Ga naar inhoud

Lucardi

Lid
 • Aantal items

  69
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lucardi

 1. http://edition.cnn.com/2014/07/04/health/ebola-outbreak-west-africa/ zegt genoeg.
 2. Munten die zijn al geslagen en het papier is ook al lang gekapt. Dus meer dan genoeg in overvloed om de dalende economie bij te houden.
 3. Waarom denken ze dat Ouderen en laagopgeleiden dat alleen doen. Ik ken genoeg mensen die liever contant betalen dan digitaal.
 4. Grappig, maar daar sluit je niet veel spullen op aan.
 5. Biologische zaden? Wat houdt dat in?
 6. Bij zilver bestek moet je uitkijken dat het niet verzilverd is. Bij messen is alleen de handvat van een laag zilver. Dus pas goed op bij aankoop.
 7. Misschien hier even langs gaan: http://www.eindhovensepostzegelenmuntenhandel.nl of gewoon ergens bestellen waar de verzendkosten laag zijn zoals hier https://www.goudpensioen.nl/levermogelijkheden.html
 8. Je kan van een koude kermis thuiskomen. Niet alles is goedkoper. Tel je benzine erbij op en je bent hier voordeliger uit.
 9. Als je met iets een seconden in aanraking bent geweest dan heb je het op je. Vogelpoep blijft op je hoofd ook al probeer je het binnen vijf seconden vanaf te halen.
 10. Gewoon goudbaren kopen. Die zijn de goedkoopste.
 11. Daar zit je dan met de corrupte bende. Ze handboeien die gast omdat hij betere wapens heeft. Wat een lachertje!
 12. Waarom vier weken wachten als het goedkoper en sneller kan https://www.goudpensioen.nl/100-x-1-gram-zilverbaar-combibar.html
 13. Zoals je afgelopen week heb gezien gaat het met pieken en dalen. Wel lekker gestegen dit jaar.
 14. Dat klopt, zo een oude ding heb ik ook nog liggen, maar inmiddels is de technologie toch iets verder, dat maakt ons leven toch iets makkelijker :-)
 15. Emmer in de grond kan je nier vervoeren, zo een pot wel. Zeker een mooie aanvulling!
 16. Ik heb zelf hele goede ervaringEN, je leest het goed EN, om bij Goudpensioen in de winkel te kopen. Ruime keus en netjes geholpen, het laatste zie je niet meer vaak in winkels. In het begin was ik argwanend maar door een post hier heeft het mij toch over de streep getrokken om daar eens langs te gaan. Laten opsturen heb ik geen ervaring mee. Het is duidelijk dat ze zowel in de winkel als online een serieuze aanbieder zijn!
 17. Zeker niet gebruiken en ze zijn schaars aan het worden!
 18. Er zit een accu in zodat je niet continue hoeft te knijpen. Knijpen doe je om hem op te laden.
 19. En als de keus tussen niet eten of vlees/vis was?
 20. Voor twee tientjes heb je een goede zaklamp zonder problemen: http://www.philips.nl/c/batterijen-en-zaklantaarns/lightlife-led-knijpkat-sfl6000_10/prd/nl/ Alleen af en toe nog erin knijpen!
 21. In de buurt van Groningen heb je geloof ik geen bedrijf waar je dat kan doen. Zie hier als je in de buurt van de randstad woont https://www.goudpensioen.nl/betaalmogelijkheden.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...