Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 05/26/15 in alle zones

 1. In de workshop over secure internet gebruik is aan de orde gekomen dat het verstandig is om creditkaarten/betaalkaarten/identiteitskaarten en paspoorten altijd te bewaren in tas of zak die het onbevoegd uitlezen van deze devices onmogelijk maakt (of in ieder geval zwaar bemoeilijkt). Ook kan prettig zijn om zeker te weten dat er geen enkele straling vrijkomt vanuit je telefoon of device, en wil je je er van gewissen dat als je je device 'uit' zet deze device ook daadwerkelijk uit is. Hiervoor zijn natuurlijk in de groothandel allerlei RF/EMI/EMC shielding bags beschikbaar, maar ik wa
  1 punt
 2. Ik...ik...ik...ik zag een wasmachineslang!
  1 punt
 3. *BUMP* omdat ik dit toch wel een heel belangrijke post vind.
  1 punt
 4. Een elektrische barbecue gaat zeker niet lukken op 6A denk ik, toch eens even kijken hoe we kunnen barbecue├źn daar, want als de zon schijnt dan gaat bij ons normaal de barbecue aan (Kolen barbecue mag ook niet toch ivm brand?)
  1 punt
 5. Een goede documentaire van 12Mei over cannabis onderzoek in Europa.. Dit soort docu,s laten ze in Nederland niet zien! Helaas slecht geluid:( http://pgmcg.nl/koppen-xl-docu-medicinale-cannabis-14-mei-2015/
  1 punt
 6. De farmaceutische industrie en de vele laboratoria,s verdienen miljarden aan zogenaamde onderzoeken en technieken. Er is allang een medicijn ontwikkeld maar de chirurgen en de medische wereld verdienen gewoon enorm aan de zieke mens. gewoon de ziekte in stand houden met chemo als enigste alternatief en de levenslange gevolgen zorgen voor een gegarandeerd inkomen bij de artsen. Het is een grote leugen en een groot toneelspel wat ons voorgehouden word. Mijn partner zit/zat in zo,n systeem van pappen en nathouden maar wij hebben de weg gevonden en verbetering(!) in de natuurgeneeskunde.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...