Ga naar inhoud

666Viper666

Lid
 • Aantal items

  261
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 666Viper666

 1. Vandaag allemaal blije berichten op radio tv internet. Jawel we hebben toch echt 0,7 groei jahoeeee trek de champagne maar open. 1500 banen in Limburg erbij dankzij onze ooster buren helemaal toppie! Dat er 30.000 banen weg gaan in de zorg is 3 sec in beeld geweest maar oke dat vergeten ze maar even voor het gemak. Maar het vertrouwen in de staat is bij mij helemaal weg. Dus toch maar even opzoeken aangezien ik geen schaap ben. En wat schetst mijn verbazing.......ach ik had het kunnen weten de staats omroep is weer eens bezig We hebben namelijk geen 0,7 groei maar 0,8 krimp pffffff Zie in het linkje hieronder de echte toestand van Nederland http://www.economist.com/blogs/graphicdetail/2014/01/european-economy-guide Even op Growth en Latest GDP change klikken Maar met verkiezingen in aantocht zijn alle leugens toegestaan. Ach je raakt er aan gewend.
 2. Nou schaapjes slaap lekker. Een zakmes of een tent schrijnen belangrijker te zijn als deze links
 3. En ook dit hebben we aan Europa te danken. http://preppers.nl/forum/threads/8808-Nu-op-RTL-Z-Brussel-gaat-bankieren Brussel gaat bankieren met uw spaargeld en pensioen
 4. Minister Edith Schippers van Volksgezondheid zal niet optreden tegen omstreden spotgoedkope zorgpolissen zonder eigen risico voor buitenlandse werknemers. Hoe gaat ons land naar de klote en zorg je voor vreemdelingen haat. Zie artikel http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/schippers-laat-omstreden-zorgpolis-ongemoeid Uit die EU en heel snel
 5. http://www.rtlxl.nl/#!/rtl-z-nieuws-210334/2e6337a1-e07b-3120-81cb-787e5485eeab Hier is de link. Gelukkig was ik wel thuis om het te zien.
 6. Kijk en huiver als je het RTL Z nieuws op tv ziet. Brussel gaat spaargeld gebruiken van Europese burgers. Dus gewoon diefstal.
 7. Hoe dan ook he komt steeds dichterbij dat ook echt gaat gebeuren. Je hebt nog de tijd tot de Europese Verkiezingen. Daarvoor zullen ze het nooit doen aangezien iedereen dan anti EU stemt.
 8. Met als voordeel dat na 8 jaar de meeste dingen zijn verlopen. De meeste rekeningen zijn na 5 jaar verlopen. Dat geld ook voor eventueel problemen met justitie Dus een schone start voor je maat.
 9. Omdat de meeste preppers van hun privacy houden. En alles wat je op facebook doet komt ook bij de diverse instanties terecht. Een prepper houd van OPSEC en facebook past daar niet bij,
 10. 12 pagina's vol stinkende mensen. Een zinken wasteil of de moderne versie een grote speciekuip. Je moet toch ergens je edele delen in wassen tijdens SHTF
 11. 666Viper666

