Ga naar inhoud

darkstar

Lid
 • Aantal items

  247
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door darkstar

 1. Brave New Word van Huxley vond ik veel indrukwekkender en relevanter dan 1984 van Orwell. 1984 ging er vanuit dat je mensen informatie moet onthouden om controle te krijgen, terwijl Huxley zei, je moet ze juist alles geven , en wel in overstelpende mate, dan wordt het volk vanzelf wel murw en verward, en vervolgens ongeïnteresseerd, het zal allemaal wel. In elke leugen moet wel wat waarheid gestopt worden, anders houdt deze geen stand. Zo hebben we allemaal gelijk en ongelijk.
 2. Helaas passeert het schip niet maar vaart het binnen. Alles loopt zoals het lopen moet, en op jou eigen manier heb je volkomen gelijk. Heeft geen enkele zin je nog druk te maken of onze islam immigranten hier wel of niet horen te zijn, want ze komen gewoon. Niets wat jij of ik er nog aan kan veranderen. Gek is het wel.
 3. Mijn reactie ging vooral over de laatste alinea, waaruit op te maken is dat alle problemen met onze immigranten(Marokkanen) volgens jou, te maken heeft met het fout wegzetten van deze groep, wat ik probeer aan te tonen is dat dit absoluut bullshit is. Het probleem zit in deze groep zelf. Laten we in ieder geval met mekaar eens zijn dat wat er nu op ons afkomt, meer is dan we aankunnen.
 4. Niet eerder is in de geschiedenis voorgekomen, dat een groep zo in de watten is gelegd als de moslim. Vele miljarden gaan er nog jaarlijks naartoe om deze groep te laten integreren. Vele honderden moskeeën mochten gebouwd worden in dit land om deze groep zich hier te laten thuis voelen. Iedere kritiek op deze groep werd gesmoord door de media en politiek door deze mensen weg te zetten als fout. En tja, wanneer het je dan nog niet lukt te integreren, zou het heeeeeeel misschien dan toch iets te maken hebben met deze mensen zelf?
 5. Ach, mocht de pleuris uitbreken, dan weet ik dat we in goede handen zijn. Zo een 35 jaar geleden heb ik een typediploma behaald bij het befaamde instituut Schroevers, ga toch maar eens wat open sollicitaties de deur uit gooien. (gepikt bij E.J. Bron)
 6. Wil toch even opmerken, dat door het opzij werpen van Europese verdragen door mevrouw Merkel, er inmiddels geen sprake meer is van een vluchtelingenstroom, maar er wel sprake is van een complete volksverhuizing.. Mensen die nu binnenkomen krijg je ook niet meer weg, niet in de laatste plaatst doordat door Samson is bedongen dat illegaliteit niet meer strafbaar is. Denk dat we hier toch het begin van het einde zien voor wat betreft Europa, ik zie nog geen enkel signaal dat Europa zijn grenzen zal kunnen of willen sluiten. Ondertussen kan iedereen binnen komen, screening is er niet meer, zien we later wel, tja maar dan zijn ze al binnen.
 7. http://www.telegraaf.nl/tv/dft/geld/24643178/__Aflosvrije_hypotheek_is_tijdbom__.html De zgn aflossingsvrije hypotheek dient wel degelijk afgelost te worden. 3 tot 6 maanden voor de aflooptermijn van 30 jaar krijg je een brief van de bank of je het gehele bedrag ff wilt aftikken. Bron is Telegraaf, hoop ook zo dat dit propaganda is want als ouwe lul heb ik dit probleem al over 8 jaar.
 8. Zie hier bijna iets constructiefs in, voor vandaag is het weer mooi geweest, ga maffen, zoete dromen allemaal!
 9. Ach ja, de weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen. Eerst islam respecteren en dan pas met heksie door de bocht kunnen? Bizar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 10. Zou mooi zijn, blijkt in ieder geval niet uit jouw reacties. Idd zijn de meeste godsdiensten het zelfde, maar voor islam kun je toch echt wel een uitzondering maken. Daarvoor hoef je niet op internet te gaan, ook hier in de polder hoef je alleen maar bepaalde buurten in te lopen en je weet meteen genoeg. Overkwam mijn vrouw laatst toen ze de honden uitliet en dacht van laat ik daar eens heenlopen. Na een minuut werd ze al bespuugd en uitgescholden, en toen was ze alleen nog maar een paar kinderen van een jaar of 8, 9 tegengekomen. Nog nooit was ze zo blij dat ze honden bij zich had. Wanneer je denkt dat dit bullshit is, dan nodig ik je graag uit deze wandeling nog eens te doen en dan samen achter haar aan te lopen. Wat betreft msm en alternatieve media, volgens mij zijn deze in de zelfde handen. Zeer succesvol wordt tweespalt gezaaid. Kennelijk ben jij er ook ingetrapt gezien jouw sympathieën voor AFA en alles wat pro zielig Palestijns is. Bottom line is, we vechten tegen de staat, onze leiders. Wanneer deze zich tegen je keren dan is het over en uit.. Hierom hecht ik zeker waarde aan wat msm ons verteld, en wat ik geacht wordt te denken, want zo zullen de schapen ook gaan lopen. Cognitieve dissonantie is een fucker, volgens mij heb je er nog een te gaan.
