Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Lucardi

Lid
 • Aantal items

  69
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

20 Uitstekend

Over Lucardi

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Holland
 • Interesses
  Zet je schrap
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. http://edition.cnn.com/2014/07/04/health/ebola-outbreak-west-africa/ zegt genoeg.
 2. Munten die zijn al geslagen en het papier is ook al lang gekapt. Dus meer dan genoeg in overvloed om de dalende economie bij te houden.
 3. Waarom denken ze dat Ouderen en laagopgeleiden dat alleen doen. Ik ken genoeg mensen die liever contant betalen dan digitaal.
 4. Grappig, maar daar sluit je niet veel spullen op aan.
 5. Biologische zaden? Wat houdt dat in?
 6. Bij zilver bestek moet je uitkijken dat het niet verzilverd is. Bij messen is alleen de handvat van een laag zilver. Dus pas goed op bij aankoop.
 7. Misschien hier even langs gaan: http://www.eindhovensepostzegelenmuntenhandel.nl of gewoon ergens bestellen waar de verzendkosten laag zijn zoals hier https://www.goudpensioen.nl/levermogelijkheden.html
 8. Je kan van een koude kermis thuiskomen. Niet alles is goedkoper. Tel je benzine erbij op en je bent hier voordeliger uit.
 9. Als je met iets een seconden in aanraking bent geweest dan heb je het op je. Vogelpoep blijft op je hoofd ook al probeer je het binnen vijf seconden vanaf te halen.
 10. Gewoon goudbaren kopen. Die zijn de goedkoopste.
 11. Daar zit je dan met de corrupte bende. Ze handboeien die gast omdat hij betere wapens heeft. Wat een lachertje!
 12. Waarom vier weken wachten als het goedkoper en sneller kan https://www.goudpensioen.nl/100-x-1-gram-zilverbaar-combibar.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...