Ga naar inhoud

Nickx

Lid niveau 2
 • Items

  545
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door Nickx

 1. Leuk om de binnenkant te zien Na het uitbouwen en weer inbouwen van het geheel had deze meneer wel storing geeft hij aan... dat is dan weer minder bemoedigend maar kan incidentje zijn. Het blijft gewoon een accu met gelijkrichter en omvormer.
 2. Mmmm dan ga ik er toch anders naar kijken.... maar eens kijken voor sinterklaas
 3. Misschien zet het kijken van deze nieuwe serie aan tot verdieping van de mogelijk bestaande idee├źn LINKJE
 4. Het zit in verschillende facetten. En ja natuurlijk kan het gaan drijven. Maar het hoeft niet perse. De krachten die de wanden van de zeecontainer naar binnendrukken beperken bij bv een betonnen constructie de opwaartse kracht. De verdichting en grondsoort zijn hierbij ook van belang. Een simpele ingreep als anti "opdrijftenen" werken als een soort anker, je kan hierbij denken aan bv een IPE profiel aan de zijkant hierdoor neemt de.
 5. Zeker niet waar zoals jij het stelt. Ik ben betrokken bij projecten waarbij we betonnen kuipen plaatsen waarbij het grondwater soms op 0,5 meter zit. Deze komen niet omhoog. En zijn niet verankerd Dit heeft oa met kleef te maken en met eigen gewicht. Het is overigens geen moeilijke rekensom om een opdrijfberekening van betonnen objecten te maken.
 6. De benaming 12 24 en 72 zijn indicatief voor het aantal uren wat je aan gear wat je kan mee slepen. Zoals de andere al schreven of JOU spullen er voor 3 dagen inpassen kan ik niet zeggen. Geen idee wat jij meesleept. Mijn "Standaard" BOB spullen gaan prima in de RUSH24. Kwaliteit valt weinig tot niets op af te dingen zijn gewoon prima tassen. De 72 uurs uitvoering vind ik erg groot (daarom ook gekocht) draagcomfort van alle 3 vind ik ook prima. Op de warme dagen ietwat zweterig op de rug. Voor mijn tas die ik dagelijks bij mij heb ben ik inmiddels overgestapt naar een ander merk en uitvoering. (Tasmanian Tiger First Responder 2) dit eigenlijk alleen maar gedaan omdat ik heel graag overzicht in mijn tas wil hebben. Rugzak blijft een persoonlijk iets, succes met je keuze
 7. Ik heb de rush 12 en 24 en de 72 wat wil je weten?
 8. Ik weet niet hoe groot je ben... dan zou ik het kunnen proberen te maken
 9. Ik had nog mooi stukkie RVS316 liggen en heb er vandaag 5 gemaakt. De zaag en moergaten heb ik weg gelaten. Ik zal volgende week eens kijken of het wat is
 10. Hoogst waarschijnlijk werkt deze ook niet... is een gadget ....spielerij. De klackx heb ik ook getest zelfs zonder touwtjes en die werkte best aardig. (ook al zal ik deze niet in mijn rugzak meenemen)... ik denk dat @Keyser Suze gewoon niet zo goed met bondage is
 11. Sinterklaas komt er aan ....wie weet word het weer eens tijd om wat in elkaar te flansen
 12. Ik begrijp echt helemaal niet waar de hoge kosten (en wat is hoog?) inzitten bij het ontwikkelen van een mes als deze uit een bestaand soort staal/metaal word gemaakt. Als je echt zelf een legering gaat ontwikkelen dan lopen de kosten aardig op. Het proces om een mes te maken is simpelweg niet duur. De hoogste kosten zitten in het eventueel handmatig slijpen van het mes. Vaak is het gewoon een kwestie van beginnen en als je echt wat goeds heb en dit kenbaar maakt op de verschillende fora dan kan je prima in kleine aantallen produceren en verkopen ..... de markt is redelijk duidelijk en transparant. Als ik bv 50 messen zou willen laten maken dan heb ik dat binnen 8 weken voor elkaar incl foudraal, greepplaten. De gevestigde orde zit waarschijnlijk niet op je te wachten.... die houden je aan het lijntje.
 13. http://preppers.nl/forum/threads/11457-Een-complete-72-uurs-uitrusting-onder-150-euro?p=352113&viewfull=1#post352113
 14. Ik heb afgelopen week een andere Martiini gekocht. Zelfde euvel, slecht geslepen een stukje scherp en een stuk gewoon bot. Staat in geen verhouding tot de scherpte van Mora.
 15. De tegenvraag waarom zou je willen weten wat voor messen de afzeikerts hebben? Als daar geen goede bijzitten heb je geen recht van spreken of kunnen en mogen die geen waardeoordeel vellen?
 16. Leuk nieuw projectje Je moet dus wel een schroefding bij je hebben om de greepplaten eraf te halen. Mis eigenlijk een firesteel enzo ... ruimte genoeg voor. Na het zien van het filmpje zitten deze er dus wel bij.
 17. Nickx

  Nieuw speeltje

  Je koopt een mes in een hoger segment. Dan is een niet scherp/bot/ongelijk geslepen mes toch te bizar om te accepteren. Ik zou hier zeker op reageren naar de leverancier.
 18. Nickx

  Nieuw speeltje

  Dat is zeker hectisch
 19. Nickx

  Nieuw speeltje

  Waarom heb je het mes laten slijpen. Deze worden toch niet bot afgeleverd?
 20. Ik vind het een mooi mes.... laat maar weten hoe dit mes bevalt in het gebruik
 21. Polio is een klein virus vanaf 0,02 micron. de point two zero zou dus alles filteren inclusief polio. De virussen die een drager nodig hebben zijn daardoor altijd groter. Steripen is een serieuze overweging in die gebieden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...