Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst


Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 10/20/15 in alle zones

 1. 2 punten
  Tja... we lopen hier in het noorden wat achter, ik weet het.... Het eerste is een mes van elandbot. Het tweede eentje van vuursteen. En eindelijk, we kregen de beschikking over ijzer.... [ATTACH=CONFIG]21337[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]21338[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]21340[/ATTACH]
 2. 1 punt
  Ik hoop dat het iemand is die het preppen in een goed daglicht probeert te zetten. Het is van 8 tot 9 uur in de ochtend btw
 3. 1 punt
  Ik zal het vannacht nog eens op mijn gemak bekijken en dus lezen. By the way, toepasselijk, dat onderschrift en de bijbehorende link. Ons orakel, de twisted animator!
 4. 1 punt
  "Iran quietly deepens involvement in Syria's war" - In een poging om het even on topic te krijgen.
 5. 1 punt
  Sterker nog konijnenkeutels kan je zo direct mee de groentes bemesten, de meststof "brand" niet en het zijn al makkelijk te strooien korrels.
 6. 1 punt
  Oja, ik heb wel eens gelezen dat konijnenkeutels en stro ideaal zijn voor in de composthoop, zodat je weer lekker worteltjes kunt kweken.
 7. 1 punt
  Konijnenvlees is gezond maar zoals met alle voeding is eenzijdig eten ongezond. Je kunt bv geen jaren overleven op alleen appels. Toch zijn appels gezond. Ik weet uiteraard niet naar welk artikel jij verwijst maar ik ken een verhaal van een groep stropers/jagers die de hele winter overvloedig konijn aten. Alleen maar konijn. Die mannen zijn verhongerd. Te eenzijdig. Persoonlijk zal ik ten alle tijden mijn maaltijd aanvullen met bv riijst en bonen. Stukje fruit. Brandnetel thee. Of vitamine C uit dennenaalden thee. Etc. Konijn is lekker. Maar na 10 jaar 3x daags gaat het toch wel een beetje vervelen :-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...