Ga naar inhoud

Mark2

Lid
 • Items

  475
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mark2's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

143

Reputatie

 1. En daar raak je volgens mij je realiteitszin kwijt. Het moet functioneel zijn en badderen straks met storm en regen is niet leuk. Verder kun je je dan de hele moeite en kosten van een douche uitsparen (ze krijgen geen douche, die moeten ze zelf kopen en maken). Ik neem ook aan dat de douche zichzelf niet plaatst en besparen van werk zit er dus ook niet in.
 2. Kom maar met een eiland, wat loslopende kippen erop. Eventueel wat bouw restanten, bomen en 8 preppers met hun bob. En dan eens kijken.
 3. Ja leuk (not) Utopia meets wie is de mol) Overigens had ik dat bad allang binnen geplaatst. een plateau tegelen met opstaande rand, zand er in. vuurtje stoken, desnoods dat buiten en dan de hete kolen onder het bad duwen.
 4. groot genoeg voor personeel (hint hint)
 5. Ik sta in de zij stand. Deze discussie is eens gevoerd in de topic wie zou je meenemen. Nou deze club zou ik subiet achterlaten.
 6. En denk je dat wat alternatieve trutten betere skills hebben daaromtrentdan goed voorbereide preppers. Een beetje prepper weet allang welke sociale vaardiheden hij bezit of mist. Evenals het besef dat bepaalde situaties nogal effect op mensen hebben. Welk effect weet je niet maar dat er effect is wel.
 7. Dat gebouw is ongeschikt voor beide doeleinden. Hooguit een barak uit een concentratie kamp. Dit is een typisch bouwloods die je op grote bouw projecten ziet. Voor opslag. En dus geen water. dat type gebouw krijgt vaak stroom van aggregaten via een zwerfkast. Gezien de verlichting en alle camera's staat er ook wel een transformatorhuisje. Stroom is dus al geen probleem.
 8. Enkel het psychologisch aspect. Dat is het denk ik. Skills worden niet verwacht. Heb je daar ook niet nodig. Je moet alleen maar drama, roddel en achterklap creeren. En af en toe een beetje bijna sex. Het blijft een familie.....show is het goede woord.
 9. Iemand al bekend dat er een actrice uit "achter gesloten deuren" inzit?
 10. Die vloer is onbeschadigd dus nieuw. En veel te vlak voor een loods. Het lijken tegels maar zijn het niet. Verder zitten ze te ver van woonwijken om op het waternet aangesloten te zijn. Drinkbaar water onstaat niet zomaar uit lucht. Dat komt uit een tank. Waar staat die tank? Verder moet je even goed naar de deuren kijken. Voor een verouderde loods zonder verf zit er verrot weinig rot aan de onderzijde. Je kunt zien dat de boel oud gemaakt is. Het is net als in de efteling of disney.
 11. Ja snapt het niet he. Ik zou de eerste dagen zoveel mogelijk energie steken in comfort. Maar dat mag niet want zelfs het zomaar rondzwervende stromoet blijven liggen om de natuur te faken. Iemand de vloer al gezien in die loods. Dat is een nieuwe vloer met vloerverwarming. Er staat gewoon een heel systeem achter een dubbele wand. Daar komt het water ook vandaan.
 12. Ja misschien had lage verwachting beter geweest. Maar het was echt als een preppersprogramma gepresenteerd. Nou ja preppercastle is net zoiets. Ook een drama.
 13. Wat mij opvalt is dat er mensen lopen die totaal geen benul hebben. Let maar op dat gaat duidelijker worden. Ik ga zo 7 minuten kijken want two broke girls vind ik toch beter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...