Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Japanology

Lid
 • Aantal items

  169
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Japanology won de laatste dag op 2 april 2020

Japanology had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

459 Uitstekend

1 Volger

Over Japanology

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Homepage
  https://twitter.com/Japanology15

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het aantal besmettingen per 5000 tests is de blauwe lijn. Die ligt rond de 1000. De oranje lijn is het aantal tests. Dat waren er die dag meer dan 5000.
 2. Heeft heel erg te maken met het feit dat genezen patiënten niet of nauwelijks worden geteld. Heeft Osiris geen invoerveldje voor.
 3. Nieuwste cijfers RIVM. Minder doden (weekendeffect?), maar in de toekomst juist veel meer. Infecties zijn toegenomen.
 4. Heb Nieuwsuur niet kunnen zien. Zeiden ze nog iets over de mondkapjes?
 5. Oké, ik heb de Duitse programmeur gevraagd of hij het eventueel kan aanpassen aan een Nederlands model. Ik wacht op een reactie. Klinkt inderdaad als heel veel handwerk dat bijna niet te doen is.
 6. Iemand hier met verstand van datasets en R? Dit doet verdacht veel denken aan de grafiekjes waarmee het RIVM loopt te strooien. R en R Studio geïnstalleerd en dit stukje code gedownload: https://github.com/twentytitus/covid19-R0-germany/blob/master/R0.Rmd Uitvoering geeft dit: In de code staat dit stuk dat naar data van Duitsland verwijst. Wie o wie weet de data voor Nederland te vinden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...