Ga naar inhoud

666Viper666

Lid niveau 2
 • Items

  261
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

666Viper666's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

196

Reputatie

 1. 12 pagina's vol stinkende mensen. Een zinken wasteil of de moderne versie een grote speciekuip. Je moet toch ergens je edele delen in wassen tijdens SHTF
 2. Nee hoor ik wil er ook geen een. Tevens ook geen telefoon abo.
 3. Bij een SHTF werken de pompen ook niet meer. Het riool loopt vol en je wc zal overstromen met stront en afvoerwater. Heb voor een echte SHTF een zak beton liggen om alle afvoeren dicht te storten. Als toilet heb ik een potti pottie
 4. De nieuwe bewoner zal minder rechten krijgen als die gene die er al twee hele weken zijn. Een dictatuur in spe. Tijdens een shtf heb ik een aantal mensen op het oog waar ik graag samen mee zou zijn maar die hebben toch echt de zelfde rechten. Zonder gelijkheid ben je niks. Een dictatuur werkt nooit.
 5. Emile *********** ** jaar ******hout. Werkzoekend daar hij net terug is gekomen uit ****. Is geen prepper En anders is het een prepper die niet van opsec houd Modbreak: aangepast, weliswaar staan al deze gegevens gewoon op MP, maar daar heeft hij er controle over, en hier niet, dus vandaar geanonimiseerd.
 6. Als er een grote kernramp zou komen. Hoeveel pillen jodium zouden jullie dan nodig denken te hebben? Over het algemeen duren de gevolgen van een kernramp 10tallen jaren tot een eeuw. Conclusie:Bij een kerncentrale ramp pak ik een tuinstoel en een kist bier en geniet ik van het vuurwerk.
 7. Ik heb mooie voor stellen voorbij zien komen. Maar ik heb de duim dikke staal kabel van 3 meter lang nog niet gezien. Toepassingen: Bomen verslepen,Bevestiging om een boom of paal voor de lier.
 8. Als ze in WW2 allemaal een N of F licentie hadden gehad was het voor de Duitsers wel heel makkelijk geweest denk je ook niet. Dankzij de illegale zend amateurs uit die tijd kon het verzet bericht uit brengen aan de geallieerden. De nieuwe antenne wet verplicht je om te vermelden waar en met welke antenne en radio jij op de QTH zit. Wil jij als prepper wel hier aan mee doen? Ik in ieder geval niet Ik zeg niet dat je zonder licentie op amateur banden moet gaan zenden. Maar dat je het spul in huis heb voor SHTF en het dan vol gas gebruikt tijdens SHTF ben ik en zelfs menig hulpverlener niet op tegen.
 9. Nou on topic dus. Ik heb diverse bivak mutsen liggen je weet wel die gene die verboden zijn. Ten eerste zijn ze warm. Ten tweede verbergen ze je gezicht (met wat schoenen smeer voor de neus en oogkas zien ze helemaal niks)
 10. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/85/ManWearingTinFoilHat.jpg
 11. Bij mij werkt het niet. Heb namelijk nog een oude nokia zonder mogelijkheid voor de NSA om mij te besnuffelen. NL-Alert op jouw mobiele telefoon Nokia E72 Nokia E72 - NL-Alert - NL-Alert op jouw mobiele telefoon - 1 Uit tests blijkt dat deze mobiele telefoon NL-Alert niet kan ontvangen. Steeds meer toestelfabrikanten ondersteunen NL-Alert in hun nieuwe mobiele telefoons, of brengen software-updates uit voor bestaande mobiele telefoons zodat je je toestel alsnog kunt instellen.
 12. Dan zou ik dit plan maar uit je hooft laten als je nog nooit gevaren hebt. Ik heb menig grote man zien huilen en bidden met windkracht 8 a 9 op de noord zee. Daarbij denk ik dat tijdens een shtf de boten als eerste weg zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...