Ga naar inhoud

Secret Prepper

Lid
 • Aantal items

  110
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Secret Prepper

 1. Mooi gedaan, in afwachting van Preppers The Movie!
 2. 20% + 20% + 11% = 51 %, er kan dus nooit meer dan dan de helft in NY liggen, Dijsselbloem moet eerst eens leren tellen en dan als de donder op inspectie gaan.
 3. Lease auto met 17" laag profiel banden, heb me ook verbaasd over de offerte van de leasmij. Zelf kopen van velgen/banden wel overwogen maar kan het nergens kwijt hier, dus dan maar geen winterbanden.
 4. Ik zoek een wondontsmetter die lang houdbaar is voor in de voorraad. Jodium gaat volgens mij maar een jaartje ofzo mee, weet niet in hoeverre het daarna nog bruikbaar is. Alcohol of whiskey kan maar drink ik liever op, zijn er andere middelen die lang houdbaar zijn en bestand zijn tegen lagen/hoge temperaturen? (Denk aan medkit in de auto enz)
 5. Nee, geen winterbanden op het moment, zou me bijna 1400 euro gaan kosten, werd me te gortig.
 6. @Heksenboot Dat is toch wel een rode lijn in het verhaal, of je nu in je eentje bent of met familie, of je jezelf beschermt, wil gaan ruilen of op rooftocht gaat, zonder wapens was je daar het haasje. Maar, iedereen zou dit moeten lezen als verplichte kost, en hier zijn eigen conclusies uit moeten trekken. Een andere conclusie is inderdaad dat je het in je eentje niet gaat redden, met of zonder wapens.
 7. Inderdaad een zeer nuttig en heftig verhaal. Guns en ammo dus...
 8. Het schijnt dat je als uitgeprocedeerde asielzoeker of occupyer in ieder geval een paar weken je tent kunt opzetten, kans bestaat dat je na een tijdje wordt gevraagd naar een andere gemeente te gaan, maar dat moet lang genoeg zijn om je vuur skills aan te scherpen
 9. Hier ook maar 1 keer ontvangen, en natuurlijk de bevestiging van inschrijving. #Benieuwd!
 10. Gelukkig zijn er nog schapen die er nog in geloven, als iedereen de waarheid zou kennen hebben we morgen rellen in de straten.
 11. Secret Prepper

  Huisvesting?

  Klein 2 kamer appartement in het centrum van een drukke stad, geen balkon of eigen tuin. Tocht als een gek, weinig bergruimte, geen open haard. I'm screwed Volgende woning moet prepper proof zijn maar wanneer die zich zal aandienen..?
 12. Ik had het artikel ook gelezen ja, met enig fronzen... Het zou mij verbazen.
 13. Leuk gevonden, maar heeft ook wel iets vreemds een vliegtuig in het bos, heeft wat weg van een crash site..
 14. Goede review, moest ik maar eens gaan bestellen!
 15. Ik zag de leader zojuist, interessant. Even kijken.
 16. Ophalen kan nog steeds: Maak voorafgaand aan uw bezoek een afspraak op 010 - 254 00 80. U kunt ons kantoor uitsluitend op afspraak bezoeken. https://www.doijerkalff.nl/contact.html
 17. Als je Googled op Kips beefburgers is mijn review de 2e hit, mogelijk al onder hun aandacht Inmiddels weer wat moed verzameld, misschien moet ik die kipschnitzels en varkenslapjes ook eens proberen... De Unox burgers vroeger ook wel gegeten en die kwamen in de buurt van de Mora diepvries hamburgers, waren best goed te doen.
 18. Hij was weer leuk, het duurde alleen veel te lang na de vorige podcast!
 19. @Dr.Prepper, Doijer & Kalff ben ik ook wel tevreden over, Silver Eagle €30,76 https://www.doijerkalff.nl/zilveren-eagles-kopen.html
 20. Goed voorstel JB, plus kudo. Benieuwd naar de uitslag. Geen idee wat zoiets kost, maar zou ook wel willen weten wat de resultaten zijn tov de Katadyn Vario.
 21. Ben ook even gaan Googlen en kom verdorie weer terug op een ouder Preppers topic http://preppers.nl/forum/threads/536-Voedsel-optie-Duiven/page2
 22. Is een vliegende rat (stadsduif) veilig te eten na koken/bakken? Voor het bakken zit je hier natuurlijk ook met je handen aan...
 23. Mijn Senseo apparaat is kapot gegaan maar heb nog paar zakken pads in de kast liggen. Beetje zonde dus even een testje gedaan, pad in een kopje, kokend water er op en dan even met een lepeltje zitten frutten met die pad. Komt zowaar een best drinkbaar bakkie uit! De crema laag ontbreekt maar valt zeker niet tegen en is misschien wel handiger dan met filter zetten als je maar 1 bakkie wilt en er is geen stroom.
 24. Biljetten van 100.000.000 euro misschien, net zoals die Zimbabwaanse dollars...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...