze nieuwe leden betegelen de tuin en zetten er een zwembad op,ook breiden ze de kleine huisje uit tot volwaardige vakantie woningen.Mocht er een echte armoedegolf komen,dan zullen ze het overnachten buiten het seizoen vast wel toestaan,;)De vereniging waar ik bij zit heeft ook elektra en riolering aangelegd.Ik ben nu aan het sparen om een moestuin op zonne energie te bouwen,wil de groentes gaan kweken in witte pvc buizen,en het water als het opwarmt proberen te koelen met een dure water koeler.Zo krijg je een systeem zonder onkruid,en er verdampt veel minder water.En als het systeem ze werk goed doet,wil ik het ook in Spanje proberen,dankzij eu projecten hebben de meeste dorpen gratis drinkwater;) Een kennis heeft zat grond daar over dus als het daar ook lukt
 7. http://nl.kyero.com/property/2061748-landhuis-voor-verkoop-mora-d-ebre zoiets,ken de plek,is 30 minuten rijden naar de kust,wel met een goede auto want je rijd door hoge bergen.en 45 minuten naar het vliegveld.De grond is niet echt vruchtbaar te noemen,maar ik ken tuinders die gewoon op zand kweken,dus daar is wat aan te doen,is wel wat werk:D In de winter valt er zat regen,dus als je dat opvangt,is water ook het probleem niet.Willen we echt 50 man van voedsel en licht ,en energie voorzien,hebben we minstens nog een keer 500 nodig,maar daar zouden we een spaarkas voor kunnen opzetten.
 8. We kunnen ook met 50 man een stichting beginnen,noem het stichting moestuin Spanje,als iedereen dan 500 euro stort kunnen we op zoek naar een stukje land;).voor 25000 euro heb je dan iets van 60000m2 met een hoofdgebouw.Als je de moestuin zo inricht dat je er heel het jaar door van kan eten,komt de rest vanzelf goed.
 9. Zou er graag gratis en tijdelijk willen wonen,en zo verder niemand tot last zijn,zit ook een douche in,ik vind het zelf meer een bungalow
 10. tip van flip koop een tuinhuisje,vanaf 1500 heb je er al een,ik zit op een prachtig complex met kantine,voetbalveld,wifi,en je mag bijbouwen en in je tuin plaatsen wat je wilt,bv groot zwembad.betaal per jaar 700 voor de huur van de grond,en het ophalen van het vuil,en me riolering.daarnaast 30 euro voor me gasflessen en 100 voor de verzekering van het huisje,en voor de energie zo rond de 300.In de winter mag je er niet slapen,maar geen hond die daar op let.Heb het gekocht om vrienden en familie een onderdak te kunnen geven indien nodig.maar ze gebruiken het alleen maar om vreemd te gaan,heb ik weer;)
 11. Heb jarenlang vechtsport ervaring,ook succesvol in de ring gestaan,zat ingegrepen bij vechtpartijen,maar weet uit ervaring,dat alleen een op een vechten je veel profijt geeft.Voor de rest,de meest beste tip! zorg dat je een goede basic conditie heb,je moet minimaal 8 kilometer kunnen hardlopen,zonder te stoppen,kan je dat dan interval gaan trainen,en dan kan je wegrennen als je met meer dan een persoon te maken krijg.Zet gewoon je trots opzij ,en ren ren!
 12. Zat laatst in de kroeg,is de laatste tijd zo stil daar,dat ze zelfs gewoon de tv aanzetten:DHet ging op de tv over kweekvlees,het programma was afgelopen ,en de paar man die er zaten vonden het wel grappig.totdat ik vertelde wat landbouw grond in Nederland kost,en dat bouwgrond in Nederland duur is omdat het schaars is:D.word de landbouw grond niet meer gebruikt,voor het kweken van vee,en veevoer,dat daalt de prijs enorm,en is bouwgrond ook niet meer schaars.gevolgen?Wereldwijde economische ramp:Dmaarja ik ben nog doorgedraaider dan een tumbeltrimmer:rolleyes:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...