Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Recommended Posts

Beste mensen, voor de aankomende kennismaking is het misschien handig om van elkaar een beetje te weten welke skills een ieder bezit.

Van Dr3 weet ik het, navigeren. Chinook, kennis van eetbare en geneeskrachtige kruiden. Verder heb ik nog geen idee.

Om zelf de aftrap te nemen, ik neem geen speciale skill mee, alleen mijn gezonde verstand en vermogen om situaties snel te overzien en analyseren. Natuurlijk kan ik vuur maken, hutten en onderkomens bouwen, veel planten herkennen, vissen, schieten, dus waarschijnlijk ook jagen, goed koken, maar dat zijn m.i dagelijkse skills.

 

 

Grt

 

Frank

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Kan leuk koken, weet een beetje van eetbare planten/kruiden een iets meer van inmaken/wecken en houdbaar maken van producten (zouten), zuurkool maken maar ook zeep maken... gruwelijk lekkere limoncello ;-) dat lukt me ook. Helaas geen echte survival skills, heb wel vorige maand geleerd een konijn te villen. (en het was gelukkig al dood).

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...