Ga naar inhoud

EddyCorleone

Lid
 • Aantal items

  44
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door EddyCorleone

 1. Ik heb standaard 2 aanstekers in me jas (nooit meer dan 3 meter van me vandaan) en in me tas: - Vaseline - doosje Lucifers (in een ziplock) - nog een aansteker - pakje zakdoekjes - 1 waxine lichtje (in een ziplock) samen met paracetamol, valeriaan, loperamide, norit, zout, peper, suiker, pakje kauwgom, Dextro en een staal pepermuntdoosje wat maar niet leegkomt maar dat terzijde. Met een beetje creativiteit kan ik hier een groot vuur mee maken (mits wenselijk en genoeg brandstof en zuurstof aanwezig is)
 2. Coeliakie, jammer genoeg zit er tarwemeel in meer dan de helft van het blikvoer. Het is opletten en etiketten lezen.
 3. Goede inhoud, wat voor merk tas is dat?
 4. 100 Deadly Skills: The SEAL Operative’s Guide to Eluding Pursuers, Evading Capture, and Surviving Any Dangerous Situation via de bekende kanalen te vinden
 5. Goede keuze! oer-degelijke wagens
 6. EddyCorleone

  NRG-5 test

  Eventuele allergie informatie? Kom je hiermee aan de algemene voedingswaarde?
 7. Anderhalf jaar geleden had ik een IceRyder jas gehaald. Mega warm bij minimale beweging maar aangezien ik al gauw als een dampend werkpaard rondloop ben ik terug gegaan op laagjes. Ideaal en ik kan wisselen tussen de andere dunne jassen zodat ik minder herkenbaar ben.
 8. Bundeltje Fatwood voor 3,- bij de Dille & Kamille. Gewonnen uit de Ocote naaldboom (Pinus oocarpa) uit Honduras. in tegenstelling tot de andere Ocote naaldboom (Pinus Montezumea) uit Mexico (waar LMF hun Fatwood vandaan halen) heeft de Pinus Oocarpa een wat meer bruinige kleur. Persoonlijk merk ik geen verschil in ontbranding alleen de prijs is bij D&K wat vriendelijker dan wat je krijgt bij bij LMF.
 9. Ik zag dat er 800gr blikken ratetouille stondem bij de lidl voor 1,50/1,60. Zijn wederom halverwege 2019 goed.
 10. @Järv @Greener ik hoefte bij m'n vorige werkgever echt niet aan te komen met iets met een lemmet van meer dan 6cm. :|
 11. Ik heb ook +/- 100kg briketten maar zocht nog wat om binnenshuis te gebruiken, bio ethanol is een hele goede inderdaad. Bedankt voor de tip.
 12. Ik ken dat ja, een glutenvrije voorraad kost jammerlijk genoeg net iets meer dan een reguliere.
 13. Bedankt @Toef Ga het eerdaags maken zodra de komkommers weer binnenkomen.
 14. AlfieAesthetics is ook een leerzaam kanaal, jonge frisse engelse gozer met een flinke doses humor en kennis. Link posten lukt me even niet. Mea culpa
 15. September 2015.

  Wat staat er ons dan te wachten?

 16. @Järv heb hem na het nemen van de foto inderdaad getest, paar "oude" sloten, verschillende kettingen en nog wat ander materiaal door geknipt. Het is geen kabelstripper geworden maar hij zal het geen 5 jaar volhouden. Hij is compact en wendbaar genoeg om hulp te kunnen bieden zodra het nodig is. Een aanwinst voor een prikkie.
 17. Nu ook bij de Lidl een compact boutenknippertje voor 9.99. Kwalitatief gezien zal die het nooit halen bij een Stanley maar he ik zal hem ook niet dagelijks nodig hebben. 46cm lang,1,4 kg zwaar en in een schitterend rode kleur Morgen even een zwart verflaagje geven zodat ie minder opvalt. Ik ga hem aan de zijkant van de Urban Survival Bag monteren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...