Ga naar inhoud

Wiener68

Lid
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Utrecht
 • Nieuwsbrief
  Ja

Wiener68's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

10

Community reputatie

 1. De laatste regel komt bij mij over als schaduwboekhouding.
 2. Ik zit bij de ABN, ik wilde bij andere banken nog een rekening openen en vervolgens werd er door die banken tegen mij gezegd dat ik dat alleen kon doen als ik volledig naar 'hun' ging (die andere banken dus). Nou dan haal ik er elke week wat geld af om veel meer dingen cash te betalen mocht dat nodig zijn. Alleen dat lukt me niet aardig omdat ik regelmatig rood sta. En daar sta je dan met je goede gedrag. Als de bankiers ook hun goede wil tonen. Maar dat is een Utopie.
 3. Dit laatste is bij mij ook heeeeel erg bekend. En uitleggen heeft geen zin want ik krijg toch altijd te horen: 'stel je niet aan' en 'wat denk je dat er gaat gebeuren'.
 4. Ik ben hem ook maar gebruiken zodat je hem/haar/het leert kennen. Hij zou eigenlijk 2 a 3 cm langer moeten zijn dan komt'ie in de buurt van lekker ding!
 5. Dit is ooit door een Officier Van Justitie verteld tegen iemand die een inbreker had geslagen met een honkbalknuppel. OVJ moest de man straffen voor geweld, maar zei 'off the record' ," de volgende keer, sla hem volledig knock out, smijt hem in de bosjes, en BEL ONS NIET." Dus er OVJ's die dit zelf goed praten en dan geen politie bellen. Prima kerel.
 6. Solution: It's only just begun! On my own; It happened in September; Runaway.
 7. Ik begrijp eruit dat DNB "internet geld" (bitcoin ed) niet in de gaten kan houden. Daaruit lijkt het mij dat ze niet onder de duim kunnen houden, of zie ik dit verkeerd?
 8. @keyzer Suse, Dank je. Ik ga even een oude binnenband opsnorren. Ik dacht zelf aan tape erom heen. Hierbij een 'vreemde' vraag: nml, wie gebruikt zijn preppermes thuis als snijmes. Ik denk daarover, maar er is iets wat mij weerhoudt om deze te gebruiken. Mss het gevoel dat het zonde is (vreemd, weet ik) ook omdat ik een oaar goede messen heb. Maar aan de andere zijsnede. Als het nodig is, gebruik je dat mes toch gewoon.
 9. Ik heb nu een Arrow mes wat helemaal van staal/metaal is. Ik zou er nog wel een bij willen hebben, eentje voor voedsel en eentje om te hakken in hout e.d. Ziet er mooi uit. De nadelen vind ik: hij is helemaal van staal, handvat had wel van kunststof oid mogen zijn. Kan ik zelf wel wat op vinden. Het handvat had minimaal een centimeter langer mogen zijn voor comfort. Totale lengte is 21 cm, handvat is 11 cm (iets te kort) en de rest is voor het snij-,hak- en andere bijkomstigheden. Hier is een foto te vinden. Ik weet niet of dit is toegestaan maar ik kan er geen foto van plaatsen. http://securitystuff.nl/images/Arrow%20mes.jpg.
 10. Okee, duidelijk is dat als het Amerikaans is dat het dan "geweldig" is. Ga ik iig ff checken op YT. Dank.
 11. Morgenavond komt America's Blackout op National Geographic om 21.00 uur. Ik weet niet wat je ervan kan verwachten maar lijkt me heel handig om te weten wat je moet doen en vooral wat je niet moet doen. Be prepared. Btw, bij ons in Utrecht is in sommige delen de straatverlichting uit. Inmiddels opgelost maar zag er vreemd uit (niet).
 12. Kan je ze niet aanschaffen en verstoppen tot shtf?
 13. Ik vraag me af of er onder de Utrechters ooit een keer een meeting zit aan te komen. De enige keer waarvan ik het wist was tijdens de voorbereiding van mijn broers huwelijksfeest. En daarna heb ik er niks meer over gehoord. Het lijkt me leuk en handig om ervaringen en kennis te krijgen. Niet via het web maar face to face. Gr, niels
 14. Wiener68

  Benelux leger

  Zouden de Vlamingen en Walen wel samen kunnen werken? Als dat niet gaat dan hoeven ze het niet eens te proberen.
 15. Ik vind het ook belangrijk om te weten, maar ik zou het niet kunnen ondanks dat ik een prepper ben. Maar ieder heeft zijn eigen specialisaties.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...