Ga naar inhoud

platipous

Lid
 • Aantal items

  287
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Alles dat geplaatst werd door platipous

 1. ik weet wel een mooi plekje, wat dacht je van de hel? uitroeien dat ongedierte.
 2. Dat hoor ik wel vaker, maar ook dit klopt niet. Een tevreden mens is een dood mens, wat dus zoveel wil zeggen dat je altijd doelen moet stellen in het leven. Heb je alles bereikt, en je dus tevreden zou moeten zijn, dan blijft er weinig DRIVE meer over.
 3. Helemaal top Gamble. Lekker leesbaar en duidelijk de knelpunten genoemd.
 4. Voorlopig is de horrorwinter alleen van toepassing op schaatsverkopers, en winterkleding verkopers. Maar dat we nog wel het één en ander zullen krijgen, daar ben ik van overtuigd, we zullen zo echt de lente niet inrollen.
 5. Klinkt goed. Ik heb een heel klein voorstukje gezien, en daarin zat er iemand[ soort geitenwollensokkenfiguur lijkt mij ] die het maar beter vond dat er geen alcohol gedronken werd? oke dan, ieder zijn hum zal ik maar zeggen.
 6. Toch mooi, al die horroverhalen over afgerukte handen en dergelijke? Al die randdebielen die willen kloten met vuurwerk weten waar ze aan beginnen toch? Ik vind het wel weer jammer dat de maatschappij daar voor op moet draaien.[ behandelingen in ziekenhuis, weinig kans op werk later. e.d ]
 7. De nieuwe personeelsfunctionaris??
 8. @AWOL. Ja, je hebt eigenlijk wel gelijk, maar kon het even niet laten. Nog niks gehoord trouwens van dat karma. We wachten maar af dan.
 9. Welja, nog meer hoofddoeken, het straatbeeld wordt al voldoende verpest dacht ik zo??
 10. Nou, ik sta er wel positief tegenover, alleen heb ik die 99 dollar nu even niet. Daarnaast heb ik het eigenlijk niet nodig, want ik zie dat ik in mijn dna opgeslagen optimisme, vrolijkheid, en ook last van gekte. heb doorgegeven aan mijn dochter, echt a chip of the old block. Ik weet dat ik geen rare dingen of afwijkingen heb [ hoewel de mensen om mij heen er wellicht anders over denken ]
 11. Ja? denk je dat?? Zal wel meevallen denk ik, over een week zijn de mensen het alweer vergeten, dan is het weer hollands geatest talent wat de klok slaat.Heb de documentaire voor de tweede keer gezien, voor mij waren de topmomentjes toen die joker dat blik perzikken open moest maken en daarbij zijn halve hand afhakte, en dat meisje dat het zo lekker vond dat de deurwaarder niet meer belde. hahahahaha:D
 12. Ja hoor, de volgende. Wat is er toch met die preppers, dat ze zo mateloos interessant zijn?
 13. Controles hebben waarschijnlijk te maken omdat er veel petrochemische toestanden in de buurt zijn.Als je toch in de buurt van rotterdam wil gaan toeren, dan is wellicht de biesbosch een wat betere optie? Anders inde buurt van breda, ook niet al te ver.In ieder geval veel plezier gewenst.
 14. Hahahaha, ik vind het eigenlijk wel verhelderend, weer eens wat anders dan allerlei kooktoestelletjes, gasmaskers, messen en dergelijke. Of je er veel verder mee door het leven kan, na shtf betwijfel ik, maar je kan er wel je laatste dagen, wellicht maanden, comfortabel het einde mee uitstellen dacht ik zo.Zeker met al die lekkere luchtjes val je wel op tussen alle ongewassen en stinkende medemensen.Keep up the good work
 15. Ik ben al ruim dertig jaar donor, ze mogen er alles uitslopen wat nog maar enigzins bruikbaar is, zelf heb ik er toch geen ruk meer aan. En al die spookverhalen......tja. Het lijkt mij dat wanneer er sprake is van orgaandonatie, je toch wel iets meer hebt dan een verkoudheidje.
