Ga naar inhoud

Secret Prepper

Lid
 • Items

  110
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Secret Prepper

 1. Mooi gedaan, in afwachting van Preppers The Movie!
 2. Lease auto met 17" laag profiel banden, heb me ook verbaasd over de offerte van de leasmij. Zelf kopen van velgen/banden wel overwogen maar kan het nergens kwijt hier, dus dan maar geen winterbanden.
 3. Ik zoek een wondontsmetter die lang houdbaar is voor in de voorraad. Jodium gaat volgens mij maar een jaartje ofzo mee, weet niet in hoeverre het daarna nog bruikbaar is. Alcohol of whiskey kan maar drink ik liever op, zijn er andere middelen die lang houdbaar zijn en bestand zijn tegen lagen/hoge temperaturen? (Denk aan medkit in de auto enz)
 4. Nee, geen winterbanden op het moment, zou me bijna 1400 euro gaan kosten, werd me te gortig.
 5. @Heksenboot Dat is toch wel een rode lijn in het verhaal, of je nu in je eentje bent of met familie, of je jezelf beschermt, wil gaan ruilen of op rooftocht gaat, zonder wapens was je daar het haasje. Maar, iedereen zou dit moeten lezen als verplichte kost, en hier zijn eigen conclusies uit moeten trekken. Een andere conclusie is inderdaad dat je het in je eentje niet gaat redden, met of zonder wapens.
 6. Inderdaad een zeer nuttig en heftig verhaal. Guns en ammo dus...
 7. Het schijnt dat je als uitgeprocedeerde asielzoeker of occupyer in ieder geval een paar weken je tent kunt opzetten, kans bestaat dat je na een tijdje wordt gevraagd naar een andere gemeente te gaan, maar dat moet lang genoeg zijn om je vuur skills aan te scherpen
 8. Secret Prepper

  Huisvesting?

  Klein 2 kamer appartement in het centrum van een drukke stad, geen balkon of eigen tuin. Tocht als een gek, weinig bergruimte, geen open haard. I'm screwed Volgende woning moet prepper proof zijn maar wanneer die zich zal aandienen..?
 9. Leuk gevonden, maar heeft ook wel iets vreemds een vliegtuig in het bos, heeft wat weg van een crash site..
 10. Goede review, moest ik maar eens gaan bestellen!
 11. Ik zag de leader zojuist, interessant. Even kijken.
 12. Als je Googled op Kips beefburgers is mijn review de 2e hit, mogelijk al onder hun aandacht Inmiddels weer wat moed verzameld, misschien moet ik die kipschnitzels en varkenslapjes ook eens proberen... De Unox burgers vroeger ook wel gegeten en die kwamen in de buurt van de Mora diepvries hamburgers, waren best goed te doen.
 13. Hij was weer leuk, het duurde alleen veel te lang na de vorige podcast!
 14. Goed voorstel JB, plus kudo. Benieuwd naar de uitslag. Geen idee wat zoiets kost, maar zou ook wel willen weten wat de resultaten zijn tov de Katadyn Vario.
 15. Ben ook even gaan Googlen en kom verdorie weer terug op een ouder Preppers topic http://preppers.nl/forum/threads/536-Voedsel-optie-Duiven/page2
 16. Is een vliegende rat (stadsduif) veilig te eten na koken/bakken? Voor het bakken zit je hier natuurlijk ook met je handen aan...
 17. Mijn Senseo apparaat is kapot gegaan maar heb nog paar zakken pads in de kast liggen. Beetje zonde dus even een testje gedaan, pad in een kopje, kokend water er op en dan even met een lepeltje zitten frutten met die pad. Komt zowaar een best drinkbaar bakkie uit! De crema laag ontbreekt maar valt zeker niet tegen en is misschien wel handiger dan met filter zetten als je maar 1 bakkie wilt en er is geen stroom.
 18. Goede lamp uit de tuinbouw of hennep plantage er op lijkt me ook wel werken of zijn algen heul anders??
 19. Ik tank wat eerder na dit hier al eerder eens gelezen te hebben, bij minder dan 200 km range ga ik nu tanken.
 20. Wel een handig ding lijkt me, wel aan de prijs. Zoek meer iets als een echte led lamp of led streng ofzo. Moet goedkoop zijn er voor binnen, echt als noodverlichting, voor kamperen enzo heb ik al een lamp met dynamo
 21. Ik heb 2 accu's en een omvormer, zoek nog 12 volt verlichting. Iemand goede tips?
 22. Denk dat de economische situatie, nieuwe regeer akkoord en 21-12 wel eens voor meer preppers kan gaan zorgen. Merk in ieder geval om mij heen een soort lichte paniek of hoe noem je het, mensen worden zich bewust dat tijden gaan veranderen.
 23. Hij zat er 50 dagen. Indrukwekkend om te zien, laat Bear Grylls dat maar eens proberen. Als het daar ook nog eens herfst of winter is dan is het helemaal onmogelijk te overleven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...