Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 11/14/13 in alle zones

 1. Omdat er geen werk is kom je in de bijstand.Vervolgens moet je gedwongen gaan werken. Uhhh, er was toch geen werk?
  3 punten
 2. Laten ze eerst maar eens al die brievenbuspissers en andere 'politici', die tot soms wel tien jaar wachtgeld opstrijken, de stoepen sneeuwvrij krabbelen. Succes Ronin, ik duim voor je. Respect voor iedereen die wil aannemen wat aan te nemen is!
  2 punten
 3. Inderdaad, er moet goed op worden gepast dat men geen werk gaat doen wat normaal een betaalde baan is. Zoals die stratenveger, die ontslagen word en dan hetzelfde werk moet doen voor €850. Bewust is daar door de gemeente iemands leven vernield, anders kan ik het niet zien. En waarom? zodat de gemeente een paar centen kan uitsparen en de wethouders mooi weer kan spelen. Het is lastig om iets te vinden dat geen werk verdrukking is. - Dierenduin onderhouden? Dat doen groenvoorziening/tuinmannen al, kan dus niet. - Met bejaarden praten/wandeling maken, daar waren altijd betaalde me
  2 punten
 4. Ongeveer 10 weken geleden begonnen met 1 houten bak. Intussen stilaan 'opgebouwd' en momenteel 5 bakken -afmetingen 1.5x1m. Voordelen : - niet spitten - hoger dan maaiveld (rug) - gebruik van teelaarde, bevat veel voedingsstoffen - optimaal benutten oppervlakte - geen lege ruimtes door 'kweekbakjes - hoog rendement door individuele opvolging planten, goede grond, effciënte bemesting en begieten - momenteel nog automatisch bewateringssysteem aan het ontwikkelen - tijdsbesparend door overzicht Nadelen : - insecten (slakken, rupsen) dus toch verdelgingsmiddelen nodig
  1 punt
 5. Zo één keer per jaar moet ik met mijn vrouw mee naar het winkelcentrum (pfffff). Toen ik voor de zoveelste keer voor een winkelstond te wachten ben ik de Kijkshop ingelopen. Ik zag daar een paar heel leuke dingen van het merk MacGyver (jeugdsentiment en mijn bijnaam als ik weer eens iets professorisch moet oplossen). ik zag een gaskacheltje wat werkt op die kleine gasflesjes. http://www.kijkshop.nl/zoek?fq=Gaskachel Aangezien ik al een kookstelletje heb op die kleine flesjes, overweeg ik ook dit kacheltje aan te schaffen. Heeft iemand hier ervaring mee?
  1 punt
 6. Ik ben uit alle macht aan het vechten om niet in de bijstand te komen! Mijn ww loopt dus de 27e af, en dan heb ik als ik dan nog geen baan gevonden heb geen alternatief! Zie er echt bergen tegenop, ik wil gewoon een baan! solliciteer letterlijk 8 uur op een dag, mijn lieve vriendin help ook nog mee met solliciteren. Als ik straks dus wel ineens kan werken voor 850 euro.. Ben ik alsnog blij, en dan volop door solliciteren. Alleen zal ik mijn koophuis wel gaan verliezen. Ik snap niet dat ze nu pas met dit idee komen. Net als met gevangenissen.. Ik denk gewoon staatsfabrieken bouwen v
  1 punt
 7. deze regel is om irritante markup rules te omzeilen
  1 punt
 8. In het geval van de stratenmaker zeg ik: Slechte uitvoering van een uitstekend plan. Er zijn genoeg "banen" waar geen werkgever voor is. Ik denk aan klusjes die de mensen kunnen uitvoeren die de maatschappij dragelijker kunnen maken. - Praten met eenzame bejaarden - Een dierentuintje onderhouden - Netjes houden van een tuin van iemand die dit niet kan - Buurtwachter - etc. Zolang het maar geen BANEN zijn waarvoor iemand anders normaal betaald zou worden.
  1 punt
 9. Een moeilijke evenwichtsoefening.... Maar gratis onvoorwaardelijke financiële steun voor iemand die kan werken hoort ook niet.
  1 punt
 10. Ik merk al alleen al door deze topic dat ik me nog heel veel meer moet gaan verdiepen in kernenergie en ellende die het kan geven als het fout gaat. Als de start van de kuur zo belangrijk is, zou je dan al moeten beginnen met de kuur zodra je in de media verneemt dat er bijvoorbeeld in Amerika of Azie iets fout gaat of dreigt te gaan met een reactor? Of alleen wanneer een reactor dichter bij huis staat, binnen Europa of Nederland?
  1 punt
 11. Daar sluit ik me helemaal bij aan Bij(L)enman.
  1 punt
 12. Wat jammer dat ze geen huidkleurige hebben, dat is helemaal sexy :-)
  1 punt
 13. Hoeveel pinda rotsen? Heb je ook een tandarts geprept?
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...