 16. Het is een beetje kosten/baten analyse. Vroeger deed ik het ook veel, maar als je kijkt hoeveel tijd je er mee kwijt bent....? Buiten nog het vervoer en zo. Het moet echt een beetje een hobby zijn, en liefst naast de deur. Dat er veel blijft liggen, daar ben ik het mee eens, best wel zonde eigenlijk
 17. Dat hele prepgebeuren is tegenwoordig echt een hot item, dit is al de zoveelste oproep. Ik zie het zelf als een soort van apies kijken. Hele discussies zijn er al gevoerd over wie er weten dat je prept, en daar kwam meestal uit dat de meesten van ons daar vrijwel alleen in staan. Waarom dan wel medewerking verlenen aan zoiets?? Wanneer iemand echt geinteresseerd is in preppen, dan is er zeer veel info te vinden op het web, zo ook op dit forum. Maar oke, ieder zijn ding natuurlijk.
 18. Lichting 77-2. LB, gestationeerd in Borgholzhausen Duitsland. Groep geleide wapens. Hele mooie tijd gehad. kan mij niet echt vinden in het commentaar van sommigen, dat je een gedeelte van je leven ontnomen is, je kreeg er tenslotte een stukje ervaring voor terug, die je in het dagelijks leven niet op kon doen..Maar om het nu weer in te voeren?? De samenstelling van de bevolking is nu zo verschillend, heel anders dan toen [ om het maar politiek correct te zeggen, anders wordt er weer geschrapt ] Maar niet doen dus.
 19. @Vantazzy. Nog 6 dagen werk en dan ontslag/ Oke,dan gaat er een wereld voor je open, alle tijd voor jezelf en voor de dingen waar je door je werk nooit aan toe kwam. Je krijgt in ieder geval toch wel WW zeker? Een flinke stap achteruit, ik weet het, maar daar staat weer tegenover dat je ook minder geld hoeft uit te geven aan werk. Klinkt stom, maar werken kost ook geld [ vervoer, kleding ,schoeisel etc etc.. Wat mij vooral opviel in je stukje, is DAT JE BANG BENT DAT JE UIT HUIS WORDT GEZET ?? Nou, zo snel gaat dat niet hoor, tenzij je op dit moment al veel achterstanden hebt? Ook staat er dat je liever geld uitgeeft voor een echt goed mes, maar je hebt er al 15 ?? Nu moet je dan toch wel prioriteiten gaan stellen, beter een bord vol eten als een 16e mes toch? Mijn advies is dan ook, probeer er van te genieten, en ga niet bij de pakken neerzitten, die ene week waar jij het over hebt is niet reeel, ik denk eerder aan een maand of drie. Dan kun je toch echt wel bergen verzetten. Hou wel de arbeidssituatie in de gaten, zodat je er gelijk op kan inspringen wanneer er wat leuks op je pad komt.Veel sterkte, maar ook plezier gewenst.
 20. Gegarandeerd moord en doodslag. 5 jaar onder de grond, en dan maar afwachten hoe het er dan boven de grond uitziet? Nee bedankt. Als ze inderdaad met nuclaire zooi beginnen, dan zou ik doen wat een ander forumlid wel eens voorgesteld heeft; lekker in je ligstoeltje naar het schouwspel kijken, met voldoende drank naast je. Ik zie trouwens dat ik met dit bericht gepromoveerd ben tot survivor, ironisch eigenlijk in dit geval.
 21. Gegarandeerd moord en doodslag. 5 jaar onder de grond, en dan maar afwachten hoe het er dan boven de grond uitziet? Nee bedankt. Als ze inderdaad met nuclaire zooi beginnen, dan zou ik doen wat een ander forumlid wel eens voorgesteld heeft; lekker in je ligstoeltje naar het schouwspel kijken, met voldoende drank naast je. Ik zie trouwens dat ik met dit bericht gepromoveerd ben tot survivor, ironisch, nietwaar?
 22. @ JohnnyBravoNl hahaha. zie mijn stukje; preppen levensgevaarlijk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...