Ga naar inhoud

Jack

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Gouda
 • Nieuwsbrief
  Ja

Jack's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

26

Community reputatie

 1. Ik heb 1 grote tip voor de preppers/survivalists onder ons! PUROL! Echt superspul. Vroeger met gure winter/schaatsen kregen wij dit op ons gezicht gesmeerd. Het houd echt alle kou buiten. Daarnaast is het super voor droge handen, lippen e.d. en zelfs wondjes, kloofjes e.d. helpt het herstellen en stoppen. Multifunctioneel wat dat betreft, en een stuk beter dan vaseline o.i.d. Mijn absolute tip zou dan ook zijn een blikje hiervan in je BOB te gooien! Heb je te weinig ruimte voor een blikje? (zijn er ook in het heel klein trouwens, gewoon kruidvat ed.) Dan kun je zelfs de lippen-versie nemen. Wat minder heftig, maar zeker ook al fijn!
 2. Mijn hart smelt van die T3's! Vroegah met mijn ouders 1 gehad, later met mijn man voor de emigratie ook 1. Helaas beginnen ze allemaal zou oud te zijn, dat de reparaties en onderhoud kwa kosten zo goed als niet te doen zijn, en ze niet betrouwbaar meer zijn. (en zelf sleutelen kunnen we niet) We hebben naar campertjes gekeken weer laatst. niet voor een SHTF situatie, maar gewoon voor recreatie.. al kan ik me nu voorstellen dat als je een T3 hebt omgebouwd zoals hierboven kwa vering, banden e.d. je er wel ver mee kan komen! Het ideale was dat de meeste diesel zijn, en echt nog behoorlijk zuinig ook! 1/13 meen ik me te herrineren. Tot ongeveer nu worden in brazilie nieuwe T2's gemaakt. Ons idee was om die via een importeur te gaan doen. Je zit alleen met onderdelen e.d. ALS er iets kapot gaat. Maar eigenlijk tot dit topic nog niet gedacht aan een vlucht-auto/manier. We hebben toevallig een kano sinds vorige week in de tuin. Maar daar past 1 volwassene en ons kindje in. Meer niet. Ook heb ik een pony, maar die staat 15 autominuten van huis. en dat is weer maar 1 persoon. (er staan meer paarden daar.. dus in een noodsituatie zo een 'gejat' natuurlijk, maar het is een uur lopen) Anyway.. goed punt om over na te denken de komende tijd!
 3. Ik heb een half jaar zonder warm water gewoond en gedouched.. vreselijk!! ik douchede dan ook echt pas als de zon de leidingen had opgewarmd en het water dus wat warmer was. Ik ben niet van het lange douchen, of vaak douchen, dus zal het ook niet heel erg missen om een lange warme douche of bad te nemen, dus ik was wel met een teiltje dan als het moet
 4. Het is bij mij helaas echt een stofje tekort, dus niet gedachten of wat dan ook. Het probleem is dan ook dat juist in situaties waarbij er grote veranderingen zijn dit aangevuld moet worden. Wat niet kan kan niet, maar ik zou toch graag iets willen dat als vervanging kan dienen of een voorraadje willen. Of Alcohol dat gaat zijn? dat 'verdoofd' meer dan dat het je (hoe heet dat spul toch) aanvult.. zo ook met bijv. blowen.. Maar ik zal het zeker in mijn achterhoofd houden! De tip over de vakantie vind ik een goede. Ik ga gewoon eens vragen wat ik eventueel extra op voorraad mag krijgen, om iniedergeval dan rustig af te kunnen bouwen.
 5. Ik heb 2x geprobeerd eerder op te halen, ik krijg dan echt bode reacties dat ik nog zou moeten hebben, en toen is het systeem begonnen dat ik per 3 maanden krijg, en dat ligt pas 2 dagen voor alles op is klaar. Ik moet ook geen stripje kwijt zijn..
 6. Ik zou dus echt niet weten hoe ik dit zou moeten preppen... ik krijg namelijk precies de hoeveelheid die ik in 3 maanden op maak, en dan pas weer nieuw voor 3 maanden. Heeft iemand ervaring met het preppen/sparen van antidepressiva?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...