Ga naar inhoud

platipous

Lid
 • Items

  287
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

platipous won de laatste dag op 7 juni 2015

platipous had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

platipous's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

640

Reputatie

 1. ik weet wel een mooi plekje, wat dacht je van de hel? uitroeien dat ongedierte.
 2. Dat hoor ik wel vaker, maar ook dit klopt niet. Een tevreden mens is een dood mens, wat dus zoveel wil zeggen dat je altijd doelen moet stellen in het leven. Heb je alles bereikt, en je dus tevreden zou moeten zijn, dan blijft er weinig DRIVE meer over.
 3. Helemaal top Gamble. Lekker leesbaar en duidelijk de knelpunten genoemd.
 4. Voorlopig is de horrorwinter alleen van toepassing op schaatsverkopers, en winterkleding verkopers. Maar dat we nog wel het één en ander zullen krijgen, daar ben ik van overtuigd, we zullen zo echt de lente niet inrollen.
 5. Klinkt goed. Ik heb een heel klein voorstukje gezien, en daarin zat er iemand[ soort geitenwollensokkenfiguur lijkt mij ] die het maar beter vond dat er geen alcohol gedronken werd? oke dan, ieder zijn hum zal ik maar zeggen.
 6. Toch mooi, al die horroverhalen over afgerukte handen en dergelijke? Al die randdebielen die willen kloten met vuurwerk weten waar ze aan beginnen toch? Ik vind het wel weer jammer dat de maatschappij daar voor op moet draaien.[ behandelingen in ziekenhuis, weinig kans op werk later. e.d ]
 7. @AWOL. Ja, je hebt eigenlijk wel gelijk, maar kon het even niet laten. Nog niks gehoord trouwens van dat karma. We wachten maar af dan.
 8. Welja, nog meer hoofddoeken, het straatbeeld wordt al voldoende verpest dacht ik zo??
 9. Nou, ik sta er wel positief tegenover, alleen heb ik die 99 dollar nu even niet. Daarnaast heb ik het eigenlijk niet nodig, want ik zie dat ik in mijn dna opgeslagen optimisme, vrolijkheid, en ook last van gekte. heb doorgegeven aan mijn dochter, echt a chip of the old block. Ik weet dat ik geen rare dingen of afwijkingen heb [ hoewel de mensen om mij heen er wellicht anders over denken ]
 10. Ja? denk je dat?? Zal wel meevallen denk ik, over een week zijn de mensen het alweer vergeten, dan is het weer hollands geatest talent wat de klok slaat.Heb de documentaire voor de tweede keer gezien, voor mij waren de topmomentjes toen die joker dat blik perzikken open moest maken en daarbij zijn halve hand afhakte, en dat meisje dat het zo lekker vond dat de deurwaarder niet meer belde. hahahahaha:D
 11. Ja hoor, de volgende. Wat is er toch met die preppers, dat ze zo mateloos interessant zijn?
 12. Controles hebben waarschijnlijk te maken omdat er veel petrochemische toestanden in de buurt zijn.Als je toch in de buurt van rotterdam wil gaan toeren, dan is wellicht de biesbosch een wat betere optie? Anders inde buurt van breda, ook niet al te ver.In ieder geval veel plezier gewenst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...