Ga naar inhoud

Mark2

Lid
 • Aantal items

  475
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mark2

 1. En daar raak je volgens mij je realiteitszin kwijt. Het moet functioneel zijn en badderen straks met storm en regen is niet leuk. Verder kun je je dan de hele moeite en kosten van een douche uitsparen (ze krijgen geen douche, die moeten ze zelf kopen en maken). Ik neem ook aan dat de douche zichzelf niet plaatst en besparen van werk zit er dus ook niet in.
 2. Kom maar met een eiland, wat loslopende kippen erop. Eventueel wat bouw restanten, bomen en 8 preppers met hun bob. En dan eens kijken.
 3. Ja leuk (not) Utopia meets wie is de mol) Overigens had ik dat bad allang binnen geplaatst. een plateau tegelen met opstaande rand, zand er in. vuurtje stoken, desnoods dat buiten en dan de hete kolen onder het bad duwen.
 4. groot genoeg voor personeel (hint hint)
 5. Ik sta in de zij stand. Deze discussie is eens gevoerd in de topic wie zou je meenemen. Nou deze club zou ik subiet achterlaten.
 6. En denk je dat wat alternatieve trutten betere skills hebben daaromtrentdan goed voorbereide preppers. Een beetje prepper weet allang welke sociale vaardiheden hij bezit of mist. Evenals het besef dat bepaalde situaties nogal effect op mensen hebben. Welk effect weet je niet maar dat er effect is wel.
 7. Dat gebouw is ongeschikt voor beide doeleinden. Hooguit een barak uit een concentratie kamp. Dit is een typisch bouwloods die je op grote bouw projecten ziet. Voor opslag. En dus geen water. dat type gebouw krijgt vaak stroom van aggregaten via een zwerfkast. Gezien de verlichting en alle camera's staat er ook wel een transformatorhuisje. Stroom is dus al geen probleem.
 8. Enkel het psychologisch aspect. Dat is het denk ik. Skills worden niet verwacht. Heb je daar ook niet nodig. Je moet alleen maar drama, roddel en achterklap creeren. En af en toe een beetje bijna sex. Het blijft een familie.....show is het goede woord.
 9. Iemand al bekend dat er een actrice uit "achter gesloten deuren" inzit?
 10. Die vloer is onbeschadigd dus nieuw. En veel te vlak voor een loods. Het lijken tegels maar zijn het niet. Verder zitten ze te ver van woonwijken om op het waternet aangesloten te zijn. Drinkbaar water onstaat niet zomaar uit lucht. Dat komt uit een tank. Waar staat die tank? Verder moet je even goed naar de deuren kijken. Voor een verouderde loods zonder verf zit er verrot weinig rot aan de onderzijde. Je kunt zien dat de boel oud gemaakt is. Het is net als in de efteling of disney.
 11. Ja snapt het niet he. Ik zou de eerste dagen zoveel mogelijk energie steken in comfort. Maar dat mag niet want zelfs het zomaar rondzwervende stromoet blijven liggen om de natuur te faken. Iemand de vloer al gezien in die loods. Dat is een nieuwe vloer met vloerverwarming. Er staat gewoon een heel systeem achter een dubbele wand. Daar komt het water ook vandaan.
 12. Ja misschien had lage verwachting beter geweest. Maar het was echt als een preppersprogramma gepresenteerd. Nou ja preppercastle is net zoiets. Ook een drama.
 13. Wat mij opvalt is dat er mensen lopen die totaal geen benul hebben. Let maar op dat gaat duidelijker worden. Ik ga zo 7 minuten kijken want two broke girls vind ik toch beter.
 14. Je zou je daar best nog wel eens in kunnen vergissen.
 15. Ow? Nee zonder gekheid. Dit programma werdt ooit geduid als zijnde een survivalprogramma. Ik was misschien nog wel de meest verwachtingsvolle. Nu blijkt het weer een nepprogramma te zijn waar iedereen verbaasd is dat die wat over die heeft gezegd, of naar dr tieten heeft gekeken en dan wordt ik boos. Blijven we programmas maken voor vette patatvreters in campingsmoking met een schultenbrau in hun hand. erger nog. Is de meerderheid van het volk zo?
 16. Jaha stuudje. Wie mijn mening niet deelt die snapt het probleem niet en iedereen heeft recht op mijn mening.
 17. Ja maar ik heb een punt te maken. Ik wil jullie beschermen zodat jullie niet een soort anonieme leon worden.
 18. Ik denk toch zeker wel als je er een echt survival programma van maakt. Dat de spanning van het slagen of falen toch zeker aanslaat. Spanning scoort toch altijd beter dan plat vermaak. Geeft het plebs brood en spelen. Dat is het nu.
 19. Het bezwaar is niet dat het gebeurt maar dat het nep is. In scene gezet. Geregisseerd.
 20. Ik zou zelfs denken dat een dergelijk programma populairder kan zijn. Mensen houden van prestaties. Daarom is topsport ook populair.
 21. dit is precies waar ik op doel. Met minder mooie woorden maar dezelfde strekking.
 22. De topic heet love it or hate it. Er staat nergens achter dat je bij hate it je bek moet houden. Lekker fan boy spelen op de andere topic en hier een discussie houden over de waarde (nul ) van het programma en de kans dat preppers nog meer in een gekkie hoek gedrukt worden?? Is dat wat?
 23. Het is toch ook op SBS? Waar ik op doel en me al langer stoor is dat er geen programma meer op tv komt voor een iq hoger van 75 (nee niet iedereen die kijkt heeft dat iq) tv wordt steeds dommer. Je ziet de hele wereld koken, lekker belangrijk of iemand in Australie kan koken of niet. Iedereen schijnt talent met sterren op het ijs te hebben. Dan heb je een idee waarmee je heel leerzame zaken kunt laten zien die ook best interessant kunnen zijn en dan maken ze weer zo'n bagger huil zeik vreemdga programma. Doodziek word ik ervan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...