[evil_grin] Dus..... beetje guerilla gardening bij de gemeente en hallo voorraadje [/evil_grin].
Maar wel goed om te weten dat je dit niet in je tuin wilt.
Je komt er noooooit meer van af als je het eenmaal in je tuin hebt, dus als je er aan wil beginnen, zou ik je zeker aanraden dat in een pot of bak te doen. Maar ik durf niet te garanderen dat dat het uit de rest van je grond houdt.
Gevonden!!
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1191284/mezze-met-zelfgemaakt-platbrood
Alleen ik kon toen geen sumac alleen vinden dus gebruik ik za'atar. Daar zit het ook in en te koop bij de AH.
Ik heb ze een paar keer gemaakt met mijn jongens gewoon zo in een pan op een open vuur. Echt lekker en een groot avontuur.
Kwam deze ook tegen maar nog niet geprobeerd, misschien zijn hier preppers die hem wel tegen komen in hun keuken en er iets over kunnen zeggen.
https://thetortillachannel.com/nl/marokkaans-platbrood/
Maak ik idd geregeld zelf. Ik voeg er zelf wat kruiden aan toe om het wat meer smaak te geven. Ik zal zo ff kijken waar dat recept is.
Kwam er bij tieval een keer achter dat toen ik een keer het brood in een pan deed met teveel olijfolie dat het heel knapperig wordt. Ook lekker?