Ga naar inhoud
GENEGEERD

Duitse prepper met privé-bunker: Politie neemt wapens in beslag en vernielt Bunker.


Tom

Aanbevolen berichten

München / Kelheim: Een arsenaal aan wapens is in beslag genomen door de politie in Kelheim. 140 vuurwapens en explosieven werden gevonden tijdens een huiszoeking door de Beamte des Bayerischen Landeskriminalamtes (LKA) zusammen mit Unterstützungskräften der Bereitschaftspolizei

 

 

De verdachte, een 59-jarige werd verdacht van het verbergen van vuurwapens en grondstoffen voor de vervaardiging van explosieven in een zelf gecreëerde ruimte, zonder de vereiste vergunningen.

 

De man had een zogenaamde "Nuclear-proof bunker" opgezet om zijn familie te beschermen tegen aanvallen. Dit omvatte, naast een verscheidenheid aan wapens grote voorraden voedsel en ook een lucht- en waterzuivering. Deze ruimtes zijn gebouwd met verstevigde materialen, de politie moest hun toevlucht nemen tot "zwaar materieel" en boorhamers om de muren en vloeren te onderzoeken. En duurde 3 dagen.

 

Volgens de berichten had hij lopen opscheppen tegen een buurman, die de poitie inlichte!

 

http://www.muenchen.tv/im-privaten-bunker-polizei-beschlagnahmt-etliche-waffen-und-sprengstoff-in-kelheim-78799/#.VG90cP6UPob

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2700026/pg1

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Heilige poep wat een arsrnaal! Weetje ik kan best snappen dat iemand besluit zich te bewapenen. Uiteraard mag dat niet volgens de wet... Maar wat moet je er met 33 (even snel getelt)? Twee zou dan toch voldoen. Of ieder gezinslid twee om je maar aan de 'two is one, one is none' gedachten te houden.

 

Niet slim om op te scheppen natuurlijk zo zie je maar weer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welke les kunnen wij hieruit trekken? Gewoon je mond houden. Er lopen altijd mensen rond die een nsb/stasi mentaliteit hebben en die je gaan verlinken.

 

Zo is dat. Tegen niemand vertellen dat je ‘140 vuurwapens en explosieven’ in je ‘nuclear-proof bunker’ hebt.

 

En degene die uit zorg of angst de politie inlicht over de aanwezigheid van een dergelijke hoeveelheid wapens en explosieven is een NSB’er en een Stazi.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat ik dan weer niet begrijp van de "wapen-preppers" is al die verschillende wapens? En dus daarmee dus ook al verschillende kalibers munitie die je moet mee preppen.

 

btw, goede keus om de autoriteiten in te lichten als je weet dat er ergens zo'n bult wapens illegaal liggen, niets stasi of nsb aan! Voor die mensen die dat willen zeg ik: verhuis naar de US.

  • Leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Duitsland verloor hun laatste militaire interland omdat ze teveel kalibers en teveel van elkaar afwijkende wapenplatforms hadden.

 

Absoluut... en dan laten we de diversiteit van de rest nog buiten beschouwing.

 

was een opmerking met een knipoog.... die ik vergat erbij te plaatsen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met zo'n formaat aan materiaal zou je eerder in overtreding zijn dat je, niet de juiste papieren hebt om een winkel in wapens en munitie te beginnen.

 

Zo'n voorraad materiaal is ook heel wat waard. Kan die veel ander leuks op preppen.

 

Ach ja, mazzel dat het hem op een boete komt te staan etc. In NL was hij levenslang achter de trailes verdwenen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...