  Pensioen

  Heb vandaag het debat gevolgd over het Burgerforum EU. Toch wel leuk om uit de mond te horen van iemand uit de politiek dat de 500 miljard die Nederland garant staat aan de EU. In geval van uitbetalen bekostigd word uit onze pensioen pot. In andere woorden: Dag pensioen.
 12. Nee hoor ik wil er ook geen een. Tevens ook geen telefoon abo.
 13. Bij een SHTF werken de pompen ook niet meer. Het riool loopt vol en je wc zal overstromen met stront en afvoerwater. Heb voor een echte SHTF een zak beton liggen om alle afvoeren dicht te storten. Als toilet heb ik een potti pottie
 14. Heb je ook een bron??? Zou dat als melk verslaafde graag lezen.
 15. De nieuwe bewoner zal minder rechten krijgen als die gene die er al twee hele weken zijn. Een dictatuur in spe. Tijdens een shtf heb ik een aantal mensen op het oog waar ik graag samen mee zou zijn maar die hebben toch echt de zelfde rechten. Zonder gelijkheid ben je niks. Een dictatuur werkt nooit.
 16. Emile *********** ** jaar ******hout. Werkzoekend daar hij net terug is gekomen uit ****. Is geen prepper En anders is het een prepper die niet van opsec houd Modbreak: aangepast, weliswaar staan al deze gegevens gewoon op MP, maar daar heeft hij er controle over, en hier niet, dus vandaar geanonimiseerd.
 17. Als de PVV een grote overwinning haalt bij de EP verkiezingen weten we in ieder geval hoe de burger er over denkt en gaat het balletje rollen. Dat zal namelijk wereld nieuws zijn. De SP is niet tegen een EU.
 18. Een democratie houdt meer in dan alleen te mogen stemmen. Politici horen in dienst te staan van de burger maar daar is al z`n 30 jr geen sprake van. De EU is een dictatuur met fascistische leider ! De burgers hebben nooit hun stem uit mogen brengen of ze de EU of de Euro wel willen. De enige keer dat ze hun stem mochten laten horen was in een referendum over de EU-grondwet. Meerdere landen wezen die EU-grondwet af. De Nederlandse bevolking stemde met maar liefst 63% tegen. Dat was de laatste keer dat de burger zijn mening mocht uiten want dat risico wilde ze in Brussel geen tweede keer lopen. Vervolgens hebben ze het in een verdrag gegoten en het ons alsnog door de strot geramd . Ga spelen dat de EU een democratie is ....het is de allergrootste dictatuur die ooit bestaan heeft. Voor hen die niet weten hoe en waar de EU ontstaan is. De EU is opgericht op 10 augustus 1944 in....ja, juist in Straatsburg door de Nazie`s. Nu snapt u ook waarom het EU parlementsgebouw in Straatsburg staat ...het is een monument aan de oprichters. Er is een rapport wat lange tijd geheim is gehouden over de oprichting van dit vierde rijk, report EW-Pa 128 Hieronder kunt u alles lezen en misschien gaan u ogen nu open waar we heen gaan : http://www.dailymail.co.uk/news/article-1179902/Revealed-The-secret-report-shows-Nazis-planned-Fourth-Reich--EU.html Dus ik stem PVV om van de EU af te komen
 19. In sommige gevallen komen de hulpdiensten te snel. Vooral als je drie inbrekers aan het bewerken ben. .. .. Zelf meegemaakt
 20. Als er een grote kernramp zou komen. Hoeveel pillen jodium zouden jullie dan nodig denken te hebben? Over het algemeen duren de gevolgen van een kernramp 10tallen jaren tot een eeuw. Conclusie:Bij een kerncentrale ramp pak ik een tuinstoel en een kist bier en geniet ik van het vuurwerk.
 21. Ik heb mooie voor stellen voorbij zien komen. Maar ik heb de duim dikke staal kabel van 3 meter lang nog niet gezien. Toepassingen: Bomen verslepen,Bevestiging om een boom of paal voor de lier.
 22. Als ze in WW2 allemaal een N of F licentie hadden gehad was het voor de Duitsers wel heel makkelijk geweest denk je ook niet. Dankzij de illegale zend amateurs uit die tijd kon het verzet bericht uit brengen aan de geallieerden. De nieuwe antenne wet verplicht je om te vermelden waar en met welke antenne en radio jij op de QTH zit. Wil jij als prepper wel hier aan mee doen? Ik in ieder geval niet Ik zeg niet dat je zonder licentie op amateur banden moet gaan zenden. Maar dat je het spul in huis heb voor SHTF en het dan vol gas gebruikt tijdens SHTF ben ik en zelfs menig hulpverlener niet op tegen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...