 11. Wanneer er hier ongenuanceerde uitspraken gedaan worden over Joden, dan maak jij je een stuk minder druk. Waarom werkt het met Joden anders?
 12. In ieder geval ben je een van die mooie mensen waardoor ik preppers toch maar niet kan loslaten.
 13. Gezien de tweedeling op dit forum zou ik het verstandig vinden dat er een afsplitsing komt. Stel we zitten in preppers heaven, en wanneer het zo beroerd wordt zoals ik denk, meerdere naasten verloren bv, dan gaat er naar mekaar gewezen worden. Het is allemaal jouw schuld, stomme gutmensch, nee het is jouw schuld, vuile racist. Dat soort toestanden krijg je dan volgens mij.
 14. http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/24557162/___Helft_Syriers_crimineel___.html Opmerkelijk stukje van Pauw gisteravond. Shengen geldt opeens niet meer, en mensen die hier binnenkomen worden niet gescreend. Volgens mij gaan we nog veel eerder naar de klote dan ik al dacht, eigenlijk om te janken maar omdat ik ook nog moet functioneren lach ik er maar om. Ha, ha
 15. Tja, dat was het verhaal van Nonkel met Dick, goed dat je die groene blokjes van Nonkel het meest opmerkelijk vind, jij snapt het tenminste.
 16. http://verenoflood.nu/antisemitisme-via-de-schoolbanken/ Aardig dit draadje weer eens terug te lezen, zou graag hierbij een lang verhaal houden, maar zoals zovelen hier al hebben besloten, laat maar dan.
 17. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/terugkijken_arnold_karskens_bij_powned.html#comments Arnold Karskens is ook weer terug. .Opmerkelijk in dit interview is hoe zelfs Thierry Boudet moet knipperen met zijn ogen. Voor de luiaards, Karskens beweerd hier dat de vluchtelingengenstroom bewust door de EU is ingezet.
 18. Mmm, zijn er wel hoor, worden regelmatig aangedragen, maar net zo snel weer verwijdert. Dat is nu precies het probleem.
 19. Meest beroerde manier om extreme ideeen te bestrijden is censuur. Discussie over vluchtelingen niet mogelijk hier, ook hele fatsoenlijke posts van gerespecteerde forumleden worden verwijdert. Angst voor verkeerde beeldvorming zou niet hoeven te bestaan wanneer de argumenten goed zijn, maar kennelijk kan preppers deze ook niet meer vinden.
 20. Uit het blote hoofd ging het over het topic bommen op gaza, alwaar richting Vladimir eea geuit werd. Of het nu humor was of niet, weet ik niet, dacht toen wel, dit kan dus allemaal op preppers, zonder dat er ingegrepen wordt. Dat is ook het punt dat ik wil maken, er wordt niet eerlijk gemodereerd. Wanneer je politiek correct bent kun je hier bijna alles maken, en zo niet dan wordt keer op keer alles wat niet welgevallig is gewoon verwijderd. Zoals ik de lijntjes doortrek ziet onze toekomst er echt afschuwelijk uit, had gehoopt er met preppers niet alleen voor te staan, maar wie weet komt het nog goed.
 21. Maar dat is dan inclusief bedreigingen, geeft niet hoor want Je bedoelt het goed.
 22. Ha ha, als iemand heeft laten zien hoe dun het masker van fatsoen en tolerantie is bij de politiek correcten dan ben jij het wel. Gelukkig voor jou is ook deze discussie weer geheel verwijderd, want je liet je goed in de kaart kijken, ondanks jouw vermeende hogere intelligentie. De sfeer op dit forum wordt niet verpest door de mensen die zich achter de oren krabben over de toevloed van Islam die ons overstroomd, maar wel door de politiek correcten die je hier dan ongecencureerd kunnen uitmaken voor hersenloos, nazi of fascist.
 23. Inderdaad een artikel wat tot nadenken zou moeten leiden, maar helaas gebeurd dit hier niet, daar de meeste leden hier rechtsstreeks van Joop.nl lijken te komen. Jammer.
 24. Islam is niet zomaar een geloof zoals het christendom, staat er n.l. haaks op, vandaar ook de paralelle samenlevingen die zich ontwikkelen, het mengt niet. Blijft oppassen om diegene die wel van goede wille zijn niet in een hoek weg te zetten, daarom ben ik ook geen Wilders stemmer. Mijn stelling blijft wel dat er iets mis is met islam en dat alle problemen ermee niets iets is van de mensen die er iets mee doen, maar zit echt in deze godsdienst zelf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...